Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam 610.07.Taj bi ti možda odgovaraoMatiću moj plug je onaj što je rađen u FOP Novi Bečej, i mislim da je bila oznaka 610-10. Barbula znam da nije kriv a i isto tako da nije lomljen. Neku falinku ima kad ne mogu da ga podesim. Inače mi je letos bio onaj Petar Grbić i pokušavali smo da ga uštelujemo i nešto je bilo bolje ali je on rekao da moj stari topling ima u onim jabučicama dosta lufta kao i klin (sa dve dimenzije fi-ja) kojim se topling kači na plug. Imao sam raonike sa izmenjivim špicevima, ali mislim da na zadnjoj glavi je bio malo kriv. I rešim i nabavim i novi topling i taj klin i nove raonike (samo bez klina) i stavim i nova crtala, jer su se ova baš potrošila (od novog nisu menjana). I kažem vam sve sam pokušavao. Generalno je bio ravan u oba pravca gledano tako da su obe brazde bile ravne kako ih složi. Probao i sa ručisom da zabrazdim ili izbrazdim ali kad god krenem traktorom on se malko ukosi da kao da će da ode u rano. Na volanu nisam imao otpor. Sinoć sam se čuo ponovo sa Petrom i verovatno će ponovo doći kod mene pa ću ga probati u komšijinoj njivi ili u mojoj bašti, pa mi je čak predlošio da onu krivu osovinu okrenem ( krivina je sad na desnoj strani pluga u pravcu kretanja ) ali reče da onda krivina mora da ide na gore. Ne znam ako ni tada ne budem mogao ništa da uradim onda ću ga sigurno prodati jer ne želim da zajebavam više. E sad obzirom da vi više znate od mene mogli bi ovde da mi predložite i koji novi (marku i tip) bih plug mogao da kupim a da mogu da sa 539 orem. Hvala na svima na bilo kakvom odgovoru, savetu, kritici, jer ću na osnovu svega ovoga doći do nekog zaključka i na kraju krajeva naučiti nešto što će mi kasnije značiti i lakše ću raditi.
Koliki je njemu zahvat, ne znam dal ima manji od 10 coliJa imam 610.07.Taj bi ti možda odgovarao
30Koliki je njemu zahvat, ne znam dal ima manji od 10 coli