SPORT-Opšta tema

Ja razumem sto smo mi u kanalu sa ovom ocajnom situacijom u klubu i gomilom promasenih pojacanja... ali sta se sa Zvezdom desava to ne razumem.
Nasi beli igraci nemaju kvalitet za evroligu ( miljenovic, dobric, davidovac, kalinic mator...), o kod nasih i vasih crnaca se bolest zove bolikurc.....am. Uzeli pare i bas ih briga.
Kako drugacije objasniti.

Pa oni su prepisivali od nas, za svakog igrača ako su čuli da se interesuje Partizan brže bolje su ga doveli
Jeste kolega prepisan recept od vas ali ne zbog imena vec zbog broja stranih igraca.Ako budes analizirao realno mozda izbrojis vise igraca koje ste uzeli od nas nego mi od vas,pricam o kosarci.Uvek ste bili mocan finansijski klub samo ovde na ovom forumu ste samofinansirajuci klub

Nasi beli igraci nemaju kvalitet za evroligu ( miljenovic, dobric, davidovac, kalinic mator...), o kod nasih i vasih crnaca se bolest zove bolikurc.....am. Uzeli pare i bas ih briga.
Kako drugacije objasniti.
Garantujem da kada bi Radonjic preuzeo Zvezdu da bi proradili .Ti igraci igraju euroligu mnogo dugo i mnogo su iskusni a Kalina je nivo gore .Medjutim raspored je ubitacan mislim da je ipak ovo previse utakmica i dolazi do zamora i do povreda i ne moze se ni ocekivati da igras celu sezonu u visokom ritmu padovi su neminovni plus ako neko ima privatne probleme sve je za razumeti. Velika je uloga trenera koji treba da zna da rasporedi i rastereti i u najvaznijem momentu u sezoni tamo negde april zadnjih mesec ili mesec i po pred top10 podigne formu a Obradovic je odstupio od odbrane koju je Zvezda igrala zadnih 10 godina i ovo sa primanjem 100 poena po mecu su neki novi momenti .
Ali Sveropulos je smenjen promenjena je koncepcija igre i to je bljesnulo na momenat ali sada krece konfuzija i nije iskljuceno trzavice izmedju igraca na slicnim pozicijama mnogi bi da budu lideri a nemaju mentalni sklop za to i pocinje haos

Jeste kolega prepisan recept od vas ali ne zbog imena vec zbog broja stranih igraca.Ako budes analizirao realno mozda izbrojis vise igraca koje ste uzeli od nas nego mi od vas,pricam o kosarci.Uvek ste bili mocan finansijski klub samo ovde na ovom forumu ste samofinansirajuci klub
90 posto Partizanovih igraca se izjasnilo da bi vise voleli da se Zeljko vrati na neku od funkcija nego da Partizan bude prvak Evrope sa Ostojom .
Pitanje za crveno bele DALI BI VISE VOLELI DA BUDZATI SILOVATELJ NAPORASNO CRKNE ILI DA MEZIMICA BUDE PRVAK EVROPE POD PENDREKOM DUSEVNOG BOLESNIKA voleo bih da cujem odgovor gorim od znatizelje UNAPRED ZAHVALAN

90 posto Partizanovih igraca se izjasnilo da bi vise voleli da se Zeljko vrati na neku od funkcija nego da Partizan bude prvak Evrope sa Ostojom .
Pitanje za crveno bele DALI BI VISE VOLELI DA BUDZATI SILOVATELJ NAPORASNO CRKNE ILI DA MEZIMICA BUDE PRVAK EVROPE POD PENDREKOM DUSEVNOG BOLESNIKA voleo bih da cujem odgovor gorim od znatizelje UNAPRED ZAHVALAN
Ti pises o zeljku i partizanu, a mi treba da se izjasnimo vucic ili zvezda.
Dvolicno i sujetno pitanje.
Treba sa se menja stanje u drzavi, aliiiii ne opet da u sportu postoji samo partizan, a ostali prodaju koseve i zatvaraju kao za vreme vasih magova, toleta, tadica, dacica, ruzica...

Ne ljutim se.Odlaskom Žoca ko da ste u nekom svom svetu gde vas niko ne voli i zato loše igrate.Pa on je manipulator,pa zato je i pobegao jer je znao da ništa nije mogao da uradi jer se posvađao sa pola tima.To više niko ne sastavi.
AU NESRECO PA TI JOS PRICAS O ZELJKU JA KADA MI UDJE VIRUS U KOMPIJUTER I NECE DA SE UGASI ISKLJUCIM GA IZ ZIDA I BUDE ISKLJUCEN PAR DANA DOK VIRUSI NE POCRKAJU 🪠 :sta: Preporucujem cupanje kabla iz stekera kao mentalnu renesansu ili da posaljem Dobricaninu lovu za jedno prasence da te banuje da malo odmoris JER JE PRIMETNO DA SI DOSTA ISCRPLJEN OD SILINE ZVRLJANJA I VELIKOG BROJA NEUPOTREBLJIVIH POSTOVA .I umesto nekada da se plati seansa kod psiho terapeuta i da covek otvori dusu i da ga terapeut uputi na pravi kurs i da mu podari neke tablete za raspolozenje ovo mu dodje kao besplatna seansa zvrljaj do beskonacno nema veze sta samo zvrljaj jeftini flomasteri i bojice kod Kineza trosi do bekonacno A JA BI TE ISKLJUCIO NA 20 000 POSTOVA I TEBE I ONOG TVOG STO CEKA STUDENTE PESAKE I SA BICIKLAMA A PODRZAVA TERZE I KOKEZE GLAVNI STE ZVRLJACI I TROVACI OVE TEME nema smisla vise sto ja vise oplemenjujem zlatnim perom i podizem rejting vi skrnavite da nema gde dalje ::pomoc:;(n)

