Strništa i rad na njima

Јуче гледам једну стрњику неко је упалио али није цела изгорела захваљујући брзини вагрогасаца. Она половина што је изгорела милина како је трава и сирак кренуо,а она друга половина по где која травка. Уф како би саждио моје стрњике да што пре крене трава само да знам да нећу фасовати пријаву.
 
Evo malo akcije od subote, meni sunce udarilo u glavu pa malo lupetam gluposti (slobodno utisajte ton) , inace nismo isli u Kac na Spit pa reko malo kod kuce da se igramo sestric i ja
 
Potanjirao sam strnjista. Slama je bila zelena u vrsidbi i bas je bila ogromna masa a nozeve na secki nisam promenio i kombajn nije ni usitnio kako bi trebalo.

Morao sam dijagonalno da radim jer se gusila tanjiraca. Nisam mogao ni dublje da idem jer je dole jos jako blatnjava zemlja.

bLnZUuF.jpg
 
Jutros išao da uzorem jednu parcelu gde planiram setvu lucerke na jesen.Posle oranja Bog otac išao sa izore uvratine i zatrpa razore jer komšije imaju kontra useve pa mi je nezgodno da orem sa prvom kombinacijom a i ne želim da im gazim i rušim pa sam se snašao.
 
Nadam se da ce ostati malo vlage od 5 avgusta da istanjiram i ja strnjike.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
 
Vidim pise 3000 ja vucem setex 2,5metra sa isti traktro 9km/h i nije mu sve jedno bilo mi cudno da vuces 3m..

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh