SPORT-Opšta tema

@Lule28 - imam na Brazil GG ali mislim da tu padam . Nije Maroko kao pre 4 godine a pre toga imam ovu Svajcarsku 2 i 2-5 golova . I smaraci ne mogu da ubodu jos jedan .

pa realno mi imamo ne uspehe sa reprezentacijom sobzirom kakav imamo tim,zasto je to tako to je vec pitanje
mozda zato sto nismo i uzeli jednog amera na poziciji 1 ili 2 koji ce isporuciti drugima ili sasuti sam na svakom mecu odredjene poene i to je to

vrati malo poslendja prvenstva pa se vidi koje su to reprezentacije uzele medalje i zasto

bo mccejleb kad je otisao za makedonce oni omah napravili neki uspeh,mislim da su bili 4 sa njim na evropskom
za bosance je igrao zak rajt kad je mirza teletovic pogadjao one trojke sa parkinga i svlacionice

itd itd,mogao bih da nabrajam i dalje

ulazemo u klubove koji igraju elitno takmicenje i to nema uopste veze sa stanjem reprezentacije jer se kosarka apsolutno promenila sto se tice mladih igraca i kad odlaze na koledz,draft nba i ostalo

sad porediti kraj 80 i titulu partizana sa sadasnjim nacinom pa i takmicenja a kamoli stasavanja igraca,ne mogu da se spoje u istu recenicu

@Banat013
cekam Svicu da dobije pa igram na brazil 2&3+ verovatno

23:59
Dilema .
Dal da pratim Brazil-Mariko ?
Od Brazila kao i uvek očekujemo mnogo , a Maroko je čak i bolji tim od onog koji je bljesnuo na prošlom s.prvenstvu .
Ako počnem da gledam ostaću do kraja i sutra nisam ni za šta .
Odo u krpe , ostalima želim neizvesnu utakmicu ili laku noć .

23:59
Dilema .
Dal da pratim Brazil-Mariko ?
Od Brazila kao i uvek očekujemo mnogo , a Maroko je čak i bolji tim od onog koji je bljesnuo na prošlom s.prvenstvu .
Ako počnem da gledam ostaću do kraja i sutra nisam ni za šta .
Odo u krpe , ostalima želim neizvesnu utakmicu ili laku noć .
E jesi kontras . Ja pisao pre da je Maroko slabije nego pre 4 godine a ti obrnuto . Verujem da ne znas da im oba centralna odbranbena ne igraju sada . Takodje i zadnji vezni i spic su sada na klupi .
Ja cu ovo odgledati pa budjenje u 6 . Kada glasevina moze da spava svega dva sata mogu i ja 4 . A ti si mnogo mekan 😉

Словенија оно првенство европе... Са Кокошковим?

Имали странца... А скоро се неко бунио што му странац одјавио репку ... Нисам сигуран да ли си "ухватио"...
pa i oni slovenci

imas na proslom turke koji bez Shejna Larkina nikad ne bi bili toliko jaki

elem sta sam pisao
Brazil
ukoliko don Karlo bude koristo Endrika koliko ovaj zaista moze,bice vrlo opasan
proslo svetsko su ispali od hrvata(koji su po meni ispucali sve kredite srece na prvenstvima unazad) i ovo prvenstvo bi trebalo da vrati brazil na stare staze slave

opet realno francuzi kakav tim imaju je nestvarno i daleko su najaci po imenima
don Karlo ni minut na ovom mecu Endriku i odmah kiks na startu

E jesi kontras . Ja pisao pre da je Maroko slabije nego pre 4 godine a ti obrnuto . Verujem da ne znas da im oba centralna odbranbena ne igraju sada . Takodje i zadnji vezni i spic su sada na klupi .
Ja cu ovo odgledati pa budjenje u 6 . Kada glasevina moze da spava svega dva sata mogu i ja 4 . A ti si mnogo mekan 😉
Naravno da nisam znao za ove podatke , upravo odgledah utakmicu ( premotavanje MTS ) i Maroko je prvih 30min odigrao odlično . Od kako je Wini izjednačio sve je utonulo u neku kolotečinu . Biće ovo više nego zanimljiva grupa .
Od Skota sam očekivao više a i Turska bi morala bolje od sinoć prikazanog .

Nazad
Vrh