Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti gejlija i zoki turkuoglu mozete ruku pod ruku da se uhvatite. Dosadni ste bre vise.Sad je pravo vreme da smenite Vladana i da dođe Gejlija na njegovo mesto.Kad može premijerka da bude gej što ne bi mogao trener vaše miljenice?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto pratiš?Ti gejlija i zoki turkuoglu mozete ruku pod ruku da se uhvatite. Dosadni ste bre vise.
Ala je smešno.Da li se to sam sebi smeješ jer nemaš šta pametno da napišeš posle Mačve i Čuke i velikog uspeha u EL.Bili ste bolji ali niste imali sreće.Pročitaj horoskop da vas ne iznenadi još jedna uspešno skautirana ekipa u EL.Ipak je Turkoglu savršenstvo.Samo ga jebu povrede.Sad je pravo vreme da smenite Vladana i da dođe Gejlija na njegovo mesto.Kad može premijerka da bude gej što ne bi mogao trener vaše miljenice?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da je Partizan,Mačva naguzila A Čuka ne mogu da definišem.Pomozi mi šta bi moglo biti jače od guženja.Zašto pratiš?
Dok bude vređao biće mu vraćano istom merom?
A izgleda vas baš pogađa novi naziv vaše navijačke grupe.Dobili ste poruke koje su viđene na tribini u Novom Sadu.Znači da nisu partizanovci samo ti koji će vas prozivati.
Dosadan jesam ali to su njegovi nadimci.Ne mogu licemera i manipulatora da nazovem pravim imenom.I još sigurno najplaćeniji trener a najmanje uspeha.Ti gejlija i zoki turkuoglu mozete ruku pod ruku da se uhvatite. Dosadni ste bre vise.
Ništa.Večeras opet samujemo na 1 mestu.Vaše dvorište nisu porazi vašeg kluba koje sam komentarisao.Čoveče kad ćeš skontati da ne menjate vi našeg trenera.Mislite o vašem u FK i šta ćete s njim?
Zapad postavlja svoje politicare a zapad ih i skida ovaj im je dobar zavrsava im posao do savrsenstva zasto bi ga pomerali i dali su mu sva moguca ovlascenja tako da sve podseca na 14 vek .Dosta stvari se desilo u ovih par dana. Bio sam na utakmici u NS gde nas je Vosa pobedila, ne toliko nadigrala koliko iskoristila nase srljanje u greske. U dva kosarkaska dana u Pioniru sjaj, u Areni ocaj, Zeljko jos uvek sanja Clajburna. Sinoc grobarima stala cuka jer ih je razbio Cuka. Eee, sad subota. Prvo u petak uvece svi oni doceci i euforija oko izmucenih pesaka davala mi je nadu da ce sutradan biti nesto jos vece i bolje. Bilo je vece, da li je bilo i bolje ne znam. Razocarali su me ljudi koji se posle par sati razisli kao posle neke utakmice. Neki mogu danima da pesace i predju stotine kilometara, a neko kome je NS ispred nosa odmah kuci. Ja sam bar ostao do ponoci. Nesto je tu skripalo pocev od Baculova. Izvinjavam se ako je malo off.

zasto Pokusevski ima malu minutazu a odigrao je protiv studentskog centra super
OVAKVI I SLICNI POSTOVI SU PREPLAVILI OVU DIVNU TEMU A JA SE SAMO BOJIM AKO POBEGNEM NA TEMU LUCERKA DETELINA ILI NAVODNJAVANJE ILI SLJIVA ILI MOTORNE TESTERE BOJIM SE NACI CE ME COVEK I TAMO sta da radim 
To ti je1000 postova godišnje.To ti je 2,7 postova dnevno.U temi sport sam od pre,mislim 3 godine.U temi lucerka,mogu da te nađem ali teško,jer te nema a u ove ostale što si naveo si siguran.što se mene tiče

Ima da ih jebe ceo stadion, sta ce tek biti na derbiju i u evropi kad izadju.Zašto pratiš?
Dok bude vređao biće mu vraćano istom merom?
A izgleda vas baš pogađa novi naziv vaše navijačke grupe.Dobili ste poruke koje su viđene na tribini u Novom Sadu.Znači da nisu partizanovci samo ti koji će vas prozivati.
Samo sto je ovo prvo krivicno delo.Dopuna - nekom u krilu sedi klinka a nekom Vujadin. Nismo isti.
Da li znas ko je Marko Ivanovic?? Bivsi kosarkas Partizana, a pre toga saigrac Obradovica u cacanskom Borcu. Procitaj gde on kaze da su obojica svojevremeno bili strastveni navijaci Zvezde.Taj kojeg nazivate svakakvim turcizmima je veći od vašeg KK CZ, ono što je osvojio vi ne možete da nabrojite, istina je bolna ali leči.
Pa zakon.Ko kaže?