Dragan18
Član
Odg: stranka
pametan si ti covek senatore
pametan si ti covek senatore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
rastislave bez uvrede ali to je sve mazanje ocijuRastislav je napisao(la):To da se svi ljudi mogu ujediniti oko iste ideje je utopija a sam znas da su utopije nedostizne.Znaci to se nikad nece desiti jer nikad nece svi ljudi isto razmisljati.
Polako se stvari menjaju u Srbiji,vidis kako su uljare izgubile monopol cim se pojavio novi igrac na trzistu,NIS uskoro gubi monopol pa cemo uskoro imati i jeftinije gorivo.Hapse se razni mafijasi,korumpirani doktori,upravnici udbora koji sami sebi određuju plate....Sudstvo bi trebalo da se reformise jer ima puno korupcije,ukinu monopoli,da se dozvoli slobodan izvoz poljo.proizvoda...
Sve je to proces koji traje i po meni ide zasada u dobrom smeru.Nerealno je ocekivati da se stvari koje su trajale preko deset godina okrenu preko noci.Treba malo vremena da se stvari srede tj.da izadjemo iz tranzicije da bi posle shvatili da se to moralo uraditi jer bi smo u protivnom ziveli kao u devedesetim.
Ali tih vremena vise nema niti ce ih nadam se ikada vise biti nedaj nam boze...(odem na benzinsku pumpu i onaj mi kaze daj saobracajnu da ti lupim neki stambir za sledovanje tromesecno od 2.5 litra benzina za motor apn6) sramota i bruka neponovilo se vise nikad i nikom a kome je bilo bolje u ona vremena taj po meni nije ....cukaneca je napisao(la):92,93 sam autobusom isao za rumuniju da kupim naftu.ne secam se vise bas tacno tadasnjih cena nafte i recimo svinja ili bikova ali ono sto mogu sa sigurnoscu da tvrdim je da sam imao vecu zaradu i profit radeci manje zemlje nego sad.pa cak i 99 kada sam da bih prodao svinju za marku po kg zive vage istu zaklao,osusio,napravio kobasice coveku