SPORT-Opšta tema

Да нисам јуче чуо да је Звезда притисла оног талијана који води судије био би сигуран да ће Партизан да добије првенство, мада ни са предузмачем на клупи Звезде није искључено.

Писао сам, ако избори буду на пролеће Партизан ће бити први до избора ако избори буду на крају године Партизан ће врло брзо да препусти прво место... Ето ни разлика од 4 поена није смела да се остави...
Да ја седнем на клупу Партизана и да буљим у телефон целу утакмицу и да кажем играчима играјте како знате напунили би трактористе најмање 5 разлике... Али ово је Србија и чуда су могућа и дешавају се само у једној глави... и мислим да је у тој глави дизниленд...

Probaj da dokumentuješ taj gol.Zar nisi video da je i Mateus stao.Džaba vam sve.Možete da budete prvi ako dobije Zvezda naredbu kao u košarci.Ali opet džaba,vi još gori.

Najveći krivac vam je onaj u mišijoj rupi.Ostoja je tražio Parkera,Murinena,Miltona. :haha: :haha: On se vezao Osetkovskog ko Šteta ždrebeta.Sa Murinenom je hteo da napravi mladog asa ali je tek posle video da je doveo nekoga ko ume da zakuca loptu kad je sam ispod koša a ovako ne zna gde je levo.Sa Džabarijem mora biti neki problem,možda i finansijske prirode.
Ti si licno uzdizao Ocokolju ovde po forumu kako ce da regenerise ekipu kako ce da se priblizi igracima spontano kako je taktican a on osim sto je pobedio Zvezdu i Kluza doziveo totalni potop a pitanje je kako ce covek da se vrati od soka u normalno stanje .Jos mi nije jasno kako je ova lakrdija od tima mogla onako da ponizi Zvezdu jel imas neko objasnjenje nista mi nije jasno

Мора да се врати дуг неком играчу и да се плати уефамафии јер је Партизан кажњен и укинути су нови трансфери.
Зато је данас радила кладионица... могу замислити како мијат и љајић носе коферче у неку клаџу и стављају кеца против ИМТ-а...
И ето кешице за дуг.
Bojim se VUKSAJLO da cemo mnogo dugo ispastati i trpeti posledice ovakvog delovanja jahaca apokalipse i predpostavljam da ce oni da ugase svetlo zadnji .Samo se pootajno nadam da ce posle proglasenog stecaja za oba tima doci napokon do toliko zeljene privatizacije klubova

Ti si licno uzdizao Ocokolju ovde po forumu kako ce da regenerise ekipu kako ce da se priblizi igracima spontano kako je taktican a on osim sto je pobedio Zvezdu i Kluza doziveo totalni potop a pitanje je kako ce covek da se vrati od soka u normalno stanje .Jos mi nije jasno kako je ova lakrdija od tima mogla onako da ponizi Zvezdu jel imas neko objasnjenje nista mi nije jasno
Uradio je više za ovo kratko vreme nego Željko do podnošenja ostavke.Pokazao je da zna i to je to.I ne sme više da pobeđuje da vam idol ne bi dobio slom živaca.Da li misliš da ste dovoljno dobri da dobijete Žalgiris i Virtus.Pa vaš kondicioni je trebao zajedno sa Željkom u paketu da ide.Imate snage za najviše 2/4
Kad je Bonga nacrtao napad-vi dobili utakmicu.
Nije ti još jasno da je Partizan pušten od strane Drčele i Oskara radi mira u Ćaćilendu.Tu ti ne mogu pomoći,ni tebi ni svima koji ako ste hrišćani kršite prvu božiju zapovest.

FUDBAL JE DAVNO PROSLO VREME a od fudbala pratim samo kvalifikacije za ligu sampiona a od meca PAFOS -ZVEZDA nista mi nije bilo zanimljivo jer bi sve bilo gubljenje dragocenog vremena
ovde nema velikih imena.Pa i u LK gde bi vas svi mogli dobiti od prvog do poslednjeg.

Bojim se VUKSAJLO da cemo mnogo dugo ispastati i trpeti posledice ovakvog delovanja jahaca apokalipse i predpostavljam da ce oni da ugase svetlo zadnji .Samo se pootajno nadam da ce posle proglasenog stecaja za oba tima doci napokon do toliko zeljene privatizacije klubova
Ocekujem i ja privatizaciju klubova ali nije mi jasno sta je ti imovina klubova sem grba kluba.Sta ti ocekujes da ce se prodavati?I M E kluba?

NAMESTENO, politika. Kraj.

То се за наших живота неће десити... Па где ће дупеувлакачи да гурају своју дебилну децу него у управе и скупштине клубова и савеза и где ће ислужени пијани, пропали фудбалери да се сећају својих "славних" дана и где ће нам деца по убрзаном курсу за менаџере уваљивати црнце купљене на кило....

Треба погледати који менаџер држи кошаркаше у Партизану и не би ме изненадило да је мали мишко у дилу са лимаром решио да му не треба неко ко ће да успорава његове истрошене пулене да играју у клубу па су га се лако решили... мислим да ту ни савић није био препрека јер је и сам менаџер осим самог Жељка... мада ни за њега не могу да гарантујем да је увек био на страни интереса СрБског спорта и правде од како сам га видео да је са лимаром ишао да руши југословенско спортско друштво али не и да му мења име него да и даље промовише ту сулуду идеју...
После је партија поставила своју екипу...
Лично не бих дао ни динара спортском друштву док не избрише југословенско а дотле нека га финансира пропала творевина...

Kolega.Ja bih voleo dijalog sa navijačima Partizana ali ih izgleda nema-sve sami navijači Željka Obradovića.Stavili ste ga iznad kluba i nakon 4 godine vi ne vidite šta ste sa njim postigli.

Ocekujem i ja privatizaciju klubova ali nije mi jasno sta je ti imovina klubova sem grba kluba.Sta ti ocekujes da ce se prodavati?I M E kluba?
Istina je da nema sta da nasledi nama je dovoljno da preuzme dugove nista drugo moze i za 1 dolar ali ta privatizacija bi bila da kupac ulaze u klub a ova privatizacija od 2001 do 2025 je samo cerupanje ulaganja nema kamo srece da smo se privatizovali pre 25 godina a ovako samo izgubljeno vreme 👎

Kolega.Ja bih voleo dijalog sa navijačima Partizana ali ih izgleda nema-sve sami navijači Željka Obradovića.Stavili ste ga iznad kluba i nakon 4 godine vi ne vidite šta ste sa njim postigli.
Jesi li ti svestan da je Virtus nekim slucajem pobedio da bi Zvezda smenila Saleta Obradovica 🪠 .A sta je Zvezda postigla za zadnjih 10 godina igranja Eurolige mislim da nije nista specijalno zato se primiri i ne talasaj mnogo nego se ponasaj u skladu sa donjim delom tabele eurolige i ne trci u neriljano ::namigivanje::

Nazad
Vrh