SPORT-Opšta tema

Mislim na sve navijace Partizana. Neki i danas misle da Zeljko nije kriv za taj sunovrat.

Treneri se opredelili za strance. Zvezda. Mekintajer, Batler, Nvora i Izundu. Partizan. Vasington, Braun, Bonga i Fernando. Uz napomenu da Pejn verovatno napusta Partizan.

Mislim na sve navijace Partizana. Neki i danas misle da Zeljko nije kriv za taj sunovrat.
A koji skor ima Penjaroja 2 10 medjutim kako god bilo Zvezda menja trenere ko prostitutka carape a mislim da je u ovom trenutku mnogo vaznije gde je Zvezda trenutno kakva su ocekivanja i krajnji dometi mislim da je to mnogo bitnije nego dali ce Partizan zavrsiti 17 ili 18 u euroligi .Ulozena su rekordna stredstva iz nekog fonda i ako se ove godine nesto izjalovi a svi cigani pucaju na final four to ce da bude ujedanje za bulju ima da bude kabare na kvadrat .A i ti ocekujes nije da ne ocekujes ali mudro cutis da ne izmalerises pa kao oni djilkosi na vasaru bacas neke simpaticne doskocice i sve je to mnogo simpaticno ali dali ce cilj na kraju da opravda narodne pare videcemo :unsure:

Treneri se opredelili za strance. Zvezda. Mekintajer, Batler, Nvora i Izundu. Partizan. Vasington, Braun, Bonga i Fernando. Uz napomenu da Pejn verovatno napusta Partizan.
dwejna samo igrati preko poene,jedino ako ne zabibere omah neku granicu od 20poena

ko ce u partizanu igrati 5 jos pored Fernanda? neko od klinaca ili ce gurnuti gore Pokua koji je pero kategorija
po meni vrlo ranjiv u reketu partizan i to ce ostali moci koristiti
takodje bonga ima da igra 38min po mecu da pokrije reket tako da on ide da se igra preko skokovi

Ukinuta suspenzija Osetkovskog, može da nastupa za Partizan. Bitno im je bilo samo da neigra protiv onih svinja iz Španije.

Ukinuta suspenzija Osetkovskog, može da nastupa za Partizan. Bitno im je bilo samo da neigra protiv onih svinja iz Španije.
ne nego su spanci reagovali na miska raznjatovica koji ih je onako bas lepo namagarcio
taj osetkowski je trebao da igra u barsi pa su mu spakovali tu marihuanu a lik je bio u prvoj petorki u 2 takmicenja od kojeg jednog i mvp

Pa baš su mu spakovali zbog Barse, nemoj biti toliko naivan. Znase zbog koga je to urađeno.
pa zbog reala da ne ode u barsu

a ovo nema nikakve veze sa partizanom vec sto je misko pricao u emsiji da se zna da je taj slucaj oboriv lako kao sto se i dokazalo da jeste i sad barsa ispusila igraca bzv
a hteli su ga malo dirnuti jer je poceo da odvodi igrace iz acb lige koja je postala dosta slabija u poslednje 2 sezone

pa sad je misko to i izjavio pre nedelju ili 2 i to bilo aktuelno

direktno je prozvao celnike acb lige i klubove real i barsu
ovi odmah odreagovali i kao aktivirali to iako se znalo da nema prodju,sto je misko i rekao u emisiji

opet ti kazem da je igrao ko zna koliko bi preko njega primili poena a koliko bi on dao
to sad niko nezna
mozda bi real glat dobio 10 poena jer bi Lyels ili Okeke postigli vise poena da je bio on na njima a ne bonga naprimer

Kvota veceras 1,70 a X je 4,0 i dvojka je isto visoka medjutim dvomec je a Lil moze i sa X iz prvog meca da sravnja u revansu .Nista mi se ne javlja za veceras A PORSE CE OSTATI VECERAS U GARAZI Nemanja Nemanja nevaljalko jedan

Nazad
Vrh