SPORT-Opšta tema

I šta da izvučemo iz teksta-ako ne pobedi zvezda,pobediće Efes.
Ne treba nista da izvlacis iz konteksta lepo sam ti napisao Srpski vrlo prosto ako razumes materiju a ako ne razumes materiju jos cu da uprostim .Kada sam rekao da bi Zvezda po meni imala blagu prednost jer je bolji tim rekao sam i da ce sudija za ocekivati je da pogura Efes a to drugim recima znaci da ce utakmica biti najverovatnije na jedan posed i odlucivace se o pobedniku u zadnja 2 minuta .Jedna sudijska losa procena moze da odluci mec a mozda bude i vise sudijskih gresaka .Zato ta utakmica nije za igru na kladionici ni u fiksu a ni u igri broj poena .Rekao sam ti da ce Partizan da izgubi od Zvezde ,Virtusa i Makabija kuci i od Zalgirisa u gostima i samo sam promasio Zvezdu a rekao sam i da se niko ne kladi na Hapoela u Izraelu jer je moguce iznenadjenje . Zvezda moze da tuce svaki tim u Euroligi a ja inace u zivotu ne filozofiram nego igram sve otvoreno bez okolisanja sta je za igru to je za igru postoje jednostavno teski mecevi koji su za izbegavanje
Ali ako bi mi rekao da moram da odigram ovaj mec na kladionici rekao bih ti da Efes nece da izgubi vise od 5 razlike i da Zvezda nece da izgubi vise od 5 razlike to je moja igra u sistemu a ako si opet zbunjen pitaj me ponovo rasclanicemo ga do najsitnijeg na froncle

Jel ovo tačno što je vaš idol izjavio.
Nisi opet direktno napisao ko dibija utakmicu.
Napisao sam ti sta bi igrao . Od plus 5 do minus 5 i penal zavrsnica i zavrsnica na jedan posed .A ako insistiras ko dobija mec to ti je kao da igras par -nepar . Jesi li sad shvatio ili imas dodatno pitanje .Da ti pomognem odgovor ko ce biti pobednik meca je ravan kao da si me pitao koja ekipa ce prva na mecu postici pogodak ili koja ekipa ce prva napraviti faul .Postoji jos jedna prognoza za ovaj mec AKO MORAM a mnogo je tezak mozda probati iz 2 u 1 ili iz 1 u 2 jer vrlo verovatno ce biti klackalica ceo mec

Ti si promašio temu.Pitanje je vrlo jednostavno.
MORAM PONOVO , PROGNOZIRAM POBEDU ZVEZDE DO 5 RAZLIKE ILI PORAZ ZVEZDE DO 5 RAZLIKE STA TE ZBUNJUJE TO JE KVOTA KAO DA SI IGRAO NA POBEDU ZVEZDE ILI NA POBEDU EFESA I DA SE MEC ODLUCUJE ZADNJA 2 MINUTA A STA NE RAZUMES jer da bi ti razumeo ja treba da kazem da ce Zvezda dobiti Efesa ili da ce Efes dobiti Zvezdu ⁉️ REKAO SAM I DA JEDAN TIM MOZE DA VODI NA POLUVREMENU A DA NA KRAJU IZGUBI MEC .Kvote na ovo sto sam prognozirao su veoma visoke I TI NA TO PONAVLJAS DA NE RAZUMES A STA NE RAZUMES TO JE MOJA PROGNOZA ZA VECERASNJI MEC a ti sad prognoziraj kako ti vidis ja samo vidim egal mec i klackalicu nista drugo
A sta ti da prognoziras kada Zvezda ima 7 poraza zadnjih mesec dana i 2-3 pobede na misice u zavrsnici pa usla neka bojazan da se nesto nije poremetilo a otkud ja znam dali se nesto izvitoperilo ovde se uzdizao Sale Obradovic a o Grku se govorilo da je ispao iz fazona pregazio ga novi svetski poredak pa si upro JEL POBEDJUJEMO JEL POBEDJUJEMO a jedino sta mogu da ti kazem ako budete igrali dobro pobedicete a ako budete igrali svako za sebe sebicno za statistiku i ako proradi sujeta kod camuga moze da se desi da je i trener Sale korodirao i da je prevazidjen i da ne razume nove trendove ali kako god bilo mislim da previse brzo i lako menjate trenere a svi su bili provereni i izvlacili su maksimum

Mi se vracamo u podrucnu ako bog da. Mislim da je to prava mera. Da se igra fudbal i da klub opstaje i da zivi. Eto i Kikinda koliko god grad namicao para i Jovanov dovlacio iz Beograda ispada iz srpske. Pitanje da li ce i nastaviti takmicenje. I ako bude bice to verovatno sa omladincima.
Znaci Jovanov pomaze vuce iz Beograda a vi tonete sve dublje i dublje ⁉️ :sta: Zna li se kakva je ta pomoc jel kupio dresove i dao krec da se okrece klupske prostorije i platio trimer za sisanje trave ili je sturduknuo malo vecu kintu nekom svom SNS povereniku u klubu da usisavaju i isisavaju kao mravojedi dok vi tonete u krecanu brzinom svetlosti (n)

