SPORT-Opšta tema

Sad sam ponovo gledao...
•Na 1:30 pre kraja 1/2 Bruno odnosi Grejema u polukontri-cist faul
•Poslednji njihov napad 22sec do kraja 1/2, uvode nas u bonus na "pipanje" Kalinica i na 0.4 do kraja sviraju bacanja za Bruna,faul Izundua-nije postojao
•na 8:11 do kraja 3/4 cist faul Vanje nad Nworom u otvaranju polukontre,oni sviraju faul Kalini zbog medjusobnog guranja sa tajrikom-nigde veze
•na 46sec do kraja 3/4 i +16 za nas Batler u polukontri baca loptu-Calates je nogom zaustavlja i sece,bez oglasavanja sudija-cista noga u neprirodnom polozaju
• to rezultira 3.licnom Izundu nad DW koja nije postojala-cista banana
•sledeci nas napad na 21sec do kraja 3/4 faul u napadu Batlera,kome je prethodio cist faul DW-jako diskutabilno
•sledeci napad na 6.1sec do kraja 3/4 4.faul Izundua,za 2+1 DW,uopste nije postojao,Izundu se smeje
Niz kriminalnih odluka u zadnjem min 3/4 nas dovodi na samo +11
U prva 3min 4/4 niz nasih glupih odluka u odbrani,nakon trojke Grejema za +14,ne pravimo faul 3 njihova napada-gde oni dolaze na +8
•na 5:38 do kraja 4/4cist faul u napadu Tajrika na Grejemu za 2+1 -spustaju na 5razlike
•na 5:22 do kraja 4/4 ,faul Nwore u napadu,kome je opet prethodio faul DW,sve vreme igra rukama odbranu
•na 20sec do kraja 4/4 dva faula(2!!!) na Nwori pre nego izgubi loptu,na -1 rezultatu,ne jedan nego 2 cista faula sterlinga browna...
MUTOGLU TURKOGLU MURATOGLU RUMENOGLU ........................EVO TI GA SAD MIRKO PUSTIO ONU ZVER IZ KAVEZA I RAZVALIO VAM ZADNJI TRAP NE POMAZE NI REGLAZA TRAPA NI VAZELIN A TI GA ANALIZIRAJ DETALJNO SA MIKROSKOPOM A I IZZI SE VRATIO .EL ZNAS KO JE IZZI ❓:haha:

Звезда изгубила и није намештено. Гледајте реакцију Саше Обрадовића који је на конференцији за новинаре изгледао као дете кад му отму играчку...
То реко ми теча, реко ми шурак... заборавите...
Партизан је добар тим, бојкотовали Обрадовића па сад гурају да оправдају своје знање и вештине....
Звезда се зауставила кад је Саша Обрадовић рекао да неће бити једног или два МВП-а него да ће сви играти за тим... овај тим мора да има велику мотивацију... верујем да им је тренер рекао да их он види као освајаче евролиге и онда су они гурали оне победе... али мора стално да се дозира... и да се гурају појединци да би тим побеђивао.

Ево ја вам кажем да ће Звезда да игра најмање полуфинале фајнал-фора.... само ако Саша успе да им распореди улоге, мотивацију и оптерећење...
И биће много изгубљених утакмица и биће много нервирања...
Sve se slazem sa tobom ali Partizan bi jedino mogao da mrdne sa mrtve tacke kada bi Parker proigrao kako on zna i ume .Posto mi ovo lici na slucaj NEJPIR mislim da je to nemoguca misija .Zvezda nastavlja tradiciju da gubi od timova sa donjeg dela tabele bice da lezernije pristupaju tim mecevima

Ja da sam skaut doveo bi sledece sezone ovu trojku globetrotersa DG SHORTSA ,WARDA I HI -FI ja a od stranaca bi samo zadrzao Bongu i Karlika i ovo ostalo sve belci domaci i udri . Doveo bi Plavsica i Bobana Marjanovica i pozvo bi Duleta da ih malo obuci na brzinu i Misku bi skrenuo paznju da ne otima vise ovu decu zatim bi izbacio SNS sljam iz kluba A ZELJKA U FOTELJU ZA DOZIVOTNOG PREDSEDNIKA ali samo polako korak po korak

Cudna utakmica. Necu da verujem da je namestena. Samo cu da pitam sta je sa tecinom informacijom da tri amerikanca buse klub i da ce neki biti izbaceni iz tima, da Bonga napusta Partizan ako ode Zeljko?? Limar je gotov ako ode Zeljko i slicne lagarije za naivne grobare.
SME LI NEKO DA IGRA DVOJKU U TELAVIVU NA MECU HAPOEL ZVEZDA DALI NEKO VERUJE U OVAJ TIM CRVENO BELIH ILI JA JEDINI VIDIM DA CRVENO BELI PUCAJU OD POTENCIJALA NEMOJ DA JE NEKO IGRAO NA HAPOEL SLUCAJNO .Gresna mi dusa kako sam nesvesno navukao LULETA28 da se kladi na Zvezdu u derbiju ko zna koliko je decko para izgubio zbog moje brzopletosti i nepromisljenosti ::lose::

