SPORT-Opšta tema

Ja uzimam opciju da su prave stolice pocupane I TO OD KVALITETNE PLASTIKE NE OD NEKE NEKVALITETNE ALI ME ZANIMA DA LI TE KVALITETNE PLASTIICNE POKRIVKE KOSTAJU 200 000 EURA posto znam da na buvljaku 4 velike plasticne stolice i sto kostaju 5 000 dinara pa me zanima kako to obicne plasticne pokrivke kostaju 200 000 eura :unsure: ali to je taj prepoznatljivi stil poslovanja ekipe sa interpolove poternice razumeli smo sve NAREDICE PSIHO DA SE PARTIZANU ODOBRI KREDIT PA CEMO TAJ KREDIT DA PREBACIMO NJEGOVOM KUMU ZA STOLICE TAKO DA CEMO JEDNIM UDARCEM DA NAMIRIMO I OVE SA POTERNICE I ZELENASE IZ BANKE A UJEDNO CEMO DA SROZAMO A KOMSIJE IZ HUMSKE DA PREDAMO IZVRSITELJIMA A POSLE BI MOGLI DA SRUSIMO STADION PARTIZANA I NA TOM MESTU DA PODIGNEMO NOVE STAMBENE OBJEKTE I RIZORTE a vec smo im stadion ranije pretvorili u distributivni centar belog i u centar za mucenje i dranje reketiranje a objasnjenje ce da daju zvanicno pink i informer oni ce potanko sve objasniti ko je dobar a ko los ko je patriota a ko izdajnik ko je lopov a ko osteceni ko guzi a ko je naguzeni (n)
Pogresnu koncepciju pogleda na zivot imas, zapitaj se ko je lomio i zasto stolice, kakav je to hir iliti bolest? Zbog cega, kako to spreciti, kako edukovati decu da to ne rade, nije normalno.
A ne svu energiju trositi na kombinacije lopova politicara obajsnjavajuci, ovde se manje vise krade lopa kombinuje zadnjih 40 godina....

Ne bi da se upustam u prazan razgovor sa covekom koga grobari sa foruma obozavaju, ali samo cu da razjasnim ovaj moj post, posto doticni nije ukapirao sta je pisac hteo da kaze. Kada sam napisao za suze radosnice one su bile posle Barija i Tokija i zato sam rekao da grobari tako nesto nikad nece doziveti.
Nisi nikada pomenuo u postovima dali su krenule suze kada je uhapsena ikona i legenda kluba Dragan Dzajic i Cvetkovic .To si slabo pominjao a kada je dosao Piksi iz Japana prvim letom da bude novi Dzajic .Ja se secam tih nemilih scena kao da je juce bilo i komentarisao sam sa mojim grobarima more puta kakva sodoma i gomora treba da se nadvije da se lisi slobode tvorac prvaka Evrope u fudbalu .Posle toga krece ANATEMA nad klubom a vidim da simpatizeri crveno belih ne mirisu bas nesto Dzaju cak ga zovu lopov i podgrejani les .Ne bi trebalo da se zaborave ljudi koji su dali klubu maksimum i da se u klupskim prostorijama umesto slika velikana i Zvezdinih zvezda stoje dusevni bolesnici i kriminalci A STO SE TICE SUZA POKAJANJA ILI RADOSTI ONE CE TEK DA TEKU I TO POTOCIMA KADA SE POGLEDA DE SMO KRENULI I DOKLE SMO DOSLI .MNOGI SE SAD GRIZU GDE NE TREBA I PITAJU SE GDE SMO TO POGRESILI ALI ANATEMA OCIGLEDNO RADI A DOKLE CE VIDECEMO

Nazad
Vrh