Znaci vrh drzave je namestio da Zvezda mozda sa ovim porazom ne ode u top 10 i dala pobedu Partizanu koji je zakovan za zadnje mesto i nista mu ne znaciMa kakvo opustanje, namestena utakmica od vrha drzave. Koliko treba da budes slep da to ne vidis.
Jeste za osudu i zatvor, a za vas " naivne" vam prodali pricu da ste dobri i bolji....
ZNACI VRH DRZAVE JE ULOZIO U DRZAVNI PROJEKAT NAJVECE PARE U ISTORIJI KLUBA A ONDA JE VRH DRZAVE NAMESTIO DA SE ZVEZDA OVIM PORAZOM MOZDA NE PLASIRA U TOP 8 ILI TOP10 ALI MI NAIVNI TO NE VIDIMO 
Nista mi nije jasno ali bi bilo lepo i edukativno da mi jos neko od simpatizera crveno belih pojasni ovu racunicu ovo mogu da razumem samo ako je dogovor sa sponzorom kluba bio da se napravi ogromna matematika preko noci a sto se tice Ostoje njegovu bulju vise niko nece moci da spase on se zaigrao previse ili je pomislio da je dodirnuo nebeske svodove klub se vraca gde je bio pre korone .Ako se Zvezda ne bude plasirala u top10 a da joj bude falila jedna pobeda ova prica o prodatom mecu ce dobiti posebnu tezinu ali mene zanima ova ljubav prema klubu gde zvalavi obozava svoju mezimicu a tera je da rasiri nogice posrnulom i dezorijentisanom Partizanu mislim da bi ovakvom scenariu pozavideo i sam Stiven Stilberg reziser naucne fantastike

.............................ZIVELI 
nego me nesto keca ova tastatura iz 2000 te godine malo je dotrajala ali jos zavrsava posao nebeski