SPORT-Opšta tema

Vlada Milojevic ce izgleda podneti ostavku izgleda da se kola lome uvek na neduznom treneru .A sad koga dovesti u osinjak mozda je najbolje aktivirati Bahara on je jos pod ugovorom iako ja uopste ne znam STA CE ZVEZDI TRENER U OVOM MOMENTU :sta: titulu su osvojili jos na pripremama onomad letos iz lige sampiona ispali iz kupa ispali jedino da eventualno kladionicari pomisle da ce sve da se promeni dolaskom novog trenera pa da krenu da se klade u lajvu na Zvezdu ali ko to da igra ovo sada krece cirkus do kraja lige samo se igra za kladionicu nema tu nikakve serije A TREBA OD NECEGA DA SE ZIVI ::suncanje::
Vladan bar ima morala u sebi a ne ko vaš Rumenoglu.Njega neuspesi ne dotiču.

Eto sad znamo da medju grobarima ima i speleologa koji su opcinjeni pecinama. Nadam se da ce urednik ove stranice intervenisati i zbog licnog vredjanja kazniti doticnog vodju navijaca grobara sa foruma.

Dosta stvari se desilo u ovih par dana. Bio sam na utakmici u NS gde nas je Vosa pobedila, ne toliko nadigrala koliko iskoristila nase srljanje u greske. U dva kosarkaska dana u Pioniru sjaj, u Areni ocaj, Zeljko jos uvek sanja Clajburna. Sinoc grobarima stala cuka jer ih je razbio Cuka. Eee, sad subota. Prvo u petak uvece svi oni doceci i euforija oko izmucenih pesaka davala mi je nadu da ce sutradan biti nesto jos vece i bolje. Bilo je vece, da li je bilo i bolje ne znam. Razocarali su me ljudi koji se posle par sati razisli kao posle neke utakmice. Neki mogu danima da pesace i predju stotine kilometara, a neko kome je NS ispred nosa odmah kuci. Ja sam bar ostao do ponoci. Nesto je tu skripalo pocev od Baculova. Izvinjavam se ako je malo off.

Ti gejlija i zoki turkuoglu mozete ruku pod ruku da se uhvatite. Dosadni ste bre vise.
Zašto pratiš?
Dok bude vređao biće mu vraćano istom merom?
A izgleda vas baš pogađa novi naziv vaše navijačke grupe.Dobili ste poruke koje su viđene na tribini u Novom Sadu.Znači da nisu partizanovci samo ti koji će vas prozivati.

Poslednja izmena:
Sad je pravo vreme da smenite Vladana i da dođe Gejlija na njegovo mesto.Kad može premijerka da bude gej što ne bi mogao trener vaše miljenice?
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Ala je smešno.Da li se to sam sebi smeješ jer nemaš šta pametno da napišeš posle Mačve i Čuke i velikog uspeha u EL.Bili ste bolji ali niste imali sreće.Pročitaj horoskop da vas ne iznenadi još jedna uspešno skautirana ekipa u EL.Ipak je Turkoglu savršenstvo.Samo ga jebu povrede.

Čoveče kad ćeš skontati da ne menjate vi našeg trenera.Mislite o vašem u FK i šta ćete s njim?
A što ne bi bilo smešno?
Okrenula vas Voša,a tim vam nikad jači.Bar tako kaže Terza.

Zašto pratiš?
A izgleda vas baš pogađa novi naziv vaše navijačke grupe.Dobili ste poruke koje su viđene na tribini u Novom Sadu.Znači da nisu partizanovci samo ti koji će vas prozivati.

Mislim da je Partizan,Mačva naguzila A Čuka ne mogu da definišem.Pomozi mi šta bi moglo biti jače od guženja.
Ti gejlija i zoki turkuoglu mozete ruku pod ruku da se uhvatite. Dosadni ste bre vise.
Dosadan jesam ali to su njegovi nadimci.Ne mogu licemera i manipulatora da nazovem pravim imenom.I još sigurno najplaćeniji trener a najmanje uspeha.
Čoveče kad ćeš skontati da ne menjate vi našeg trenera.Mislite o vašem u FK i šta ćete s njim?
Ništa.Večeras opet samujemo na 1 mestu.Vaše dvorište nisu porazi vašeg kluba koje sam komentarisao.

