SPORT-Opšta tema

@Lule28 - imam na Brazil GG ali mislim da tu padam . Nije Maroko kao pre 4 godine a pre toga imam ovu Svajcarsku 2 i 2-5 golova . I smaraci ne mogu da ubodu jos jedan .

pa realno mi imamo ne uspehe sa reprezentacijom sobzirom kakav imamo tim,zasto je to tako to je vec pitanje
mozda zato sto nismo i uzeli jednog amera na poziciji 1 ili 2 koji ce isporuciti drugima ili sasuti sam na svakom mecu odredjene poene i to je to

vrati malo poslendja prvenstva pa se vidi koje su to reprezentacije uzele medalje i zasto

bo mccejleb kad je otisao za makedonce oni omah napravili neki uspeh,mislim da su bili 4 sa njim na evropskom
za bosance je igrao zak rajt kad je mirza teletovic pogadjao one trojke sa parkinga i svlacionice

itd itd,mogao bih da nabrajam i dalje

ulazemo u klubove koji igraju elitno takmicenje i to nema uopste veze sa stanjem reprezentacije jer se kosarka apsolutno promenila sto se tice mladih igraca i kad odlaze na koledz,draft nba i ostalo

sad porediti kraj 80 i titulu partizana sa sadasnjim nacinom pa i takmicenja a kamoli stasavanja igraca,ne mogu da se spoje u istu recenicu

@Banat013
cekam Svicu da dobije pa igram na brazil 2&3+ verovatno

23:59
Dilema .
Dal da pratim Brazil-Mariko ?
Od Brazila kao i uvek očekujemo mnogo , a Maroko je čak i bolji tim od onog koji je bljesnuo na prošlom s.prvenstvu .
Ako počnem da gledam ostaću do kraja i sutra nisam ni za šta .
Odo u krpe , ostalima želim neizvesnu utakmicu ili laku noć .

23:59
Dilema .
Dal da pratim Brazil-Mariko ?
Od Brazila kao i uvek očekujemo mnogo , a Maroko je čak i bolji tim od onog koji je bljesnuo na prošlom s.prvenstvu .
Ako počnem da gledam ostaću do kraja i sutra nisam ni za šta .
Odo u krpe , ostalima želim neizvesnu utakmicu ili laku noć .
E jesi kontras . Ja pisao pre da je Maroko slabije nego pre 4 godine a ti obrnuto . Verujem da ne znas da im oba centralna odbranbena ne igraju sada . Takodje i zadnji vezni i spic su sada na klupi .
Ja cu ovo odgledati pa budjenje u 6 . Kada glasevina moze da spava svega dva sata mogu i ja 4 . A ti si mnogo mekan 😉

Nazad
Vrh