Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e jbg@Banat013
cekam Svicu da dobije pa igram na brazil 2&3+ verovatno
E jesi kontras . Ja pisao pre da je Maroko slabije nego pre 4 godine a ti obrnuto . Verujem da ne znas da im oba centralna odbranbena ne igraju sada . Takodje i zadnji vezni i spic su sada na klupi .23:59
Dilema .
Dal da pratim Brazil-Mariko ?
Od Brazila kao i uvek očekujemo mnogo , a Maroko je čak i bolji tim od onog koji je bljesnuo na prošlom s.prvenstvu .
Ako počnem da gledam ostaću do kraja i sutra nisam ni za šta .
Odo u krpe , ostalima želim neizvesnu utakmicu ili laku noć .
pa i oni slovenciСловенија оно првенство европе... Са Кокошковим?
Имали странца... А скоро се неко бунио што му странац одјавио репку ... Нисам сигуран да ли си "ухватио"...
don Karlo ni minut na ovom mecu Endriku i odmah kiks na startuBrazil
ukoliko don Karlo bude koristo Endrika koliko ovaj zaista moze,bice vrlo opasan
proslo svetsko su ispali od hrvata(koji su po meni ispucali sve kredite srece na prvenstvima unazad) i ovo prvenstvo bi trebalo da vrati brazil na stare staze slave
opet realno francuzi kakav tim imaju je nestvarno i daleko su najaci po imenima
Naravno da nisam znao za ove podatke , upravo odgledah utakmicu ( premotavanje MTS ) i Maroko je prvih 30min odigrao odlično . Od kako je Wini izjednačio sve je utonulo u neku kolotečinu . Biće ovo više nego zanimljiva grupa .E jesi kontras . Ja pisao pre da je Maroko slabije nego pre 4 godine a ti obrnuto . Verujem da ne znas da im oba centralna odbranbena ne igraju sada . Takodje i zadnji vezni i spic su sada na klupi .
Ja cu ovo odgledati pa budjenje u 6 . Kada glasevina moze da spava svega dva sata mogu i ja 4 . A ti si mnogo mekan![]()