Znaci Jovanov pomaze vuce iz Beograda a vi tonete sve dublje i dublje ⁉️ :sta: Zna li se kakva je ta pomoc jel kupio dresove i dao krec da se okrece klupske prostorije i platio trimer za sisanje trave ili je sturduknuo malo vecu kintu nekom svom SNS povereniku u klubu da usisavaju i isisavaju kao mravojedi dok vi tonete u krecanu brzinom svetlosti (n)
Polako mornar, ne upadaj u pricu kad ne znas cinjenice, sto bi tvojim recnikom srljas u neriljano.
Coci je clan kluba žak iz Kikinde, ja sam clan poleta iz Idvora. Igrali smo jedno vreme vojvodjansku ligu obe ekipe. Onda je zak otisao ligu dve dole zbog krize u klubu. Mi se jedva borimo ali samo selo se finansira, tesko ali je tako.
Taj klub famozni o kome pises je fk kikinda, igra srpsku ligu, i klasican je politicki klub. I ispada iz te srpske lige ne mogu da izbore opstanak.
Mi recimo kao seoski klub sa skromnim uslovima, sve sami placamo, celo selo se organizuje ko koliko moze. Nije lako, ali jedino tako moze bez politike i bilo kakve podrske.

Polako mornar, ne upadaj u pricu kad ne znas cinjenice, sto bi tvojim recnikom srljas u neriljano.
Coci je clan kluba žak iz Kikinde, ja sam clan poleta iz Idvora. Igrali smo jedno vreme vojvodjansku ligu obe ekipe. Onda je zak otisao ligu dve dole zbog krize u klubu. Mi se jedva borimo ali samo selo se finansira, tesko ali je tako.
Taj klub famozni o kome pises je fk kikinda, igra srpsku ligu, i klasican je politicki klub. I ispada iz te srpske lige ne mogu da izbore opstanak.
Mi recimo kao seoski klub sa skromnim uslovima, sve sami placamo, celo selo se organizuje ko koliko moze. Nije lako, ali jedino tako moze bez politike i bilo kakve podrske.
Kada je upliv para kao kod nas 90 tih klub je preskocio 4 ranga za 4 sezone i dosao u situaciju da igra kup uefa ili intertoto kup zatim napravljen stadion i napravljena sportska hala za kosarku zelezara primala pare bez proizvodnje i dugo smo gledali meceve gratis a radnici zelezare besplatan ulaz za nekiliko hiljada ljudi cak je klub placao navijacima putovanja i po Srbiji i po Evropi .To je upliv para i pomoc klubu a verujem da je nesto slicno bilo i u Obilicu u Cukarickom u Milicionaru u Javoru i Napredku ,Lucanima jaki sponzori efekat fenomenalan .Sve ove price o nekom guranju i davanju a klub ponire velikom brzinom su nerealne .
Jos jedna veoma vazna cinjenica fudbaleri koji su 90 tih godina igrali i pocetkom 2000 tih nisu placali da bi igrali medjutim danas zadnjih xxx godina svi ovi mladi igraci Zvezde i Partizana moraju da plate da bi igrali da bi debitovali roditelji podizu kredite da bi placali da oni igraju i mladi fudbaler moze da bude mladi Mesi nece dobiti sansu sigurno ako ne plati neverovatno ali to je surova i tuzna istina .Znaci nije dovoljno sto klub dobija gotov proizvod na kome ce zaraditi milione nego jos mora da plati debelo da bi dobio neke eksperimentalne minute na kasicicu .Zato i komentarisem ovaj gornji post daje pomaze a mi tonemo .Sada u prvoj ligi ima nekih malih varosica koje igraju prvu ligu i Lucani i Milanovac i Surdulica Ivanjica sto znaci ako ima sponzora ima i rezultata a jedan veliki Radnicki iz Nisa tavori godinama cak je u drugoj ligi imao po 5 stranaca a i Smederevo je imalo u trecoj ligi nekoliko stranaca naopako i mozda bi sve to trebalo privatizovati kao Ludogorec mislim da bi se drasticno poboljsao kvalitet i rezultati i gledanost a ovako beznadje (n)

