Strništa i rad na njima

Prijatelj ima na 2kj Blason ultra, videcemo u vršidbi i mene živo interesuje. Kaze da će biti nešto od njega.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Uzeo danas total Sikario 20 l kante cena po litri 630 din idem 5 litara po hektaru ,sve hocu necu pa cu tanjirati al kad god sam stedio na mostu platio sam na ćupriji

E jbg, ja najjeftinije sto sam nasa oagromarketov 20l, cena 645din/l. Inace, cena gvozdja (cevi) ove nedelje 16 din niza. Mozda ipak ima nade.

Juče otišao da potanjiram oranje. Ferga i olt 24 tanjira. Ispravio tanjire, oranje bilo dosta duboko 20-25 cm i napatio se na 2,6 ha. Sad ne osetim ni noge ni ruke ni krilca, bolan. Trebalo bi još jednom potanjirati posle neke kiše, pre jesenjeg oranja.
Jedan deo njive, kupljena proletos, izbio koje kude sirak, pa razmišljam da to ipak poprskam.

Ove godine prvi put bez totala, tanjirali smo strnjista na kojima je bilo jedino samonikli suncokret.Ako bude trebalo procicemo jos jednom tanjiracom ili ide zimsko oranje krajem septembra ako uslovi dozvoljavaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
[mention]Zmaj od Noćaja [/mention] Da ne bih sad lupao, izmericu sutra tacno pa javljam.

Ova parcela je bila najvise ugrozena zato sam i pravio snimak, ostale su bile dosta ciste… Levo moja parcela, laksa zemlja jedan prohod.
346e70464507179ca55e0e90ae0a2044.jpg

6e53626a7451e32cba1a070cfba6937d.jpg

bab360085c2ada2241ef2dab07afe3bd.jpg

Koliko je teska ova tanjraca i koja je radna brzina?
Lep posao👍
Htedoh da pitam da li bi mozda mogao da radi sa aragonom, ali i ovo je super odradjeno
Da li si je probao u kukuruzistu?

Nazad
Vrh