N
neshasba
Guest
pa ako ne koristis herbicide i eventualno ves. djubrivo kreni u organsku proizvodnju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bilo bi ipak ja više praktikujem tanjiranje nego total pa sledeće godine ga lupim sa špecijomtabak je napisao(la):ej ljudi, a sta bi bilo kad bi se ove godine posle zetve psenice tretirala njiva totalom, da li bi iduce godine na toj njivi bilo korova, ako na njoj zasejem kukuruz
Pa mozda je bolji sistem tanjiracom pod uslovom da je cilj prosiriti povrsinu pod sirkom, pa zatim istu povrsinu tretirati protiv sirka Postoji li ''rad'' viska u slucaju tanjiranja ? Los posao po meni.todor je napisao(la):bilo bi ipak ja više praktikujem tanjiranje nego total pa sledeće godine ga lupim sa špecijomtabak je napisao(la):ej ljudi, a sta bi bilo kad bi se ove godine posle zetve psenice tretirala njiva totalom, da li bi iduce godine na toj njivi bilo korova, ako na njoj zasejem kukuruz
dicki je napisao(la):Iseckana slama + total pre nego sto sirak baci seme + zimsko oranje.