Kada je upliv para kao kod nas 90 tih klub je preskocio 4 ranga za 4 sezone i dosao u situaciju da igra kup uefa ili intertoto kup zatim napravljen stadion i napravljena sportska hala za kosarku zelezara primala pare bez proizvodnje i dugo smo gledali meceve gratis a radnici zelezare besplatan ulaz za nekiliko hiljada ljudi cak je klub placao navijacima putovanja i po Srbiji i po Evropi .To je upliv para i pomoc klubu a verujem da je nesto slicno bilo i u Obilicu u Cukarickom u Milicionaru u Javoru i Napredku ,Lucanima jaki sponzori efekat fenomenalan .Sve ove price o nekom guranju i davanju a klub ponire velikom brzinom su nerealne .
Jos jedna veoma vazna cinjenica fudbaleri koji su 90 tih godina igrali i pocetkom 2000 tih nisu placali da bi igrali medjutim danas zadnjih xxx godina svi ovi mladi igraci Zvezde i Partizana moraju da plate da bi igrali da bi debitovali roditelji podizu kredite da bi placali da oni igraju i mladi fudbaler moze da bude mladi Mesi nece dobiti sansu sigurno ako ne plati neverovatno ali to je surova i tuzna istina .Znaci nije dovoljno sto klub dobija gotov proizvod na kome ce zaraditi milione nego jos mora da plati debelo da bi dobio neke eksperimentalne minute na kasicicu .Zato i komentarisem ovaj gornji post daje pomaze a mi tonemo .Sada u prvoj ligi ima nekih malih varosica koje igraju prvu ligu i Lucani i Milanovac i Surdulica Ivanjica sto znaci ako ima sponzora ima i rezultata a jedan veliki Radnicki iz Nisa tavori godinama cak je u drugoj ligi imao po 5 stranaca a i Smederevo je imalo u trecoj ligi nekoliko stranaca naopako i mozda bi sve to trebalo privatizovati kao Ludogorec mislim da bi se drasticno poboljsao kvalitet i rezultati i gledanost a ovako beznadje (n)
Pa pazi, nas klub u seluni jeste kao privatni. Ali nekog abramovica kao celzi, ili arapi. Nego vise kao neko udruzenje gradjana, tj stanovnika sela. Napravi se skupstina kluba, sponzorska vecera, ponogne koliko ko moze, clanska karta je 2500 din, pa ljudi daju po 100-200 evra za polusezonu pa do hiljadu dve ko ima vise para. Ali teska je situacija u poljoprivredi sve teze i teze ovako funkcionise, ima dugova klub koji se vracaju donacijama.

Kakav pocetnicki promasaj prognozera mornara za vecerasnju utakmicu kk. Kakvo kucanje na kraju, kao na basketu. 🙂
Druze mornar, ako zivis od kladjenja i prognoze neces se ti hleba najesti 😉

ako pratis sta pisem mogao si da vec i znas sta mislim
u partizan ogromna lova za nista ama bas nista,sad sta ce biti posle novog trenera videcemo---licno mislim da parker i brown nece da igraju upravo zbog stava vas navijaca prema njima al to je sad posebna tema
u zvezdu takodje ali kad pogledas imena i lova ulupana samo u grejema(do dolaska batlera)
tek nakon povreda kenana,rivera,cartera u zvezdu stize Yago i Motejunas i nakon sto Batler nije ostao Nba dolazi i on

i opet ti kazem da zvezda ako se bolomboj vrati i uklopi zvezda ima sansu,naravno ako i grejem podigne formu jer ovo sto sad igra nije ni za zlatibor cajetinu

sledeci mec zvezde je u turskoj protiv efesa i tu se mora dobiti,realno ekipa izgubila sad od asvela sto je kriminal pa ako se ta ekipa nedobije onda je vec problem i isto ulupana ogromna lova za nista i u zvezdu
vise nego lako resen efes

od same polovine prve cetvrtine kad smo poceli igrati odbranu,ovi nisu znali gde je levo i pucali samo trojke koje nisu ulazile

od 8-3 dosli do 8-14 a prva se zavrsila 12-21

kodi nije divljao sa sutevima
nwora pogadjao kao i odjelej i to je to,samo pogledati prosli mec zvezde sa parizom i vidi se razlika+da dodam nije bilo grejema sto je izgleda dobro po zvezdu
upisana crtica lagano

Napisao sam ti sta bi igrao . Od plus 5 do minus 5 i penal zavrsnica i zavrsnica na jedan posed .A ako insistiras ko dobija mec to ti je kao da igras par -nepar . Jesi li sad shvatio ili imas dodatno pitanje .Da ti pomognem odgovor ko ce biti pobednik meca je ravan kao da si me pitao koja ekipa ce prva na mecu postici pogodak ili koja ekipa ce prva napraviti faul .Postoji jos jedna prognoza za ovaj mec AKO MORAM a mnogo je tezak mozda probati iz 2 u 1 ili iz 1 u 2 jer vrlo verovatno ce biti klackalica ceo mec
Jel te bar malo sramota??

Kolega dobro pročitaj sad.Sutra kad ustaneš a ako radiš posle posla,pravac na dečije igralište dok ima slobodnih klackalica da se dobro isklackaš.Nemaš ti druže pojma.Da si odgovorio izgubiće Zvezda ili Efes,reč ti ne bi rekao_Ovako promašio si za onoliko.Mani se ti klađenja-to nije za tebe.Čekamo prognoze za Badnji dan ako smeš da prognoziraš.

Nazad
Vrh