Citam juce izleteo je neki podatak dali iz FIBE da je KK Fenerbahce isti sa budzetom sa KK Zvezdom sto drugim recima znaci da ako je FENERBAHCE PRVAK EVROPE I MOZE PONOVO DA BUDE PITANJE JE STA SU REALNA OCEKIVANJA I CILJEVI U ZVEZDI

Zvezda bi trebala da udje po prikazanom i po igracima i navijacima u final four ali kako sada stvari stoje moze da se desi da Zvezda igra sa Panatenaikosom ili Realom ili Barsom ili Monakom ,Zalgirisom ili Monakom TOP IN a meni predosecaj govori da ce to biti 90 posto Panatenaikos ranjeni Panatenaikos .Sa druge strane stoji podatak koji mi malo budi sumnju da je Zvezdin budzet 16 do 16,5 a Partizanov 14 do 14,5 a to mi nikako ne uliva istinitost informacije jer ako je to istina onda se u upravi Partizana drpa samo tako .Kako god bilo bojim se da KK Partizan grabi krupnim koracima ka Euro kupu i ka praznjenju kase scenario je vec vidjen ali natavljamo da pratimo Euroligu do kraja voleo bih da cujem neku odvaznu prognozu ali bojim se da osim nas nekolicine svi mudro cute i nesto cekaju da prodje pa kada prodje padaju u sevdah i kunu svoju sudbinu OCIGLEDNO OPTIMIZAM POSTOJI SAMO JE SKRIVEN DO DALJNJEG