SPORT-Opšta tema

Cudna utakmica. Necu da verujem da je namestena. Samo cu da pitam sta je sa tecinom informacijom da tri amerikanca buse klub i da ce neki biti izbaceni iz tima, da Bonga napusta Partizan ako ode Zeljko?? Limar je gotov ako ode Zeljko i slicne lagarije za naivne grobare.

Cudna utakmica. Necu da verujem da je namestena. Samo cu da pitam sta je sa tecinom informacijom da tri amerikanca buse klub i da ce neki biti izbaceni iz tima, da Bonga napusta Partizan ako ode Zeljko?? Limar je gotov ako ode Zeljko i slicne lagarije za naivne grobare.
Naravno da buse klub tu ima nekoliko indijanaca koji su zalutali i koji ce sigurno da idu dalje na kraju sezone jer nemaju pojma .Ova pobeda ne sluzi da Partizan uhvati prikljucak kao zadnji voz ova pobeda sluzi za podrsku limaru kao evo koliko je tim prodisao i zivnuo bez Zeljka a sluzi i za extra profit jer sinoc nije bilo nikakvih uplata na Partizana sve sto je of odigrano stavljeno je na Zvezdu . Sto se tice odlaska igraca NIJEDAN IGRAC NEMOZE DA ODE PRE ISTEKA UGOVORA MOZE ALI DA RASKINE UGOVOR NA SVOJU STETU znaci lagarije sve su davno procitane ovo sada je kupovina vremena a ovaj tim ovakav kakav je ne moze da opepeli nista u Euroligi a ovaj depresivni najskuplji igrac nije ni igrao sinoc covek ima neki ozbiljan problem mentalni ali uzece velike pare od kluba bez igre nazalost
OVDE TI MORAS DA SE PITAS STA SE DOGADJA U CRVENO BELOM KLUBU TO MORAS DA SE PITAS I DA POTRAZIS ODGOVOR STA RADE LJUDI IZ UPRAVE ZVEZDE A NE DA SE BAVIS SA LIMAROM KOME FITILJ DOGOREVA KOJI PARA NEMA POTROSIO ZA DOVODJENJE NOVIH A OVI STARI SU KABARE EKIPA ZA SPRDACINU A OSTOJA NE MOZE NISTA DA OSVOJI OVE SEZONE NA ZNANJE I VESTINU .Partizanu ovaj mec ne znaci nista jer je sezona izgubljena a Zvezdu mozda kosta ulaska u TOP 8 o tome treba da razmisljas i da razmisljas kako je prokockano PLUS 16 na brzinu :ideja: :unsure:❓

Звезда изгубила и није намештено. Гледајте реакцију Саше Обрадовића који је на конференцији за новинаре изгледао као дете кад му отму играчку...
То реко ми теча, реко ми шурак... заборавите...
Партизан је добар тим, бојкотовали Обрадовића па сад гурају да оправдају своје знање и вештине....
Звезда се зауставила кад је Саша Обрадовић рекао да неће бити једног или два МВП-а него да ће сви играти за тим... овај тим мора да има велику мотивацију... верујем да им је тренер рекао да их он види као освајаче евролиге и онда су они гурали оне победе... али мора стално да се дозира... и да се гурају појединци да би тим побеђивао.

Ево ја вам кажем да ће Звезда да игра најмање полуфинале фајнал-фора.... само ако Саша успе да им распореди улоге, мотивацију и оптерећење...
И биће много изгубљених утакмица и биће много нервирања...

Bogami imali ste dobru zalihu na zadnjih 6.30min.

I ona trojka na kraju.Nisam bas siguran da je bila namestaljka.

·

Malopre sam hladne glave pogledao snimak sinoćnjeg derbija i evo šta na kraju mogu konstatovati da je po meni odlučilo pobednika. Na 11 razlike za našu ekipu Tajrik Džons izbija loptu Kodiju i rvačkim zahvatom ga baca na pod, sudije slepe i ništa ne sude.Ovaj kreće ka košu, Grejem postavlja školski blok i faul u napadu čist kao suza, ali samo "sudije" vide da je Grejem napravio faul pravilnim postavljanjem. Odmah posle toga izmišljeni faul u napadu Nvori i tada su i igrači shvatili da ne smeju da pobede ovu utakmicu posle čega se sve završilo kako se i završilo.

