Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Covek od reci i od dela. Salim se naravno,nemojte pogresno da me shvatite. A da li Vam se desilo da tako isprskate kukuruz? Mamu mu poljubim,pa opet sto kazete 50l vode u prskalicu pa se opet truckas.....Ма теши ме то што сам конзистентан - оставио сам траку константне ширине од леније до леније.
Рашо... бате.... нисам ја колективитет к'о Борг, па да ми се обраћаш у множини.Salim se naravno,nemojte pogresno da me shvatite. A da li Vam se desilo da tako isprskate kukuruz? Mamu mu poljubim,pa opet sto kazete 50l vode u prskalicu pa se opet truckas.....
Izvini,navika a i radim pa ne znam sta pisem,pogresim, ipak nekako sam naucio da starijem persiram,to je neko postovanje prema coveku tako me deda naucio nisam sa tobom cuvao ovce pa da ti se obracam sa ,,ti". Video sam sad da sam lose napisao.Рашо... бате.... нисам ја колективитет к'о Борг, па да ми се обраћаш у множини.
Како сам задовољан учином прскања тоталом? Све како треба! Прошлог понедељка, када је температура ишла преко 35, шибн'о стрњику са 2,5 литре "Глифосава" по ланцу. После три дана, видео сам да је сирак уфитиљио, зауставио и почео да бледи, а ево јуче видим да се бесповратно суши, тако да ће до викенда да буде к'о и стрњика.
Izvinjavam Vi se"Научио сам да старијем персирам..." Ау, сад си ме џагн'о ди ниси треб'о.
Скењ'о си ме за читаву недељу....
Nema šta da verujem/ne verujem. Kod grubera je bitno pravilno naštelovati dubinu , kako bi ga motike počupale i ostavile na površini. Posle toga jako je bitno da bude toplo u toku dana, kako bi ga brzo osušilo i tu je kraj igrice.Stvarno verujete da gruber moze resiti rizomski sirak?
A koja je to dubina?Nema šta da verujem/ne verujem. Kod grubera je bitno pravilno naštelovati dubinu , kako bi ga motike počupale i ostavile na površini. Posle toga jako je bitno da bude toplo u toku dana, kako bi ga brzo osušilo i tu je kraj igrice.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Može.Stvarno verujete da gruber moze resiti rizomski sirak?