Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mozes igrati protiv sudija zaklali su gde god su mogli. Sve situacije gde odlucuju su isle na vodenicu olimpa.Treba da Zvezda iskoristi lošu igru Olimpijakosa u oba pravca.
I meni se tako cini, jedna u nizu gresaka sudija, kad ga vidim sa one dve kraste na celu muka mi od gledanja kosarke. Sudija po zadatku.Šteta baš su se nudili loša igra Grka ali Zvezdu u ovoj zadnjoj četvrtini koju sam gledao nije išao šut. Možda je presudila i ona sutuacija u zadnjem minutu, mišljenja sam da Moneke nije dirao zadnji loptu.
Oteo si mi reč iz usta.Ovo je stvatno toliko očigledno suđenje za domaće.Ne znam da li je neko pratio ali Perez non stop svira protiv nas čak i kad gleda snimak.I protiv Makabija su nas urnisali ali mislim da je danas i tu utakmicu prevazišlo.Sad ti igraj.Kad vidim ovog pereza kako ne gleda mi se kosarka... Ubija kako pristrasno svira.