SPORT-Opšta tema

Mislim na sve navijace Partizana. Neki i danas misle da Zeljko nije kriv za taj sunovrat.

Treneri se opredelili za strance. Zvezda. Mekintajer, Batler, Nvora i Izundu. Partizan. Vasington, Braun, Bonga i Fernando. Uz napomenu da Pejn verovatno napusta Partizan.

Mislim na sve navijace Partizana. Neki i danas misle da Zeljko nije kriv za taj sunovrat.
A koji skor ima Penjaroja 2 10 medjutim kako god bilo Zvezda menja trenere ko prostitutka carape a mislim da je u ovom trenutku mnogo vaznije gde je Zvezda trenutno kakva su ocekivanja i krajnji dometi mislim da je to mnogo bitnije nego dali ce Partizan zavrsiti 17 ili 18 u euroligi .Ulozena su rekordna stredstva iz nekog fonda i ako se ove godine nesto izjalovi a svi cigani pucaju na final four to ce da bude ujedanje za bulju ima da bude kabare na kvadrat .A i ti ocekujes nije da ne ocekujes ali mudro cutis da ne izmalerises pa kao oni djilkosi na vasaru bacas neke simpaticne doskocice i sve je to mnogo simpaticno ali dali ce cilj na kraju da opravda narodne pare videcemo :unsure:

Nazad
Vrh