Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam uree,ostalo je dzak- dva...paorpaor je napisao(la):Ako imas uree to bi ti bilo najjeftinije sredstvo za razlaganje strnjista. 50 kg po Ha je i odvise.
GANGA je napisao(la):Prvi put se javljam jer sam se skoro učlanio ali se nadam da će me biti često, a Aci što se tiče uljane repice ne preporučujem samo ugarenje već pored toga zemljište treba podrivati ako nisi znao repica ima dubok vretenast koren koji nemože sam da prodre duboko tj. da probije plužni đon. Jedan mali savet iz iskustva ja nesejem repicu ali sejem skoro isto i to SLAČICU koja je po tehnologiji gajenja skoro 100% ista. Za ostale savete kasnije kada dođe vreme a veruj mi sve je to iskustvo i još jedno pravilo kada kod sam mogao pravio sam eksepirimente na istoj parceli, jedan mali deo ne podrivaš pa ćeš videti razliku.
Odlicno pitanje i prava operacija.........Lala iz Banata je napisao(la):A sto je ne bi istanjirao?
cekajte ljudi...paorpaor je napisao(la):Ako imas uree to bi ti bilo najjeftinije sredstvo za razlaganje strnjista. 50 kg po Ha je i odvise.