I ja radim na taj način godinama, i prezadovoljan sam, pogotovo što je cena totala 300dinara po litru.kloki je napisao(la):ja tanjiram pa total kad se zazeleni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja radim na taj način godinama, i prezadovoljan sam, pogotovo što je cena totala 300dinara po litru.kloki je napisao(la):ja tanjiram pa total kad se zazeleni
nazalost nisam slikao ajer mi se baterija ispraznila
namucio sam se i ja i kejs dok smo to uzorali i kolko vidim izbacio sam sav divlji sirak na povrsinu i ostavicu ga nek tako izgara bar 2 nedelje dok ne dodju kise pa cu posle toga tanjirati i setvospremirati da bi se izbacili preostali rizomi i unistio korov
sutra idem jos 2 hektara da orem i da izbacim sav divlji sirak sto ima tamo na povrsinu i da se malo sunca na
i

slatkog korena.Eto navodim vam primer za odrzavanje strnjista posle koga je ipak isla "KRALJICA POLJA" a ukoliko je to neka druga kultura ovo je extra tretman,bez greske.Pozdrav svima... 
ala su to grudve sve je suvo 

JOHNY tvoje jeste mnogo emkse od ovoga samo sto ti traktor cuvas 
dukej je napisao(la):Kako to misliš vrele vode?![]()