kalman 58
Član
I bas zapeli makar i bez para.Vidis kod nas dolaze ali mora i pare.Ili su novci otisli na placanje sudskih potrazivanja bivseg kapitena KK?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi da se upustam u prazan razgovor sa covekom koga grobari sa foruma obozavaju, ali samo cu da razjasnim ovaj moj post, posto doticni nije ukapirao sta je pisac hteo da kaze. Kada sam napisao za suze radosnice one su bile posle Barija i Tokija i zato sam rekao da grobari tako nesto nikad nece doziveti.Suze su sastavni deo voljenog kluba. Samo da vas obavestim da suze radosnice koje smo mi prolili vi necete nikad proliti. Uz put, pozdravio vas je Milan Rodic.
Razmisljao sam o ovom tvom postu pa me opet onaj doticni isprozivao i vredjao kako mene tako moj grad, narod koji ovde zivi pa i ceo region oko mene i na kraju FK Zak. Mali klub u kojem sam niti predsednik niti nesto vedrim i oblacim, ali sa jos nekolicinom ljudi pomazem koliko mogu da klub prezivi ova teska vremena i ocuva svoju tradiciju uprkos nastojanju gradskih struktura da nas ugase ukidajuci nam sredstva pomoci, a nemilice sipajuci u OFK Kikindu. Malo cu o klubu jer se o malim klubovima ovde malo cuje. FK Zak osnovan je 1931 i do dana danasnjeg nije menjao ime za razliku na primer od Kluba iz Smedereva koji je bar 7-8 puta menjao i ime i grb . Kroz generacije proslo je mnogo igraca, a naj poznatije ime je Mihalj Keri koji je sa 17 godine otisao u Crvenu Zvezdu i tamo se zadrzao gotovo 10 godina odigravsi sto u prvenstvu sto u evropi 470 utakmica za Zvezdu. Da bi se imalo u uvid koliko je to reci cu samo da Dzajic ima 570 utakmica. Bilo je jos fudbalera iz ZAKa koji su igrali u prvoligaskim ekipama , ali je Keri ostavio naj dublji trag. Kada je 1968 prelazio u Zvezdu, ista je odigrala ovde sa Zakom utakmicu i to je bio moj prvi susret za Zvezdom u mojoj cetvrtoj godini. Zato su na moju inicijativu i sa mojim kontaktima 2021 god veterani Zvezde bili na obelezavanju 90 godina postojanja kluba. Danas je klub u naj nizem stepenu takmicenja na prvom mestu i nadam se da cemo u visi rang. Na utakmice dolazi 200-300 ljudi sto nije puno, ali je duplo vise nego sto odlaze na utakmice OFK Kikinde. Muku mucimo, ali opstacemo.Sve ovo govoris iz licnog iskustva?Biti clan uprave jednog nizerazrednog kluba nije bas jednostavno i nekad i nezahvalno.Zasto ti sa ovim sposobnostima nisi spasavao tvoj Sartid bili ste gradski projekat.