Ti pises o zeljku i partizanu, a mi treba da se izjasnimo vucic ili zvezda.
Dvolicno i sujetno pitanje.
Treba sa se menja stanje u drzavi, aliiiii ne opet da u sportu postoji samo partizan, a ostali prodaju koseve i zatvaraju kao za vreme vasih magova, toleta, tadica, dacica, ruzica...
Nista ne razumem o cemu pises :sta: pitanje je veoma jasno AKO ZELIS ODGOVORI NA PITANJE A AKO NE ZELIS NEMOJ FILOZOFIRATI U NEDOGLED .Kod nas je OSTOJA ILI PARTIZAN a kod vas je VUCIC ILI ZVEZDA ne znam sta te toliko zbunuje .Ponavljam pitanje DA LI BI VISE VOLEO DA OSTANE VUCIC I DA BUDETE PRVACI EVROPE SA VUCICEM ILI DA ZGLAJZNE VUCIC A DA NISTA NE OSVOJITE A DA VAM KOLEKTIV PREZMU LJUDI IZ STRUKE I PRAVI PRILJATELJI KK ZVEZDE .Pitanje ima smisla itekao samo je zagonetno dali neko od vas zeli da odgovori ili ne 😊

ZASTO SU EKSPERTSKE ANALIZE NEKADA VEOMA CUDNE ⁉️
Ja sam covek koji kada vidi da je neko u ozbiljnom problemu i da se nalazi u fazi poniranja trudim se da ne sirim pesimizam i unosim dodatnu dozu panike na novonastalu alarmantnu situaciju i onda se cesto moze procitati moj post koji treba da vrati poljuljano samopouzdanje npr posle minus 32 u Kaunasu ide post BICE TO SVE SUPER OVA EKIPA IMA POTENCIJAL OCEKUJEM DA SE VRLO BRZO REGENERISE EKIPA JER ONI TO MOGU I ZASLUZUJU A POST CAK IDE DO TOGA DA POMENEM DA MOGU DO FINAL FOURA PA CAK POMENEM I DO TITULE PRVAKA EVROPE i umesto neko da se zahvali na recima podrske i optimizma nailazi se na NEMA ON POJMA LUPA BEZVEZE STA JE PRICAO A CVI NAS GAZE pa posto je tako kako je a ja ne mogu i ne zelim da menjam mentalitet naseg naroda onda bi trebalo da budem samo OKRUTNI PESIMISTA I NEUMOLJIVI KRITICAR ali onda cu verovatno biti ljubomoran i sujetan i preporucivace mi da gledam u svoje dvoriste A JA SAMO DA SE IZVINIM STO SAM ZELEO DA RAZUMEM NA PRAVI NACIN PONIRANJE KK ZVEZDE I ZELJU I PODRSKU ZA BRZI COME BACK I KRIV SAM STO SAM VEROVAO U ZVEZDU U TESKIM MOMENTIMA A NJENI SIMPATIZERI NISU ALI DOGADJA SE I TO JE ZIVOT TAKO DA CU ZA PROMENU SAMO CITATI TUDJE ANALIZE AKO IH UOPSTE IMA JER OVDE IMA DOSTA VOAJERA KOJI SAMO GLEDAJU I NE TREPCU I TESKO ZAKLJUCUJU znaci pratimo i zeljno iscekujemo nastavak eurolige ali malo iz ilegale ::vino::

Uvek namerno preskaces bitan deo nisi naveo BIVSI igraci vaseg kluba bi voleli to.A ove zabole tuki bitni su novci a vi to imate.Mnogo namerno lupetas da bi provocirao ali ti ne uspeva.Napisao sam ti vec par puta analize radi o vasem klubu a posrnuce prepusti nama.A dal ce Vucic da padne nemoj da potenciras na ovom forumu,Prepusti ovom napacenom narodu pa kako bude.Sad prozivas Ostoju a kad sam ti trubio da je on clan GO cutao si ko usran a sad opa Djurdjo.Zelim oporavak i jednom i drugom klubu to je interes nase kosarke