ANALIZA UTAKMICE POSLE DETALJNOG PREGLEDA
Iako je sve mirisalo na namesten mec ipak je to bila samo fikcija mnogih clanova foruma nesto kao FATAMORGANA cak su i mene ubedili da su u daljini beli misevi i primili su me kao saucesce NAMESTENO NAMESTENO SVE JE NAMESTENO medjutim posle detaljnog pregleda i strucne analize dolazimo do zakljucka da je Zvezda pobedila samu sebe lezernim pristupom mecu u zadnjoj cetvrtini a dva igraca koji su odlucivali ranije derbije Mekintajer i Kalina su bili daleko od svog renomea .Ishitreni sutevi za tri poena posle par sekundi napada nerezonski a odbrana koja je do tog momenta bila besprekorna je dozvolila da primi u zadnjoj cetvrtini cak 30 poena od havarisane ekipe Partizana bez depresivnog i mentalno posrnulog Parkera .Dozvolili su crveno beli neobuzdanoj razuzdanoj gorili Tajriku da ih pocepa kao svinja masan dzak :haha:a ovaj ko iz prasume juzne Amerike iz Amazonije otkino se s lanca i razguzio da nema gde grdje nisu ostali ni dugmici ::samo bes::
Sudija jeste brljao i on kad se bude analiziralo detaljno sta je radio ima da snosi odgovornost a mozda i suspenziju ali za sada ostaje ovako upisano na papiru mec koji nije bio preterano lep za gledanje pise se samo rezultat
Jedino ti je u ovoj tvojoj "analizi" tačna zadnja rečenica.Istina je da Kalinič i Kodi nisu postojali na utakmici a ne samo u 4/4.Istina je i da su sudije ne navlačile nego navijale za Partizan.To je bilo za svaki slučaj.Pa ti si prvi bio pisao ima 2 nedelje po par puta kako zvezda dobija.Sad ćeš videti Partizan i Zvezdu posle ovog dila.A glumiti da si besan i nije tako teško a naročito Saši.Što onda nije pustio Monekea da igra-nije hteo da odgovori na pitanje.Isto i za Dobrića.Dedu je slabo koristio jer se zna kako on kraducka lopte.Kad staviš Dedu na pleja u prvoj postavi gde je tu logika.Celo prvo polovreme nerezonskih šuteva i gubljenja lopti obe ekipe što je uvod u drugo poluvreme.Janis može da izgubi dobijenu utakmicu i mnogo puta je dokazao ali Saša ne može ali zna kako može i tako je i uradio.Nijedan čelendž nije koristio kad je trebalo i jednom -na insistiranje nekog iz stručnog štaba.

ANALIZA UTAKMICE POSLE DETALJNOG PREGLEDA
Iako je sve mirisalo na namesten mec ipak je to bila samo fikcija mnogih clanova foruma nesto kao FATAMORGANA cak su i mene ubedili da su u daljini beli misevi i primili su me kao saucesce NAMESTENO NAMESTENO SVE JE NAMESTENO medjutim posle detaljnog pregleda i strucne analize dolazimo do zakljucka da je Zvezda pobedila samu sebe lezernim pristupom mecu u zadnjoj cetvrtini a dva igraca koji su odlucivali ranije derbije Mekintajer i Kalina su bili daleko od svog renomea .Ishitreni sutevi za tri poena posle par sekundi napada nerezonski a odbrana koja je do tog momenta bila besprekorna je dozvolila da primi u zadnjoj cetvrtini cak 30 poena od havarisane ekipe Partizana bez depresivnog i mentalno posrnulog Parkera .Dozvolili su crveno beli neobuzdanoj razuzdanoj gorili Tajriku da ih pocepa kao svinja masan dzak :haha:a ovaj ko iz prasume juzne Amerike iz Amazonije otkino se s lanca i razguzio da nema gde grdje nisu ostali ni dugmici ::samo bes::
Sudija jeste brljao i on kad se bude analiziralo detaljno sta je radio ima da snosi odgovornost a mozda i suspenziju ali za sada ostaje ovako upisano na papiru mec koji nije bio preterano lep za gledanje pise se samo rezultat
Mani se mornar strucnih analiza, upravo sve sto naveo vodi na vodenicu namestenog meca. Kako su makintajer i kalina zaboravili bas oboje da igraju kosarku u 4/4, nwora presedeo pola na klupi 3/4 i 4/4, niko ne igra odbranu ni faul barem da napravi 4/4. Dali ste 40 koseva 3/4 i onda u 4/4 dadose 30 raspali partizan.
Ovo je dogovor i zajebavanje zdravog razuma, naseg navijaca zvezde, i vaseg da vas prime na pobedu spasu ostoju, zbaorav zeljka, opstanak cacilenda. Ma sve im se poklopilo, a mafija mafija da ti se smuci sport.

