Pa oni su prepisivali od nas, za svakog igrača ako su čuli da se interesuje Partizan brže bolje su ga doveliJa razumem sto smo mi u kanalu sa ovom ocajnom situacijom u klubu i gomilom promasenih pojacanja... ali sta se sa Zvezdom desava to ne razumem.

Preporucujem cupanje kabla iz stekera kao mentalnu renesansu ili da posaljem Dobricaninu lovu za jedno prasence da te banuje da malo odmoris JER JE PRIMETNO DA SI DOSTA ISCRPLJEN OD SILINE ZVRLJANJA I VELIKOG BROJA NEUPOTREBLJIVIH POSTOVA .I umesto nekada da se plati seansa kod psiho terapeuta i da covek otvori dusu i da ga terapeut uputi na pravi kurs i da mu podari neke tablete za raspolozenje ovo mu dodje kao besplatna seansa zvrljaj do beskonacno nema veze sta samo zvrljaj jeftini flomasteri i bojice kod Kineza trosi do bekonacno A JA BI TE ISKLJUCIO NA 20 000 POSTOVA I TEBE I ONOG TVOG STO CEKA STUDENTE PESAKE I SA BICIKLAMA A PODRZAVA TERZE I KOKEZE GLAVNI STE ZVRLJACI I TROVACI OVE TEME nema smisla vise sto ja vise oplemenjujem zlatnim perom i podizem rejting vi skrnavite da nema gde dalje