kalman 58
Član
I bas zapeli makar i bez para.Vidis kod nas dolaze ali mora i pare.Ili su novci otisli na placanje sudskih potrazivanja bivseg kapitena KK?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi da se upustam u prazan razgovor sa covekom koga grobari sa foruma obozavaju, ali samo cu da razjasnim ovaj moj post, posto doticni nije ukapirao sta je pisac hteo da kaze. Kada sam napisao za suze radosnice one su bile posle Barija i Tokija i zato sam rekao da grobari tako nesto nikad nece doziveti.Suze su sastavni deo voljenog kluba. Samo da vas obavestim da suze radosnice koje smo mi prolili vi necete nikad proliti. Uz put, pozdravio vas je Milan Rodic.
Razmisljao sam o ovom tvom postu pa me opet onaj doticni isprozivao i vredjao kako mene tako moj grad, narod koji ovde zivi pa i ceo region oko mene i na kraju FK Zak. Mali klub u kojem sam niti predsednik niti nesto vedrim i oblacim, ali sa jos nekolicinom ljudi pomazem koliko mogu da klub prezivi ova teska vremena i ocuva svoju tradiciju uprkos nastojanju gradskih struktura da nas ugase ukidajuci nam sredstva pomoci, a nemilice sipajuci u OFK Kikindu. Malo cu o klubu jer se o malim klubovima ovde malo cuje. FK Zak osnovan je 1931 i do dana danasnjeg nije menjao ime za razliku na primer od Kluba iz Smedereva koji je bar 7-8 puta menjao i ime i grb . Kroz generacije proslo je mnogo igraca, a naj poznatije ime je Mihalj Keri koji je sa 17 godine otisao u Crvenu Zvezdu i tamo se zadrzao gotovo 10 godina odigravsi sto u prvenstvu sto u evropi 470 utakmica za Zvezdu. Da bi se imalo u uvid koliko je to reci cu samo da Dzajic ima 570 utakmica. Bilo je jos fudbalera iz ZAKa koji su igrali u prvoligaskim ekipama , ali je Keri ostavio naj dublji trag. Kada je 1968 prelazio u Zvezdu, ista je odigrala ovde sa Zakom utakmicu i to je bio moj prvi susret za Zvezdom u mojoj cetvrtoj godini. Zato su na moju inicijativu i sa mojim kontaktima 2021 god veterani Zvezde bili na obelezavanju 90 godina postojanja kluba. Danas je klub u naj nizem stepenu takmicenja na prvom mestu i nadam se da cemo u visi rang. Na utakmice dolazi 200-300 ljudi sto nije puno, ali je duplo vise nego sto odlaze na utakmice OFK Kikinde. Muku mucimo, ali opstacemo.Sve ovo govoris iz licnog iskustva?Biti clan uprave jednog nizerazrednog kluba nije bas jednostavno i nekad i nezahvalno.Zasto ti sa ovim sposobnostima nisi spasavao tvoj Sartid bili ste gradski projekat.
Kod nas sva sela u opstini imaju fudbalske klubove. Osam seoskih i dva gradska pa se pojavio manjak fudbalera. Isti ucenjuju i traze pare da bi igrali.Pratio sam i Plandiste i Karlovac svi su u losem polozaju Vlajkovac jos nize.Nema tu sta da se prica nema para nema sporta.To moze da razume samo neko ko nije gradski projekat.Ranije svako selo je igralo opstinsku ligu sada pola je odustalo pola se snalazi.Moram reci ovo stanje vec traje poduze.
