obi
Član
Da li je bolje sad pretanjirati strnjike da se izazove trava ili prskati pa tanjirati? Sad ima nešto trave ali nije ništa preterano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gruber, izbaciš iz upotrebe ove godine u strnjište? Meni je u planu one parcele koje ne bih orao u jesen, da krenem sa gruberom, ako treba i tri puta bih prošao do jeseni.Još danas imamo da vršemo. Ako padne ova kiša što najavljuju od srede, onda će ići prvo tanjiranje pa posle total gde bude trebao...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
To obavezno tamo kraj avgustaA gruber, izbaciš iz upotrebe ove godine u strnjište? Meni je u planu one parcele koje ne bih orao u jesen, da krenem sa gruberom, ako treba i tri puta bih prošao do jeseni.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Sta bi se prodavalo od herbicida kad bi se svi resili korova.. Nista nije slucajno ali ko prska pravovremeno mogu da budi ciste njive koliko toliko..Prskamo redovno svake godine i nikako da se rešimo korova, stalno neke borbe.
Bonaca-Lodin i odnese poponac + kupina.Taj poponac dva puta total i nista....
Ja se lomim da li da pretanjiram isto ili da ostavim tako kako je i total....citao sam ovde dosta razlicitih misljenja a i kad god sam tanjirao teze sam orao u jesen ne znam zasto, tako da se i dalje lomim sta da radimJa ću po svoj prilici kad završim tarupiranje slame razbaciti ureu i potanjirati pa onda čekati kasnije da vidim šta će biti od trave.
Sta jos skida lodin ili bonaca nikad nisam prskao kukuruz snjim? Samonikli,ambrozija?Bonaca-Lodin i odnese poponac + kupina.
Ne znam, nisam ga samog koristio.Sta jos skida lodin ili bonaca nikad nisam prskao kukuruz snjim? Samonikli,ambrozija?