Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ti kazes gledao mec?Kako mozes da namesti utakmicu da dobijes na posed razlike, manite se praznih prica. Sta bi bilo da smo promasili... onda ne bi bilo namesteno. Nego nas sreca pogledala da smo u 4-toj sve pogodili. I to je bio faktor srece koji je prelomio.
Blago tebi kad ne vidis pored ociju.....
Zvezda da je nastavila da igra kako moze, bilo bi 20+ razlike na nas na kraju.
Daj covece sta je sa tobom, kakva jedna trojka, nisu sutnuli 4/4 na kos kako treba. Prvih 15 sekundi svakog napada se tapka lopta i dodaje dva tri pasa na sredini. Onda se 3 sek pred kraj nesto kao zalecu i sutiraju. Nismo faul napravilo poslednjih 7 min 4/4. Pola poena ste nam zakucali sklanjalica bila klasicna.Da, da... Inace sve utakmice dobijate lagano.
Da je namesteno ne bi Batler pogodio troju iz coska za vodjstvo Zvezde na manje od minut do kraja.
Ali dobro verujte u sta god hocete.
Zoki je namirisao muljanje ili se uplasio a ja verujem da ima nos za prevare jer je mnogo protutnjao a ti si isto malo bio oprezniji predpostavio si da moze da bude svasta u a ja ako sam te zeznuo izvini ali stvarno sam mislio da ce Zvezda da nas pregazi jos ja na minus 14 komentarisem da mi je zao sto nemam snage da se kladim protiv Partizana i protiv nase reprezentacije u nijednom sportu pa da igramo sa najacima jer kako je krenulo raspad ovo ce da ode na minus 25 .Sta je se dogodilo mi grobari smo gledali mec totalno ravnodusno bez ikakve emocije sve nas je ovo srozalo do daske potonuli smo .Ako je ovo kazem ako je ovo namesteno to onda snosi ogromnu odgovornost i mozda cak kaznu od FIBE ILI NEKU VRSTU SUSPENZIJE CRNCI ZNAJU DA IGRAJU TOTALNO NEREZONSKI ONI NEMAJU TU EVROPSKU SKOLU RAZMISLJANJA ONI CESTO SRLJAJU BEZ IKAKVE LOGIKE .Tako da bi morao ponovo da pogledam celu zadnju cetvrtinu da bi nesto zakljucio ,a opet znajuci da je Zvezda kupila mesto u Euroligi pre par godina i da je od bankrota napravila skok u nebesa preko Zeleznika sve je moguce. Ako nije pustila Zvezda to je onda OPASAN MENTALNI PROBLEM EKIPE na koji sam ukazivao da dobija godinama najace a da gubi od razvaljenih ekipa da li dolazi do opustanja po sistemu lako cemo ili nemaju odgovarajucu inspiraciju a Partizan je sinoc igrao totalno rastereceno .pa ti kazes gledao mec?
kako pises ovo deluje da uopste nisi gledao mec poslednjih 5 minuta
2 poslednja napada zvezde na mecu...neupucen sut ka kosu i promasen obruc u navodnom sutu za 3 poena
ej zvezda je sutala 36 puta za 3
tim koji je drugi u evroligi po napadu na kos iz reketa,danas ispaljuje 36 trojki
i da dovoljno je da ne odigras nikako samo 3 minuta pa cak i manje u kosarci da namestis mec kao ovaj
bukvalno u napadu ne igras nista i promasujes ili gubis lopte a u odbrani ne postojis
svi sutevi partizana u poslednjih 5 minuta gotovo bez ikakvog kontakta i branjena
slobodno pogledaj ponovo poslednju cetvrtinu
Zvezda nije igrala pred svojom publikom tu je bio veliki pritisak a od igraca Mekintajer je sinoc bio najgori na terenu statistika nula a i Kalina koji je uvek jedan od najboljih u derbiju je sinoc podbacio skroz . Kada se Zvezda odlepila umesto da igraju na dug napad sutirali su trojke bez ikakve potrebe i to cesto teske suteve nerezonski prestali su da igraju odbranu i dozvolili Wasingtonu da natrpa preko 20 poena krenula je jurnjava u kojoj je Partizan stigao na brzinu veliku prednost .Sudija mislim da je brljao u nekoliko navrata i da nije odradjivao posao ali kako god i sta da se desavalo morao je Sasa Obradovic bolje da odreaguje i da smiri ekipu i da ih kanalise kvalitetno .Napominjem ovo mora da se pogleda jos jednom zadnja cetvrtina pa da se nesto zakljuci blize a ovako ........Daj covece sta je sa tobom, kakva jedna trojka, nisu sutnuli 4/4 na kos kako treba. Prvih 15 sekundi svakog napada se tapka lopta i dodaje dva tri pasa na sredini. Onda se 3 sek pred kraj nesto kao zalecu i sutiraju. Nismo faul napravilo poslednjih 7 min 4/4. Pola poena ste nam zakucali sklanjalica bila klasicna.
Vidis i ti to sve nego neces da priznas sebi i drugima da prave magarce od svih nas i vas.