Vidim da kada intelektualno zanemocas i kada nisi sposoban da vodis razgovor na visokom nivou pribegavas krajnje nepopularnim i jeftinim potrosenim metodama ON JE VREDJAO MOJ GRAD NAROD KOJI OVDE ZIVI PA I CEO REGION OKO MENE I NA KRAJU ZAKRazmisljao sam o ovom tvom postu pa me opet onaj doticni isprozivao i vredjao kako mene tako moj grad, narod koji ovde zivi pa i ceo region oko mene i na kraju FK Zak. Mali klub u kojem sam niti predsednik niti nesto vedrim i oblacim, ali sa jos nekolicinom ljudi pomazem koliko mogu da klub prezivi ova teska vremena i ocuva svoju tradiciju uprkos nastojanju gradskih struktura da nas ugase ukidajuci nam sredstva pomoci, a nemilice sipajuci u OFK Kikindu. Malo cu o klubu jer se o malim klubovima ovde malo cuje. FK Zak osnovan je 1931 i do dana danasnjeg nije menjao ime za razliku na primer od Kluba iz Smedereva koji je bar 7-8 puta menjao i ime i grb . Kroz generacije proslo je mnogo igraca, a naj poznatije ime je Mihalj Keri koji je sa 17 godine otisao u Crvenu Zvezdu i tamo se zadrzao gotovo 10 godina odigravsi sto u prvenstvu sto u evropi 470 utakmica za Zvezdu. Da bi se imalo u uvid koliko je to reci cu samo da Dzajic ima 570 utakmica. Bilo je jos fudbalera iz ZAKa koji su igrali u prvoligaskim ekipama , ali je Keri ostavio naj dublji trag. Kada je 1968 prelazio u Zvezdu, ista je odigrala ovde sa Zakom utakmicu i to je bio moj prvi susret za Zvezdom u mojoj cetvrtoj godini. Zato su na moju inicijativu i sa mojim kontaktima 2021 god veterani Zvezde bili na obelezavanju 90 godina postojanja kluba. Danas je klub u naj nizem stepenu takmicenja na prvom mestu i nadam se da cemo u visi rang. Na utakmice dolazi 200-300 ljudi sto nije puno, ali je duplo vise nego sto odlaze na utakmice OFK Kikinde. Muku mucimo, ali opstacemo.
Pri tom je Dobricanin simpatizer Partizana ali na drugoj strani kada sam postavio pitanje za tvoj klub ZAK a koji je isto u velikom problemu i kada sam ti rekao da je bolje da pomognes svom klubu i da mozes sutra sve sugradjane da podledas u oci a ne da se bahatis po forumu naisao sam na nerazumevanje nekih clanova foruma iako citajuci izmedju redova vidim da su zemljaci zeleli da ti daju malo vetra u ledja sto je na neki nacin ok ali da li si dao svoj maksimum u klubu ili dali si mogao vise to ti najbolje mozes da procenis a ja jedino sto mogu u ovom momentu da ti pozelim da rehabilitujes sa kolegama taj klub i da ga postavite na cvrste noge sto pre .Ja ne guzim davljenike i ne punim boraniju ja sam covek koji daje podrsku kad je najteze to je moj stil zivota od koga nikada ne odstupamGledam moj dobri DOBRINCANU Grcka liga 4 tima se ravnopravno bori za titulu prelepo puni stadioni euforija Hrvatska liga prosle godine 3 tima u trci do samog kraja izuzetno zanimljivo krenulo da vraca publiku na stadione ove jace lige po 4 ,5 ,6 konkurenata za titulu gori vatra i adrenalin do zadnjeg kola a ovde kod nas idejni duhovni guru Zvezde sistematski unisti celo sportsko drustvo Partizan i kosarku i rukomet i fudbal i boks i vaterpolo ali i to kada bi probao da shvatim a to nije moguce shvatiti jer to se granici sa ludilom ali ono sto je meni neshvatljivo to su izjave celnih ljudi Zvezde zadnjih godina i govor mrznje koji je ciljano prenet na narod putem raznoraznih rezijskih emisija i rezijskih novinara da se omalovazi i pljune na neke i bitne ljude i na celo sportsko drustvo i secam se kakav sok je bio kada se Partizan vratio u kosarci posle 10 gotina tavorenja .To je bio prisutan elektricitet i osetila se ta trovacnica medijska jer to je trajalo mnogo dugo i to je se sve prenelo na navijace crveno belih a da ne pominjem ono trovanje po tribinama sa nekim nacionalizmom ,sovinizmom i politickim porukama sve je to ostavilo dubok trag .Mornar spusti malo loptu, preterivas! A i ostali bi trebali malo da pripaze na vokabular.
