Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mozda sam ja nenormalan ali po svom novcaniku vidim da sam ove kao i poslednjih godina sve tanji.radi se sve vise a para nemaJugos je napisao(la):Ali tih vremena vise nema niti ce ih nadam se ikada vise biti nedaj nam boze...(odem na benzinsku pumpu i onaj mi kaze daj saobracajnu da ti lupim neki stambir za sledovanje tromesecno od 2.5 litra benzina za motor apn6) sramota i bruka neponovilo se vise nikad i nikom a kome je bilo bolje u ona vremena taj po meni nije ....cukaneca je napisao(la):92,93 sam autobusom isao za rumuniju da kupim naftu.ne secam se vise bas tacno tadasnjih cena nafte i recimo svinja ili bikova ali ono sto mogu sa sigurnoscu da tvrdim je da sam imao vecu zaradu i profit radeci manje zemlje nego sad.pa cak i 99 kada sam da bih prodao svinju za marku po kg zive vage istu zaklao,osusio,napravio kobasice coveku
kolko se secam komunizma kod nas nikad nije ni bilo ma sta vi govorili.sta ce biti sa danasnjim kreditima ko ce njih da vraca.ne znam tacno gde nadjoh podatak da smo vec zaduzeni sa preko 20 milijardi evra pa gde je tome kraj imamo li nekog politicara ko ce naci neko drugo resenje osim novog zxaduzivanja~Kiki~ je napisao(la):To je bilo za vreme komunizma i socijalizma (radiš koliko možeš , a uzimaš koliko ti treba-komunizam) i sad odplaćujemo dobar deo tih kredita koja je tadašnja SFRJ uzela. Daleko od toga da nije valjalo , ali to je realnost .
nema drugog izlaza ma jel da. a sta sa svim onima drugovima clanovima politickih partija koji su se posle svakih izbora zaposljavali po organima uprave drustvenim firmama itd.stari su ostajali a novi primani.juce sam imao mali divan sa jednim clanom spo-a koji je do poslednjih izbora sedeo ispred lokalne prodavnice a sad sedi u opstini.posle nekih prica o tome da ce drzava krenuti od sebe sa stednjom i otpustiti evidentne viskove cinovnika koje svi mi placamo to vise niko i ne pominje, al zato novi kredit sto da ne pa nece ga vracati onaj mamlaz cvetkovic ili ne daj boze milosavljevic da ne zaboravim statisticku gresku koja nam kroji zivot mladju dinkica.Rastislav je napisao(la):Nemas drugi izlaz nego da se zaduzis da popunis rupe u budzetu ili da smanjujes plate,ili da povecavas pdv.Ako smanjis plate nastace strajkovi isto tako i za pdv.To je i po meni najpametnije resenje u ovoj situaciji a kad izadjemo iz ove krize (po meni za jedno godinu dana) i kad se industrija pokrene otplacivacemo i stare kredite i ovo sto smo se trenutno zaduzili.Da mmf smatra da nismo sposobni da vratimo pozajmljene kredite ne bi ih nam ni odobrio.Stavise mi smo vracali stare kredite dok nije nastupila ova kriza ali nam je ekonomska kriza poljuljala indutstriju vise nego sto je vlada ocekivala, pa je pozajmila pare koje cemo kad izadjemo iz krize vratiti.
Nije Srbija u prevelikim dugovima jer u protivnom ne bi smo dobili kredit.
@senator
Nema ljutnje
@Miramira je napisao(la):Zbog obaveza nisam bila u prilici d pratim o čemu se govori na forumu, sad čitam i ne mogu da ostanem bez komentara...
1.Nikada neću zaboraviti godine bede, očaja i poniženja koje nam je priredila majka država i tadašnji političari, te j..... devedesete!
Drago mi je što mladi članovi foruma nisu doživeli takvo poniženje, na svim poljima.
2.Rat na Kosovu (da, to nije bio rat), ja sa dvoje male dece, bez novca, prepuno tovilište prasadi, 14 krmača prasilja, 21 june u tovu, bez para i hrane za stoku...Jednom sam samo videla supruga tokom ne rata ,jer je bio mobilisan dan nkon bombardovanja..
Kupujem stočno brašno(buđavo) od "patriota", da zavaram glad jadnih životinja.
Po sokacima se šetaju oni koji su bli lojalni tadašnjoj vlasti, stahuju za sve nas...
Moj suprug dobija orden od Miloševića, otišao da ga primi jer sam ga na kolenima molila da ode, da bi ga ostavili na miru..bilo mi je dosta i velike srbije i svega...
Tačno je da peti oktobar nije bio dovoljan, nedostaje šesti..
Molim one koji nisu doživeli sve ovo da ne pljuju ljude koji su imali viziju.
Znam, mnogi će me prezirati zbog ovoga što ću reći- Nikada nisam bila (i neću biti član demokratske stranke), jer mi se ne dopada način rada ove srtranke na lokalno nivou, ali kad klonem duhom pustim jedan disk"Kopiraj, Kapiraj" i znam da će nam biti bolje..
Priznajem, meni je danas bolje.
Želim i ja, ali izgleda da ne želimo dovoljno jako....mira je napisao(la):Nije najbolje, jeste bolje...
Želim da nam bude mnogo bolje.
Trnavac je napisao(la):.....sace nam doci SEKI sa odmora da procisti ovaj gamez u drzavi i napravi zakon kako treba.
A Dinkica i ove nazovi demokrate natera da vrate pare koje su pokrali od narod, LOPOVI, m.....im y....