AU NESRECO PA TI JOS PRICAS O ZELJKU JA KADA MI UDJE VIRUS U KOMPIJUTER I NECE DA SE UGASI ISKLJUCIM GA IZ ZIDA I BUDE ISKLJUCEN PAR DANA DOK VIRUSI NE POCRKAJU 🪠 :sta: Preporucujem cupanje kabla iz stekera kao mentalnu renesansu ili da posaljem Dobricaninu lovu za jedno prasence da te banuje da malo odmoris JER JE PRIMETNO DA SI DOSTA ISCRPLJEN OD SILINE ZVRLJANJA I VELIKOG BROJA NEUPOTREBLJIVIH POSTOVA .I umesto nekada da se plati seansa kod psiho terapeuta i da covek otvori dusu i da ga terapeut uputi na pravi kurs i da mu podari neke tablete za raspolozenje ovo mu dodje kao besplatna seansa zvrljaj do beskonacno nema veze sta samo zvrljaj jeftini flomasteri i bojice kod Kineza trosi do bekonacno A JA BI TE ISKLJUCIO NA 20 000 POSTOVA I TEBE I ONOG TVOG STO CEKA STUDENTE PESAKE I SA BICIKLAMA A PODRZAVA TERZE I KOKEZE GLAVNI STE ZVRLJACI I TROVACI OVE TEME nema smisla vise sto ja vise oplemenjujem zlatnim perom i podizem rejting vi skrnavite da nema gde dalje ::pomoc:;(n)
Još mi se nisi izvinuo za prošlo vređanje a sada počinješ ponovo.Mislim da treba tebe Moderator da pošalje na lađenje jer ti je tamo bilo lepo sa Tajlanđankama.
Pa da nije nas,moderator bi sa tvojim recenzijama mogao zatvoriti temu ili je prebaciti u chat jer ti ne pišeš o sportu.Moderatoru,pusti malo kolegu Mornara da bude moderator da poizbaciva nas Zvezdaše i posle ga skini i promeni naslov teme.
Naravno da žvrljamo kada odgovaramo na žvrljotine-ne može bolje.
Ja ću pisati o Željku jer je on još uvek prima platu od KK Partizana i u okviru je teme.Sad što se vama ne sviđa šta ja pišem,to je drugi par cipela.Jesi li stavio njegovu sliku iznad kreveta,da mu se pomoliš pred spavanje-da te još više oplemenjuje.

Uvek namerno preskaces bitan deo nisi naveo BIVSI igraci vaseg kluba bi voleli to.A ove zabole tuki bitni su novci a vi to imate.Mnogo namerno lupetas da bi provocirao ali ti ne uspeva.Napisao sam ti vec par puta analize radi o vasem klubu a posrnuce prepusti nama.A dal ce Vucic da padne nemoj da potenciras na ovom forumu,Prepusti ovom napacenom narodu pa kako bude.Sad prozivas Ostoju a kad sam ti trubio da je on clan GO cutao si ko usran a sad opa Djurdjo.Zelim oporavak i jednom i drugom klubu to je interes nase kosarke
Znaci nisam dobio nikakav odgovor sta bi bilo najpozeljnije za Zvezdu u ovom trenutku a nisam ni ocekivao da budem iskren .Necemo jos o tatici silovatelju i maloj silovanoj crveno beloj devojcici cutacemo jer to tako treba i posmatracemo nemo sta psiho radi a problem cemo da trazimo u trenerima jer treneri su uvek krivi za sve a nekada i igraci a ako neko slucajno nesto priupita reci cemo mu da gleda u svoje dvoriste .Pa dobro ako tako treba da bude ali krenulo je sa nekim vecim minusima a projekat kosta papreno a da se menja trener ne ide a da se vrate crnci za Ameriku potpisali su milionske ugovore ali bojim se da ce i Sale sam da da ostavku jer drugacji scenario ne vidim a sve je krenulo nekim cudnim tokom .Necemo vise da pominjemo upravu neka to bude taboo tema samo cemo da pratimo i da ne komentarisemo nista jer to valjda tako treba radi napredka jer drugacije ne ide 🪠 🚾

Gospodin čovek.
8133ea475e03b345e039662ac9b238f4.jpg

Nista ne razumem o cemu pises :sta: pitanje je veoma jasno AKO ZELIS ODGOVORI NA PITANJE A AKO NE ZELIS NEMOJ FILOZOFIRATI U NEDOGLED .Kod nas je OSTOJA ILI PARTIZAN a kod vas je VUCIC ILI ZVEZDA ne znam sta te toliko zbunuje .Ponavljam pitanje DA LI BI VISE VOLEO DA OSTANE VUCIC I DA BUDETE PRVACI EVROPE SA VUCICEM ILI DA ZGLAJZNE VUCIC A DA NISTA NE OSVOJITE A DA VAM KOLEKTIV PREZMU LJUDI IZ STRUKE I PRAVI PRILJATELJI KK ZVEZDE .Pitanje ima smisla itekao samo je zagonetno dali neko od vas zeli da odgovori ili ne 😊
Volite vi ostoju samo dok je bilo rezultata i pobeda.
A sto se tice doticnog moze slobodno da ide, ali da ne dodje neki ograniceni grobar pa da pogasi sve ostale klubove otimanjem igraca i finansija kao mag dulo npr.

Nazad
Vrh