Ko se oseca uvredjenim, neka prijavi post.

Neka bude da je 200 sedista pocupano i zapaljeno pa nemoze jedno sediste da vredi 1000 eura ali poznavajuci garnituru koja vodi Zvezdu i poznavajuci garnituru koja je u Partizanu ne bi me zacudilo da FC Partizan uzme jos jedan kredit da isplati ove veoma skupe stolice od plastike ali tako je nazalost tesko vreme se nadvilo nad Partizanom tone se sve dublje i dublje tesko ce na kraju neko i da privatizuje klub sa ogromnim dugovima ali ovo se pljacka i cizme se skidaju sa mrtvaka emocija nema vreme lesinara nema dalje 
Ma nije istina mornar, ima kk Zvezda preko 50 miliona, pun sef para. A jadni kk partizan nema ni 5 milki i to vas lazu, daju vam lazni optimizam, ti crnci sto su dosli kod vas svaki radi za po 100 ili 200 hiljada godisnje, zoc je bio iz ljubavi tj dzaba. Cak idu sekulacije da je dao i neki svoj novac iz steka za klub. I tako se to dobro skrivalo i napravila dobra hemija da se niste potukli sa realom osvojili bi evroligu 100%. Nebo je bila granica.Citam juce izleteo je neki podatak dali iz FIBE da je KK Fenerbahce isti sa budzetom sa KK Zvezdom sto drugim recima znaci da ako je FENERBAHCE PRVAK EVROPE I MOZE PONOVO DA BUDE PITANJE JE STA SU REALNA OCEKIVANJA I CILJEVI U ZVEZDIZvezda bi trebala da udje po prikazanom i po igracima i navijacima u final four ali kako sada stvari stoje moze da se desi da Zvezda igra sa Panatenaikosom ili Realom ili Barsom ili Monakom ,Zalgirisom ili Monakom TOP IN a meni predosecaj govori da ce to biti 90 posto Panatenaikos ranjeni Panatenaikos .Sa druge strane stoji podatak koji mi malo budi sumnju da je Zvezdin budzet 16 do 16,5 a Partizanov 14 do 14,5 a to mi nikako ne uliva istinitost informacije jer ako je to istina onda se u upravi Partizana drpa samo tako .Kako god bilo bojim se da KK Partizan grabi krupnim koracima ka Euro kupu i ka praznjenju kase scenario je vec vidjen ali natavljamo da pratimo Euroligu do kraja voleo bih da cujem neku odvaznu prognozu ali bojim se da osim nas nekolicine svi mudro cute i nesto cekaju da prodje pa kada prodje padaju u sevdah i kunu svoju sudbinu OCIGLEDNO OPTIMIZAM POSTOJI SAMO JE SKRIVEN DO DALJNJEG
![]()
A i za te stolice, ima dve opcije, prva je da su to ustavri Zvezdini navijaci cupali i spalili, ubaceni elemeneti, pa opstuzili partizanove navijace.Sto se tice cupanja stolica na Marakani ide info po medijima a prenosi se i ovde na forumu da je steta 200 000 euraJedan dobar deo naivnije populacije koji ne koriste logiku veruje da 80 plasticnih sedista kosta 200 000 eura
Neka bude da je 200 sedista pocupano i zapaljeno pa nemoze jedno sediste da vredi 1000 eura ali poznavajuci garnituru koja vodi Zvezdu i poznavajuci garnituru koja je u Partizanu ne bi me zacudilo da FC Partizan uzme jos jedan kredit da isplati ove veoma skupe stolice od plastike ali tako je nazalost tesko vreme se nadvilo nad Partizanom tone se sve dublje i dublje tesko ce na kraju neko i da privatizuje klub sa ogromnim dugovima ali ovo se pljacka i cizme se skidaju sa mrtvaka emocija nema vreme lesinara nema dalje
![]()
