Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad se ni ja ne mogu setiti ko je imao takav plug :SImam problem sa stelovanjem pluga.Do sad sam imao regent dvobrazni obrtac,sve bilo super,bez problema nastelovao.Sad sam uzeo lemken opal 110,nejde nikako stelovanje kako god stelujem,moram spanere zateci na traktoru,inace ode prema neoranom,skroz odvuce poluge skoro do tocka koji ide gore na neoranom.sta bi tu moglo da bude?na spanerima moram nasilu navuci plug da prednja brazda hvata 35cm
A ja mislio da ide obrnuto da sa velikim stelujes vucnu silu a sa kratkim zahvat prve brazdeImam ja
Otpuste se španeri, nek plug pobjegne kud hoće, i zatim se kraća poluga vrti u jednu ili drugu stranu dok se plug ne vrati u centar. Nakon toga se na dužoj poluzi štela širina prve brazde. Relativno lako je uštelati taj sistem, treba par put izaći iz traktora. Pod uvjetom da je s plugom sve u redu, i da je traktor ispravan i pripremljen za oranje, to je prvi uvjet.
Pa odluka je pala a sada je konačno stigao u moju opštinu. Opal 5, 2+1.Kupio si plug?
A koliki ti je razmak prednjih tockova druze?Razmak zadnjih tockova 110,a plug 3x35.Nema sta nisam vec probavao,i nejde bez spanera,kad 8h zategnem onda je sve ok,nisam pametan.Prosle godine prodao regenta
Kod oranja plugom obrtačem kako držite španere na polugama?Labavi ili stegnuti da plug ne mrda?