SME LI NEKO DA IGRA DVOJKU U TELAVIVU NA MECU HAPOEL ZVEZDA DALI NEKO VERUJE U OVAJ TIM CRVENO BELIH ILI JA JEDINI VIDIM DA CRVENO BELI PUCAJU OD POTENCIJALA NEMOJ DA JE NEKO IGRAO NA HAPOEL SLUCAJNO .Gresna mi dusa kako sam nesvesno navukao LULETA28 da se kladi na Zvezdu u derbiju ko zna koliko je decko para izgubio zbog moje brzopletosti i nepromisljenosti ::lose::
Opet isto pričaš ko pre derbija.Zvezda će sad samo da pada kao i prošle sezone kada takođe nije namešteno na 2:8.

Ja da sam skaut doveo bi sledece sezone ovu trojku globetrotersa DG SHORTSA ,WARDA I HI -FI ja a od stranaca bi samo zadrzao Bongu i Karlika i ovo ostalo sve belci domaci i udri . Doveo bi Plavsica i Bobana Marjanovica i pozvo bi Duleta da ih malo obuci na brzinu i Misku bi skrenuo paznju da ne otima vise ovu decu zatim bi izbacio SNS sljam iz kluba A ZELJKA U FOTELJU ZA DOZIVOTNOG PREDSEDNIKA ali samo polako korak po korak
Pa bez te sns mafije bi igrao opstinsku ligu sa kk, kazem nazalost ali je tako.

Pitanje za mornara analiticara, zasto obradovic nije trazio celindz na 5:38 do kraja kada je tajrik uzeo loptu kodiju, krenuo u kontru klepio ga rukom po licu ovaj pada, tajrik nastavlja grejm se postavlja odlicno sa dve noge van polukruga, ovaj nalece rusi ga, i ubacuje kos. Sudija svira 2+1, zvezda vodi tad nekih 7-8 razlike. Obradovic cuti nema gledanja snimka ni za jednu situaciju pre 2+1, zasto?
Pa zato ako gledaju sudije mora da okrenu odluku, zato se cuti.

Ne vide oni to.Sad će se videti kakva će biti zvezdina svlačionica.Sigurno postoji druga struja.Čak i među navijačima na društvenim mrežama nema 10% koji misle da je sve regularno.
Najviše bih voleo da EL malo pročačka derbi i izbaci ih iz takmičenja.

Nije kme, kme nego cinjenice, ali bilo pa proslo. Nego sta sad jel vam dolazi nov trener ili ce ovaj pobednik ostati?? Da ga ne nazovem celavi trener kako jedan vas uvazeni clan naziva naseg.

Ne vide oni to.Sad će se videti kakva će biti zvezdina svlačionica.Sigurno postoji druga struja.Čak i među navijačima na društvenim mrežama nema 10% koji misle da je sve regularno.
Najviše bih voleo da EL malo pročačka derbi i izbaci ih iz takmičenja.
Onda mi nije jasno ZASTO VI NAMESTATE MECEVE TOLIKE MILIONE STE SLUPALI U IGRACE I NAMESTATE MECEVE OCE LI NEKO IZ ZVEZDE DA ODGOVARA ❓ Vidim ne spominjes naseg novog MIRKOGLUA zalepio ti flaster pa ga prelio pur penom i zalio bitulitom 🪠
Ovaj trener me odusevio zna znanje smiren strucan temeljan opusten sarmantan ucio od najboljih a nas domaci

Verovatno nas je Sv. Zeljko pusto. Sutnuli ste ga kao blato sa papuce. To sto mu skandirate ne znaci nista.
Nemoj tako grubo zna se ko je sutnuo Dzajica ko papuce i stavio mu lisice i u corku A Zeljko je nasa ikona a dok ne ocistimo klub od SNS parazita a Zeljko se vraca na velika vrata ako ne kao trener onda u upravu a sada je Mirko na svetskoj sceni i to moras da prihvatis a ti si doziveo sok zbog jednog obicnog poraza ko dete kada mu otnu igracku sto kaze Vuksajlo SD
Nemoj da se brukas i da cvilis ovde po forumu pojebo vas onaj orangutan razulareni ko zver iz pecine otimao lopte zakucavao ko besan i umesto da odes negde u neki spaiz i da se isplaces ko covek ti cnizdris ovde po forumu nema smisla

I zašto onda ne učinite nešto nego samo kukate?Večito vam neko drugi kriv.
Nemoj tako EMIGRANTE ne kukaju oni vec samo hoce da kazu da su namestili mec ❓:haha: e sad da me pitas zasto su oni namestili mec nemam pojma ali su ga namestili i to neko treba da odgovara zbog toga ::samo bes::a i njihov trener treba da snosi odgovornost jer je izvukao neke iz igre i nije trazio minut odmora kad je bilo najteze .Kako god bilo vreme ce da pokaze a ovo sad ispada da trenera Saleta najvise buse Kalina i Mekintajer zadnje vreme doslo

Nazad
Vrh