Sad sam ponovo gledao...
•Na 1:30 pre kraja 1/2 Bruno odnosi Grejema u polukontri-cist faul
•Poslednji njihov napad 22sec do kraja 1/2, uvode nas u bonus na "pipanje" Kalinica i na 0.4 do kraja sviraju bacanja za Bruna,faul Izundua-nije postojao
•na 8:11 do kraja 3/4 cist faul Vanje nad Nworom u otvaranju polukontre,oni sviraju faul Kalini zbog medjusobnog guranja sa tajrikom-nigde veze
•na 46sec do kraja 3/4 i +16 za nas Batler u polukontri baca loptu-Calates je nogom zaustavlja i sece,bez oglasavanja sudija-cista noga u neprirodnom polozaju
• to rezultira 3.licnom Izundu nad DW koja nije postojala-cista banana
•sledeci nas napad na 21sec do kraja 3/4 faul u napadu Batlera,kome je prethodio cist faul DW-jako diskutabilno
•sledeci napad na 6.1sec do kraja 3/4 4.faul Izundua,za 2+1 DW,uopste nije postojao,Izundu se smeje
Niz kriminalnih odluka u zadnjem min 3/4 nas dovodi na samo +11
U prva 3min 4/4 niz nasih glupih odluka u odbrani,nakon trojke Grejema za +14,ne pravimo faul 3 njihova napada-gde oni dolaze na +8
•na 5:38 do kraja 4/4cist faul u napadu Tajrika na Grejemu za 2+1 -spustaju na 5razlike
•na 5:22 do kraja 4/4 ,faul Nwore u napadu,kome je opet prethodio faul DW,sve vreme igra rukama odbranu
•na 20sec do kraja 4/4 dva faula(2!!!) na Nwori pre nego izgubi loptu,na -1 rezultatu,ne jedan nego 2 cista faula sterlinga browna...

ANALIZA UTAKMICE POSLE DETALJNOG PREGLEDA
Iako je sve mirisalo na namesten mec ipak je to bila samo fikcija mnogih clanova foruma nesto kao FATAMORGANA cak su i mene ubedili da su u daljini beli misevi i primili su me kao saucesce NAMESTENO NAMESTENO SVE JE NAMESTENO medjutim posle detaljnog pregleda i strucne analize dolazimo do zakljucka da je Zvezda pobedila samu sebe lezernim pristupom mecu u zadnjoj cetvrtini a dva igraca koji su odlucivali ranije derbije Mekintajer i Kalina su bili daleko od svog renomea .Ishitreni sutevi za tri poena posle par sekundi napada nerezonski a odbrana koja je do tog momenta bila besprekorna je dozvolila da primi u zadnjoj cetvrtini cak 30 poena od havarisane ekipe Partizana bez depresivnog i mentalno posrnulog Parkera .Dozvolili su crveno beli neobuzdanoj razuzdanoj gorili Tajriku da ih pocepa kao svinja masan dzak :haha:a ovaj ko iz prasume juzne Amerike iz Amazonije otkino se s lanca i razguzio da nema gde grdje nisu ostali ni dugmici ::samo bes::
Sudija jeste brljao i on kad se bude analiziralo detaljno sta je radio ima da snosi odgovornost a mozda i suspenziju ali za sada ostaje ovako upisano na papiru mec koji nije bio preterano lep za gledanje pise se samo rezultat

·

Malopre sam hladne glave pogledao snimak sinoćnjeg derbija i evo šta na kraju mogu konstatovati da je po meni odlučilo pobednika. Na 11 razlike za našu ekipu Tajrik Džons izbija loptu Kodiju i rvačkim zahvatom ga baca na pod, sudije slepe i ništa ne sude.Ovaj kreće ka košu, Grejem postavlja školski blok i faul u napadu čist kao suza, ali samo "sudije" vide da je Grejem napravio faul pravilnim postavljanjem. Odmah posle toga izmišljeni faul u napadu Nvori i tada su i igrači shvatili da ne smeju da pobede ovu utakmicu posle čega se sve završilo kako se i završilo.
Sve vreme si moj ZO230 prizivao da se smeni Zeljko i da dodje MIRKO i sta sad a opet si uzdizao u nebesa Saleta ali ocigledno da vam ga je stavio trener od 7 000 evrica nije skup ali radi kvalitetno temeljan smiren vole ga camuge umiljat da li je bio rasterecen totalno ali i on je Cacanin samo od Cacana izdao limar svi ostali par ekselans

I analiticar evrolige je ukazao na iste greske sudija na Zezdinu stetu.
Dobro si provalio na prvu da nije namesten mec alal ti vera ja sam pod paranojom mnogih forumasa poklekao i na momenat postao sumnjicav ali kada sam video reprizu zadnje cetvrtine a i izraz lica Saleta Obradovica je govorio da se opasno iznervirao .Nadam se da ovaj kiks nece da dovede u pitanje prolaz u TOP 8 a ja ako mogu da utesim MISLIM DA OVAJ TIM ZVEZDE MOZE NE SAMO DO FINAL FOURA NEGO I DO TRONA EVROPE ali samo se namece pitanje kakvi su mentalno u mecevima na jedan posed da li imaju lidera za vruce zavrsnice :unsure:

Nazad
Vrh