Gledao sam i svako ko prati malo sport vidi da ovo nije normalno, politika i kosarka su sinoc bilo jedno.Zvezda nije igrala pred svojom publikom tu je bio veliki pritisak a od igraca Mekintajer je sinoc bio najgori na terenu statistika nula a i Kalina koji je uvek jedan od najboljih u derbiju je sinoc podbacio skroz . Kada se Zvezda odlepila umesto da igraju na dug napad sutirali su trojke bez ikakve potrebe i to cesto teske suteve nerezonski prestali su da igraju odbranu i dozvolili Wasingtonu da natrpa preko 20 poena krenula je jurnjava u kojoj je Partizan stigao na brzinu veliku prednost .Sudija mislim da je brljao u nekoliko navrata i da nije odradjivao posao ali kako god i sta da se desavalo morao je Sasa Obradovic bolje da odreaguje i da smiri ekipu i da ih kanalise kvalitetno .Napominjem ovo mora da se pogleda jos jednom zadnja cetvrtina pa da se nesto zakljuci blize a ovako ........
Zoki je namirisao muljanje ili se uplasio a ja verujem da ima nos za prevare jer je mnogo protutnjao a ti si isto malo bio oprezniji predpostavio si da moze da bude svasta u a ja ako sam te zeznuo izvini ali stvarno sam mislio da ce Zvezda da nas pregazi jos ja na minus 14 komentarisem da mi je zao sto nemam snage da se kladim protiv Partizana i protiv nase reprezentacije u nijednom sportu pa da igramo sa najacima jer kako je krenulo raspad ovo ce da ode na minus 25 .Sta je se dogodilo mi grobari smo gledali mec totalno ravnodusno bez ikakve emocije sve nas je ovo srozalo do daske potonuli smo .Ako je ovo kazem ako je ovo namesteno to onda snosi ogromnu odgovornost i mozda cak kaznu od FIBE ILI NEKU VRSTU SUSPENZIJE CRNCI ZNAJU DA IGRAJU TOTALNO NEREZONSKI ONI NEMAJU TU EVROPSKU SKOLU RAZMISLJANJA ONI CESTO SRLJAJU BEZ IKAKVE LOGIKE .Tako da bi morao ponovo da pogledam celu zadnju cetvrtinu da bi nesto zakljucio ,a opet znajuci da je Zvezda kupila mesto u Euroligi pre par godina i da je od bankrota napravila skok u nebesa preko Zeleznika sve je moguce. Ako nije pustila Zvezda to je onda OPASAN MENTALNI PROBLEM EKIPE na koji sam ukazivao da dobija godinama najace a da gubi od razvaljenih ekipa da li dolazi do opustanja po sistemu lako cemo ili nemaju odgovarajucu inspiraciju a Partizan je sinoc igrao totalno rastereceno .
MOJE MISLJENJE JE da je kod Zvezde doslo do neshvatljivog opustanja i na to opustanje je mozda dodao gas sudija a mislim da je sudjenje juce bilo za razmatranje mnogo cudnih odluka i pre bih rekao da je sudija poremetio citav tok meca nego da su usli u krupan projekat namestanja jer Partizanu ovo samo moze da znaci kao pšodrska limaru i da ne krene da se prazni hala jer su ljudi razocarani .Sve opcije su u igri Zvezdu cekaju sada teska gostovanja ovo nisu smeli da izgube ekipa im je vrhunska samo da ne poremete ritam jer su sada u nekoj losoj seriji i predstoje teska gostovanja
kvota u mozzartu
1.92 partizan zvezda 2.25
kvota u socceru
1.8 i 2.05
kvota u admiralu
1.8 i 1.9
kvota u maxbetu kao i u socceru
dakle favorit partizan
verovatno jer igra lose
a da tu su navijaci ustvari koji navijaju protiv njih i zvizde im ali to je igracima bolje---wtf
zvezda dobila real,fener,panatu,olimp,monaco ali nije favorit protiv slabijeg tima
vrlo vrlo zanimljivo
izgleda da kladionice znaju nesto sto mi neznamo
ukratko smirivanja tenzija u klubu,relacija predsednik-navijaci-igraci
pobeda partizana znaci da su jos u igri,poraz ih sigurno gasi u nekim nadama za iole neki plasman jer to bi bilo 5-10 skor(puno poraza u 15 meceva)
ukoliko se izgubi u derbiju propada sezona,to rekao juce i goran grbovic jednoj emisiji
tako da kec dolazi a verovatno cu pratiti uzivo pa cu eventualno odigrati nesto i uzivo kada vidim kako se odvija mec
Ako si primetio nikad ne izgube zato sto su lose odigrali. Ili ih sudija pokrade ili su prodali utakmicu (namesteno).A da ste pobedili kojim slučajem kako bi onda komentarisali.
Pa coki bio predsednik a ne sns mafija u oba klubaPa kad ste tako dobri čedni i posteni voljni da pomognete sto preprosle godine niste dobili makabi(ako se dobro secam) da mi odemo u plej in, vec vas tamo razisli sa 50 razlike.
Plači mala plači. Lakse je tešiti se kako je namesteno nego sportski čestitati pobedu.
A vi bi ginuli za nas.Pa kad ste tako dobri čedni i posteni voljni da pomognete sto preprosle godine niste dobili makabi(ako se dobro secam) da mi odemo u plej in, vec vas tamo razisli sa 50 razlike.
Plači mala plači. Lakse je tešiti se kako je namesteno nego sportski čestitati pobedu.