Dosta stvari se desilo u ovih par dana. Bio sam na utakmici u NS gde nas je Vosa pobedila, ne toliko nadigrala koliko iskoristila nase srljanje u greske. U dva kosarkaska dana u Pioniru sjaj, u Areni ocaj, Zeljko jos uvek sanja Clajburna. Sinoc grobarima stala cuka jer ih je razbio Cuka. Eee, sad subota. Prvo u petak uvece svi oni doceci i euforija oko izmucenih pesaka davala mi je nadu da ce sutradan biti nesto jos vece i bolje. Bilo je vece, da li je bilo i bolje ne znam. Razocarali su me ljudi koji se posle par sati razisli kao posle neke utakmice. Neki mogu danima da pesace i predju stotine kilometara, a neko kome je NS ispred nosa odmah kuci. Ja sam bar ostao do ponoci. Nesto je tu skripalo pocev od Baculova. Izvinjavam se ako je malo off.
Zapad postavlja svoje politicare a zapad ih i skida ovaj im je dobar zavrsava im posao do savrsenstva zasto bi ga pomerali i dali su mu sva moguca ovlascenja tako da sve podseca na 14 vek .
Nego sto se tice razocarenja nijedan covek u ovoj drzavi nije ocekivao nista od Partizana u fudbalu pre pocetka a titulu u fudbalu niko ne vidi ni za 10 godina .Ali sa druge strane velika su bila ocekivanja, nadanja I OBECANJA ZA ZVEZDU OVE SEZONE i budi ubedjen da ovo sto gledas nije realno stanje stvari jer kada sudija uzme da sudi za Zvezdu tu ni premijerligas ne bi mogao da opepeli a sudija ce da dobije prelaznu ocenu VEC MECEVI MORAJU DA SE UNOVCE JER AKO SE NE UNOVCE NA KLADIONICI A GDE CE ONDA DA SE OKRENE KINTA NA STA ❓ I sada najveca tragedija i horor menjas trenera a uprava ostaje da jase i razobadava i svi koji su galantno trosili velike novce na skupa pojacanja ::lose::

MOLBA MODERATORU DOBRICANINU
U cilju odgusenja ove teme i mentalnog rasterecenja zamolio bih vas da iskljucite sa ove teme i banujete mene i clana ZORAN0230 a odmah cu vam obrazloziti i zbog cega .Sport je moto mog zivota i svakog mladog coveka bih usmeravao tim pravcem .Medjutim ova tema se otela kontroli pretvorila u agoniju a kolega sa preko 16 000 postova je sada totalno van kontrole /poceo je da trokira i preskace /i danonocno trabunja tri reci RUMENOGLU, TURKOGLU I MUTOGLU . Meni licno to ne smeta jer sam tolerantan covek i lik iz naroda a i veoma sarmantan po prirodi ali ovde mi sve ukazuje na probleme mentalne prirode jer upravo razni tipovi depresije se prazne na ovaj nacin .U cilju pomoci mene da budem funkcionalniji i kreativniji mozda bi prijala jedna duza pauza barem do 31 decembra a isto za mog kolegu Zokija 230 da se i on malo udalji a da se mentalno otkoci tj napokom odslajfuje mesto gde je vec napravljena mentalna rupa ma sta rupa rupcaga i da i on moze da se kvalitetno regenerise jer priznacete 16 000 postova nije ni malo naivno pogotovo mentalno to treba izdrzati ::pomoc:;
A DA U MONENTU KADA NAS DVOJICE NEMA A SVE U CILJU POBOLJSANJA I OPLEMENJIVANJA OVE TEME ZAMOLIO BIH VAS DA ISKLJUCITE SA TEME TJ PRIVREMENO ODSTRANITE I CLANA COCI064 JER U ODSTUSTVU NAS ON CE DA KRENE DA SE PRAVI PAMETAN I DA SE SIRI A NAS NEMA DA KVALITETNO ODGOVORIMO JEDNOSTAVNO DA SE BRANIMO
Znaci iskljucite svu trojicu barem do nove godine a posle cemo da vidimo kako cemo i sta cemo :spavam:

OVAKO IZGLEDA JEDAN OD PREKO 16 000 POSTOVA
Zasto nije igrao Parker jeste se upitali ❓ zasto je Lakic na klupi pitam se ❓sta cete sada bez Karlika bas me zanima ❓zasto se rumenoglu sam ne povuce sta on misli ❓oterali ste Kaminskog a i Ljunberg vas je otkacio :sta: zasto Pokusevski ima malu minutazu a odigrao je protiv studentskog centra super ❓a zasto Tristan nije valjao Mahmutoglu ❓i sta oce vas Ostoja jeste se zapitali ❓jeste li svesni koliku platu ima Kalates i sta sad mislite da ce on da vas spasi ❓ a onda ide i mix kao u supermarketu kada se pomesa ono zrnevlje sve u jednu kesicu a jeste gledali Cukaricki ❓i sta sad ocete da kazete jel vam Vucic kriv sto ste pukli ❓a sta je sad tu Blagojevic kriv ja ne vidim ❓i tako dalje i tako sire .....................................:spavam:OVAKVI I SLICNI POSTOVI SU PREPLAVILI OVU DIVNU TEMU A JA SE SAMO BOJIM AKO POBEGNEM NA TEMU LUCERKA DETELINA ILI NAVODNJAVANJE ILI SLJIVA ILI MOTORNE TESTERE BOJIM SE NACI CE ME COVEK I TAMO sta da radim :sta:

Au,kolega.To što si napisao nije moj stil i ništa nisam od toga napisao.Mahmutoglu je evo tvoj smišljeni nadimak.
16000 za skoro 16 godina :haha: :haha: :haha:To ti je1000 postova godišnje.To ti je 2,7 postova dnevno.U temi sport sam od pre,mislim 3 godine.U temi lucerka,mogu da te nađem ali teško,jer te nema a u ove ostale što si naveo si siguran.što se mene tiče:haha::haha::haha:

Zašto pratiš?

Ima da ih jebe ceo stadion, sta ce tek biti na derbiju i u evropi kad izadju.

Gde god da se pojave ima da ih podjebavaju za buljketa.

Nazad
Vrh