SPORT-Opšta tema

evo srecni svi?

kad bude zvanicno i upravni odbor je prihvati i konstatuje,onda mozemo da pricamo
ovako je jos uvek trener partizana

po sam partizan je lose ako on ostane a opet videcemo da li ovi smeju da uvaze ostavku,otkaz mu ne smeju dati to znamo,medjutim videcemo da li ce na ovaj nacin resiti problem u kojem su

evo srecni svi?
On to kao podneo ostavku a oni kao neće da je prihvate.Što su mi poznate ovakve priče.A trebao je posle Zvezde to da uradi jer tu dobija sigurno i onda kreće uzlet kao i onomad.

"Na žalost, došao je trenutak kada sam morao da preuzmem odgovornost za sve loše stvari koje su se desile ove sezone i podnesem neopozivu ostavku."

На веб презентацији КК Партизан...
Мислим да би била брука да се сад попишмани мада ја бих волео да остане јер је он једини који је најбољи за тај клуб.

Тинкијери је слободан а и Вујошевић... :)
Мада је и Месина поднео пре пар дана оставку...
Има ту доста добрих тренера...
Можда узму оног Јовановића из Спартка... барем он зна како да победи Звезду.

Koga je i kada Vujošević vodio zadnji put, Mesinu nebi komentarisao kao potencijalnog kandidata. Pored Tinkijerija i Jovanovića tu je i Petar Božić

Koga je i kada Vujošević vodio zadnji put, Mesinu nebi komentarisao kao potencijalnog kandidata. Pored Tinkijerija i Jovanovića tu je i Petar Božić
Видели сте смајли код Вујошевића... Партизану треба евролигашки тренер... Тинкијери... нисам сигуран ко је још слободан...
Мени је увек на памети Џикић. Волео бих да он покаже шта зна.

Dobra utakmica, dosta je zreo ovaj tim Zvezde sa dobrim strategom trenerom. Ako nas pogleda odozgo i zabidju povrede, kako mornar kaze nebo je granica, moze svasta da se otvori u ovoj sezoni za nas kk.

sjajan mec

ono sto je mozda i presudilo ovaj mec u korist zvezde je trenutak kada kodi dobija 4 licnu u 3/4 i seda na klupu a ulazi grajam

kodi pored astistencija bio bas los,gubili smo 12 poena bez ideje u napadu
grajam i batler povezu napade i zvezda se vrati

na polovini 4/4 kodi se vrati i rasturi na kraju

pisao sam vec da ova zvezda moze bas mnogo

Upravo stigli iz Bg. Dobra utakmica, cvrst Olimpijakos, kada su poveli 10 razlike mislio sam da se necemo vratiti. Bili smo Vip gosti i sedeli iza kosa 4-5 red. Vise mi se svidja pracenje utakmice sa gornjeg prstena, bolji je pregled.

u desetak dana 4 evroligasa su promenila trenera
Barsa
Milan
Partizan
Efes

samo se kod nas navijaci rastaju od kluba jer je trener otisao posle 5 godina

PS
vrlo brzo ce i Makabi da promeni trenera mozda i pre sledeceg kola evrolige

Poslednja izmena:
Meni grobari nisu jasni.Napravilo se božanstvo od čoveka.On će i dalje ostati najtrofejniji trener.Sad provejavaju Pantićeve izjave koje kruže već par sezona-kako su i vlast, jedan deo navijača i uprava i svi krivi za poraze Partizana a da Žoc nije uopšte kriv..Da se nadovežem na Luletov post.Nema kluba u svetu koji bi trpeo to što je radio Partizan.Mislim da je Žoc sad sigurno dobio pecku da bi podneo ostavku,da ne bi dobio otkaz i on je to uradio.Da je ljudska gromada on bi to još prošle sezone uradio a ne uvući klub u dugove,dovodeći kompletan roster koji uopšte nije bio loš.
Tvrdim da bi Partizan bio bolji bez Fernanda i Miltona.Onda se tu Tajrik baca u senku a on ti je malo lošiji od Lesora ali je borben.Milton nije nešto posebno,čak je i lošiji od Vašingtona i Sterlinga...U senku su otišli i Bonga i Osetkovski kao i Pokuševski koji vas je koliko puta vadio iz govana.Ladno i on i Osetkovski mogu na 5.Kako Zvezda igra sa krilima na 5.Sinoć nas Plavšić umalo nije ukanalio.Umesto da bude plus 7 za nas mi odosmo u minus zbog njegovih lopata.I ako ga budu oterali neće biti bez razloga.Umesto da vrati Lundberga on kupuje Kalatesa.I Lundberg vas je zajedno sa Pokuševskim i Bongom vadio iz govana.

Evo da objasnim oteran je Dule kosarkaski klub je potpnuo, slicna sudbina ceka i sada samo posle tog potonuca nema novog Zeljka da vadi iz govana klub jer on je direktno bio zivi zid od napada vlasti. Napala je vlast Vanju kao i Kalinica da povuku sve objave podrske studentima, direktno im preceno i Zeljko je tu izasao sa pretnjom da ce napustiti klub ako mu i dalje igrace maltretiraju.
Ko zna sta se i desavalo sa budzetom, dal je stvano toliki, Ostoja garantovano preko svojih preduzeca izvlaci dobruuu korist za sebe od Partizana, njemu je sada laklnulo jer ce ga ludak manje napinajti

P.S. mozda se promeni ako se skine ludak
Eno Grcki mediji pisu da je Zeljko trpeo pritisak vlasti ....
P.S.S juce legla uplatica KK CZ od strane KSS za ttekuce poslove cini mi se, radi bankomat, dok Partizan ima nikad veci budzet Zvezda ima najevci roster zanimljivo i to sve od nasih para. kk partizan bar deo budzeta narpavio od ulaznica, mislite o tome
Ali jbga nasoj zemlji nisu dobri Novak,Zeljko, svako ko ima svoje ja...

Poslednja izmena:
Nece ti nikad Zorane ni biti jasno, niti treba.

Hvala mu za sve! Za svu srecu, tugu, veru, radost i suze! Jedan jedini neponovljivi Željko Obradovic!

Nazad
Vrh