Nisam bio pobornik tanjiranja već samo prskanja na živu strnjiku što bi se reklo ali tanjiranje ima svojih prednosti plus sam miran sa strane piromana jer je šteta da izgori, isečkana slama, trudim se da zaorem ili zatanjiram sve biljne ostatke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
El naštelovaste plugI meni je bolja varijanta da ga sad ugarim pa ce ovaj sirak, a msl da je to onaj iz semena a ne iz rizoma, da izdjde napolje sa svojim korenom i da ce ga sunce osusiti i tako cu ga unistiti. A i da iskoristim ovu vlagu u zemlji sto je ima radi lakseg oranja.
Kletox samo u full dozi inače nema efektaKod nas krenuo samo sirak , preci cu kletoxom mozda i sa pola doze, jeftiniji mi on nego total.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Mislis 2l/ha? Isao sam u soji sa 1l, bilo bas dobro sa rizomskimKletox samo u full dozi inače nema efekta
Bar 1,5 L a što je veći rizomac moraš jaču dozu jer po meni 1 litra je malo par puta sam se zajexxoMislis 2l/ha? Isao sam u soji sa 1l, bilo bas dobro sa rizomskim
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka