SPORT-Opšta tema

Serena Wiliams igra protiv Џоинт Маје . Da li je realno 🤣

Belgija se bas izvukla, danak neiskustvu platili senegalci. Ili je manjak kvaliteta da sacuvaju 2:0...

Belgija se bas izvukla, danak neiskustvu platili senegalci. Ili je manjak kvaliteta da sacuvaju 2:0...
ili su sudije pogurale belgijance do produzetka a u produzetku im sviraju na kraju meca cudan penal

Neverovatno da nisu sudije iz vara ako vec ovaj lik sto je na terenu nisu reagovali i videli ocigledan faul tilemansa pre udarca glavom i gola za 2-2

sinoc igrac amerike dobije naravno direktan crveni karton za faul,isti takav faul napravio messi u prvom mecu na ovom svetskom(jos je direktno isao da napravi faul dok je amerikanac slucajno nagazio) i naravno dopingovanom patuljku ni zuti nisu pokazali

То је фсс и држава... све то говори о тренутном стању ... бивши возач... млађи брат... глупави фудбалер кога форсира западна мафија.... домаћа мафија... домаћи навијачи највећих клубова... месари... скајапликација.... подгрејани леш и транге-франге импорт експорт швајцарска фирмица... и плаћени новинари....

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/...visa-kokeza-pretnje-kriminalci-skaj-prepiska/
E moj VUXSD ali ovde na forumu ima dosta LOJALISTA koji se zaklinju u Terzu i Kokezu a mnogi i u Covica a sto se tice ovog NISTAKA NEPOMENIKA i on ima medju ciganima dosta istinskuh mazohista koji ga prate i veruju mu .A ono sto sam istakao doista puta da istinske zvezde kluba nemaju pristupa u prostorije kluba i sam ovaj cin da se targetira ili likvidira Zvezdina zvezda odzvanja kod istinskih pasioniranih i normalnih medjutim kako clan COCVI64 rece u jednom neformalnom razgovoru MI PRAVI ZVEZDASI ZNAMO STA JE U OVOM TRENUTKU NAJBOLJE ZA KLUB :sta: neki clanovi se ne izjasnjavaju gledaju iz slepog creva i cute a ima i naivnih slikara koji veruju da je ovo svbe dobro i napredno i da su rezultati vidljivi i da ne treba menjati kurs . A najaci komentari su od ANDJUSOVIH SVEDOKA od vernih pratilaca ovog indijanca koji ih drogira glupostima i truje a ne vadi ga .
Ovo sada ne da je alarmantno nego nam kuca gori a naprednjaci gase kucu benzinom ovo se sve pretvara u kameno doba vracamo se u vek pre nove ere ovde je odavno sazrelo za usranu motku i Kirbi usisivac inace ..............:zli:

Јбг... што није судио кристијан шмит... он би сигурно пресудио....

735205435_1741369004133186_5389928427781714835_n.jpg

Nazad
Vrh