Uozbilji se profesore i reci mi dali je ista cena i ista kategorija Osetkovski ,Dzakiri ,matori Kalates ,Fernando , Vanja Marinkovic ,Pokusevski ,Ljunberg i Tajrik i i uzeti Bolomboja ,Kartera ,Batlera ,Mekintajera ,Montejunasa ,Kalinu i onog beka iz Olimpijakosa sto je povredjen razlika je ocigledna cak je Zvezda od belaca imala sve reprezentativce ali to ne potencijalne Kalina ,Dobric ,Davidovac ,Petrusev i mali Topic .Meni to sve ne deluje isti kvalitet i ista kategorija i tu ima samo jedno objasnjenje ILI JE ZVEZDA IMALA NEOGRANICEN BUDZET sto kaze Rakocevic A PRIKAZALI U PAPIRIMA NESTO DRUGO ILI JE PARTIZAN PRETPLATIO OVE IGRACE drugo objasnjenje nema ali ova klasa igraca i amaterima je jasno nije u slicnoj kategoriji .Ona garnitura kada je bio Lesor ,Panter i Egzum je skupo placena i selektirana tu nema price ali posle toga kada je krenulo ono Jaramaz ,Kaminski ,Dozer ,Ljunberg Koprivica Tajrik i onaj Brazilac centar Kaboklo to vec nisu skupi igraci e sad dali je covek koji kontrolise kasu limar prikazivao jedno u medijima a placao drugo ali je ocigledno da ovi igraci nemogu da budu placeni po prikazanom .Sada se nastavlja mazanje ociju dosao Radanov juri se Tanaskovic prodat posle mesec dana Pejn to su sve neke transakcije sa buvljaka ali nikakvo objasnjenje ne pije vodu .Na podkastima se prica Partizan nudio Batleru 800 000 a Zvezda ga kupila sa 3 miliona .Istina je da je Partizan skupo platio i Pantera i Parkera neznam za Lesora ,Egzuma Nanelija ili Karlika to su igraci klasa ali ovo sve ostalo sto sam nabrojao gore ne uliva verodostojnost informacije ispada da je razlika u sopingu samo dva miliona izmedju Zvezdinog i Partizanovog sopinga a pritom Partizan ima mnogo veci profit od ulaznica tokom cele sezone .a mogu da zamislim kakav ce soping biti u Partizanu sledece sezone tu ce pola igraca da se kupi po Aba ligi SVE JE KRISTALNO JASNO A STO SE TICE zVEZDINE KASE NIJE DAVNO BILO KADA JE TIM KOJI JE BIO PRED STECAJEM PREKO NOCI USAO U DEBELI PLUS KUPIO OD CIBONE MESTO U EUROLIGI I PAZARIO GALANTNO DA JE KIPELO SVE OD LOVE TAKO DA SVE OVE MEDIJSKE SPINOVE TREBA UZETI SA VELIKOM REZERVOM POGOTOVO OD LJUDI KOJI PUSTAJU INFOMa nije istina mornar, ima kk Zvezda preko 50 miliona, pun sef para. A jadni kk partizan nema ni 5 milki i to vas lazu, daju vam lazni optimizam, ti crnci sto su dosli kod vas svaki radi za po 100 ili 200 hiljada godisnje, zoc je bio iz ljubavi tj dzaba. Cak idu sekulacije da je dao i neki svoj novac iz steka za klub. I tako se to dobro skrivalo i napravila dobra hemija da se niste potukli sa realom osvojili bi evroligu 100%. Nebo je bila granica.
Ja uzimam opciju da su prave stolice pocupane I TO OD KVALITETNE PLASTIKE NE OD NEKE NEKVALITETNE ALI ME ZANIMA DA LI TE KVALITETNE PLASTIICNE POKRIVKE KOSTAJU 200 000 EURA posto znam da na buvljaku 4 velike plasticne stolice i sto kostaju 5 000 dinara pa me zanima kako to obicne plasticne pokrivke kostaju 200 000 euraA i za te stolice, ima dve opcije, prva je da su to ustavri Zvezdini navijaci cupali i spalili, ubaceni elemeneti, pa opstuzili partizanove navijace.
Druga opcija je da su namerno podmetnuli stare napukle stolice iz nekog magacina pa kako je ko skocio ovaj seo na nju ona pukla i samozapalila.