Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ili su sudije pogurale belgijance do produzetka a u produzetku im sviraju na kraju meca cudan penalBelgija se bas izvukla, danak neiskustvu platili senegalci. Ili je manjak kvaliteta da sacuvaju 2:0...
E moj VUXSD ali ovde na forumu ima dosta LOJALISTA koji se zaklinju u Terzu i Kokezu a mnogi i u Covica a sto se tice ovog NISTAKA NEPOMENIKA i on ima medju ciganima dosta istinskuh mazohista koji ga prate i veruju mu .A ono sto sam istakao doista puta da istinske zvezde kluba nemaju pristupa u prostorije kluba i sam ovaj cin da se targetira ili likvidira Zvezdina zvezda odzvanja kod istinskih pasioniranih i normalnih medjutim kako clan COCVI64 rece u jednom neformalnom razgovoru MI PRAVI ZVEZDASI ZNAMO STA JE U OVOM TRENUTKU NAJBOLJE ZA KLUBТо је фсс и држава... све то говори о тренутном стању ... бивши возач... млађи брат... глупави фудбалер кога форсира западна мафија.... домаћа мафија... домаћи навијачи највећих клубова... месари... скајапликација.... подгрејани леш и транге-франге импорт експорт швајцарска фирмица... и плаћени новинари....
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/...visa-kokeza-pretnje-kriminalci-skaj-prepiska/
neki clanovi se ne izjasnjavaju gledaju iz slepog creva i cute a ima i naivnih slikara koji veruju da je ovo svbe dobro i napredno i da su rezultati vidljivi i da ne treba menjati kurs . A najaci komentari su od ANDJUSOVIH SVEDOKA od vernih pratilaca ovog indijanca koji ih drogira glupostima i truje a ne vadi ga .
Na SREĆU !Nažalost gasi će se mnogi klubovi kada se zavede red i zavrne slavina.
Zašto nažalost, pa tek kad se sve privatizuje počeće razvoj sporta a prestaće krađa narodnog novca.Nažalost gasi će se mnogi klubovi kada se zavede red i zavrne slavina.