sale ratar
Član
To se lako reši, izbuše se dve 12mm rupe na nekom jačem (10-ak mm )materijalu i zavrne ako nema originalne te spajače grudi i daske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Свакако да, али када скидаш носач дефлектора, то је, да кажемо, ванредна и привремена мера коју радиш на лицу места, па кад завршиш пос'о, после се и не сетиш да тражиш, сецкаш и бушиш комаде плочевине.To se lako reši, izbuše se dve 12mm rupe na nekom jačem (10-ak mm )materijalu i zavrne ako nema originalne te spajače grudi i daske.
Vuces sa 820 ?Trobrazni vogel 3sl950,nastelovan na 35cm ali ne hvata 105cm,vec 95cm..inace toplink stoji pravo,nema kose vuce,lepo slaze,jedino zahvat manji.Mislim da prva brazda hvata samo 25cm,ali kad probam da joj povecam zahvat onda nejednako slaze tj.poznaje se prva brazda u oranju...kako ovo resiti ?
Povecaj raspon tockovaTrobrazni vogel 3sl950,nastelovan na 35cm ali ne hvata 105cm,vec 95cm..inace toplink stoji pravo,nema kose vuce,lepo slaze,jedino zahvat manji.Mislim da prva brazda hvata samo 25cm,ali kad probam da joj povecam zahvat onda nejednako slaze tj.poznaje se prva brazda u oranju...kako ovo resiti ?
Unutrašnji razmak guma mi je 104cm, a dimenzija guma je 11 2 28. Kolenasta osovina izvucena je 7cm u desno gledano od nazad.Za početak napiši koliki ti je razmak zadnjih točkova, i koliko ti je kolenasta izvučena u desnu stranu (kad gledaš od nazad) u odnosu na konstrukciju pluga. Tako će neko ko ima istu kombinaciju moći da ti kaže kako je kod njega namešteno, tj. gde i šta ti da pomeriš.
Ne mora da bude idealno samo ako može da se smanji kosa vuća na neki prihvatljivi noviNikad tu ne možeš idealno da našteluješ taj plug osim da skupiš točkove ili da ti prva brazda hvata više