SPORT-Opšta tema

Igrao za reprezentaciju u onoj konkurenciji
Prvo u karijeri je igrao samo za Borac i Partizan. Inostranstvo tada nije video. U reprezentaciji je debitovao sa 28 ili 29 godina i to samo zato sto je tadasnji selektor bio njegov kum Duda Ivkovic. Iz postovanja prema kumstvu verovatno i on sada na klupi Partizana drzi svog kuma Androica, ali ti o svemu ovome nemas pojma, ali si se uvuko u temu kao puvanjak.

Prvo u karijeri je igrao samo za Borac i Partizan. Inostranstvo tada nije video. U reprezentaciji je debitovao sa 28 ili 29 godina i to samo zato sto je tadasnji selektor bio njegov kum Duda Ivkovic. Iz postovanja prema kumstvu verovatno i on sada na klupi Partizana drzi svog kuma Androica, ali ti o svemu ovome nemas pojma, ali si se uvuko u temu kao puvanjak.
Piše se 66 trofeja i priznanja, ostalo je buka i bes.

Ekskluzivna vest. Po naradjenju AV licno- zbog velikih uspeha sa Partizanom, akao velika pretnja Zvezdi, sa klupe Partizana sklonjen je Srdjan Blagojevic velika nada FK Partizan i tvorac Partizanovih beba. Kandidat za novog sefa strucnog staba je mladi i perspektivni Zeljko Pantic propali novinar i influenser.

Kod vas je dovedeno 2 vrhunska tima ali vam trener više nije vrhunski.Omatorio je i nije više u vrhu.Jednostavno-živi od stare slave.

A šta vi imate sa miljenicom-ne kontam.Znam samo da ste u čabru i otud toliko zlobe na forumu jer više ne znate koji sport da pratite.Meni,recimo ne smeta da pišete o Zvezdi-tema je sport i normalno je pisati o najtrofejnijem klubu u najpopularnijem sportu.Kolega Mornar spominje sve Zvezdine poraze i to ponavlja kao papagaj ali to meni ne smeta.Malo pecne on mene,malo ja njega i idemo dalje.Jedino što traži da me banuju ali...

Zapad postavlja svoje politicare a zapad ih i skida ovaj im je dobar zavrsava im posao do savrsenstva zasto bi ga pomerali i dali su mu sva moguca ovlascenja tako da sve podseca na 14 vek .
Nego sto se tice razocarenja nijedan covek u ovoj drzavi nije ocekivao nista od Partizana u fudbalu pre pocetka a titulu u fudbalu niko ne vidi ni za 10 godina .Ali sa druge strane velika su bila ocekivanja, nadanja I OBECANJA ZA ZVEZDU OVE SEZONE i budi ubedjen da ovo sto gledas nije realno stanje stvari jer kada sudija uzme da sudi za Zvezdu tu ni premijerligas ne bi mogao da opepeli a sudija ce da dobije prelaznu ocenu VEC MECEVI MORAJU DA SE UNOVCE JER AKO SE NE UNOVCE NA KLADIONICI A GDE CE ONDA DA SE OKRENE KINTA NA STA ❓ I sada najveca tragedija i horor menjas trenera a uprava ostaje da jase i razobadava i svi koji su galantno trosili velike novce na skupa pojacanja ::lose::
Velika su ocekivanja i u vas kk u zadnje tri godine. Pa imate jedan kup i nista vise, a bilo je nebo granica. Veliko razocarenje, postrseni novci bez ikakvog razultata. To ti ne smeta?

Nazad
Vrh