Шта тотал не би ништа урадио?Nista ni total bolje nebi uradio, kod nas sac sirak nanovo posle totala ide… ovako je bar zemlja podignuta…
5 л/кј + 0,1 л/ 100 л воде Инеха и овде за 3, до 4 недеље нема ничега...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Шта тотал не би ништа урадио?Nista ni total bolje nebi uradio, kod nas sac sirak nanovo posle totala ide… ovako je bar zemlja podignuta…
Друже, без увреде ово није ништа...Ovo mu dodje kao zelenišno djubrenje.
Ovo tvoje je jos i odlicno ja sam juce 3 put tanjirao strnjista sirak do kolena.Komsija do mene koji nije jos ni pipnuo od zetve mozes sirak da izbrojis .Nismo prskali ni on ni ja,a bila susa sta da nije bila.Drugo tanjiranje,razlog je taj sto zimsko nece ici pre kraja oktobra,mozda bude i novembar a za mesec dana samonik bi bio do kolena
Nego kako da je papreno samo gorivo i total 2lit/kj i sad dao da pokose za stoku jako lepo za hranu.Sad cemo oranje pa kako bude, da ne bude zabune nije zarasla njiva ali pogoduje godina .Jos da je rodilo 4-5 t/kj pa makar i bez kiseOnda je to cenovno papreno…
Vidi ovako iztanjirao drugi dan posle kosenja to je 24jun,posle prskano 29 jula sa 2lit/kj pa posle krajem avgusta opet istanjirao bio ko pista a sada izniklo da je kolega pitao da pokosi bilo tu svega lepa mlada trava sirak i samoniklog zita.iskreno kada citam sta pisete deluje mi da da je sever vojvodine totalno drugi svet,danas sam isao u Sombor(zbog saobracajne u kojoj je poginuo taksista isli bar 3 km po ataru okolo jer je zatvoren put bio) znaci nema strnjike koja da li totalisana ili ne da je zelena al do zla boga(samonik i sirak)
nisam ovo shvatio bas @kalman 58 sta si napisao,da li si totalisao ili pokosio? kasnije navodis da nije zaraslo a pokosio,nejasno skroz
Ok,sad razumem...ovo moje je jecmisteVidi ovako iztanjirao drugi dan posle kosenja to je 24jun,posle prskano 29 jula sa 2lit/kj pa posle krajem avgusta opet istanjirao bio ko pista a sada izniklo da je kolega pitao da pokosi bilo tu svega lepa mlada trava sirak i samoniklog zita.