Druškan
Član
TerraDisk 300 je u najtezoj izvedbi teska 1800kg, jedino od 4m zahvata tezi od 2160-2340kg, zavisno od tipa valjka.
Zmaj, ciju ti tanjiracu imas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
6330, 110ks. Pottinger synkro 3020, 3m, 2 reda radnih organa, odnosno 7 radnih tela.Kolega koji traktor je u pitanju i koji gruber. Vidim da je John Deere i Pottinger ali ako moze malo preciznije
Turska ALPLER 24 diska ,f 560 3m , piše da je ta težina ali su mi menjali i dopravljali nešto tako da mislim da ima više ,skinuo sam valjak da ne mučim hidrauliku najviše zato što je traktor nov Case 110jx ,inače bi i s a valjkom radio, kupio sam još par prednjih tegova tako da je sad stabilniji ,ali do pripreme za pšenicu neka radi bez valjka, i ja sam gledao katalog i u najjačoj izvedbi Tera-disk ne prelazi 2000 kgTerraDisk 300 je u najtezoj izvedbi teska 1800kg, jedino od 4m zahvata tezi od 2160-2340kg, zavisno od tipa valjka.
Na sajmu ili kod njih , ima nekoliko vrsta nosača diskova , tj . pod kojim uglom stoji disk ,sad na sajmu je bila i sa hidro klipom koji podigne valjak pri transportu i smanji dužinu tanjirače, nije idealna ali za cenu i na kile da je prodaš toliko će me izaći , sad je malo skuplja ,ali ja sam je uzeo za male pare i samo da je traktor od 130ks rad bi bio još bolji !Gledao sam i ja tu tanjiracu, ali mi se ne svidja.
Izvini,ja sam bio ubedjen da si ti kacio slike velikog ursusa 160 ks sa meckinim motorom...Nemam ja ursusa ovo su najveci konji koje imam,suvo nije ima vlage dovoljno bar kod mene.
Izvini,ja sam bio ubedjen da si ti kacio slike velikog ursusa 160 ks sa meckinim motorom...[/QUOTE Jeste ja sam ih kacio komsijski traktor u drugarovij radionici. Ako bog da sledece godine mozda pojacamo argelu.