SPORT-Opšta tema

Lepa pobeda protiv reala. Ne shvatljiv los pocetak sa dva poraza, sad lepe tri pobede protiv dobrih ekipa.
Sad evo gledam partizan, i ne verujem da vam sudi vas puklica. Izgleda ga bas vodite sa sobom kao mecku po vasaru.

Mislim da Turkoglu treba da odgleda kako se pobeđuje Real ili još bolje da ode kod Saše na dopunsku nastavu.Da su igrali Hauard i Forest i da nije bilo malo logistike od sudijske trojke,loše bi vam bilo.Ali dobro-idemo dalje.Samo da dodam da Turkoglu ne može da igra bez Carlika.Jadan,duša mu u nosu.

Mislim da Turkoglu treba da odgleda kako se pobeđuje Real ili još bolje da ode kod Saše na dopunsku nastavu.Da su igrali Hauard i Forest i da nije bilo malo logistike od sudijske trojke,loše bi vam bilo.Ali dobro-idemo dalje.Samo da dodam da Turkoglu ne može da igra bez Carlika.Jadan,duša mu u nosu.
Gejlije opušteno,opet se vi hvatate Željka a reč niste rekli za Girosa koji bi takođe dobio ove utakmice.Kako mislite da me ubedite da je Saša zaslužan za ove utakmice koje ste sada dobili.
Ako može neko pojašnjenje.
Nije selektivao ekipu i nije bio trener do pre dve utakmice.Kolika je njegova zasluga?

Gejlije opušteno,opet se vi hvatate Željka a reč niste rekli za Girosa koji bi takođe dobio ove utakmice.Kako mislite da me ubedite da je Saša zaslužan za ove utakmice koje ste sada dobili.
Nije selektivao ekipu i nije bio trener do pre dve utakmice.Kolika je njegova zasluga?
Giros je pokazao i protiv Armanija,Bajerna i naročito Zadra.Zato je i otišao.Reci lepo da su Fener,Žalgiris i Real bili loši pa su izgubili ali činjenica je da im Zvezda nije dala da igraju svoju igru.Šta je Partizan pokazao sa kompletnim rosterom a Baskonija bez 2 ključna igrača.Videćete vašeg stratega kada bude imao kojeg povređenog a ne daj bože da se Carlik povredi.

Prvo nemoj te sexsticke kvalifikacije. Naziv nase grupe navijaca je Delije i nemoj sad ti proizvoljno da nas krstis. Savica nazovi kako hoces jer je sam to trazio. Otkud sad ti znas da bi Janis pobedio obe utakmice?? Real je i vas razmintiro tri cetvrtine tako da ne treba potcenjivati nasu pobedu. Sto se tice Saletovih zasluga vidi se da je utegao odbranu i vratio samopouzdanje kod nekih igraca.

nisam hteo pisati dok se nije znalo da li radonja ili obradovic

posto ova ekipa nije za neku odbranu a napadacki mnogo jaka i brza Sale je ovde legao kao kec na 11

samo da zaigraju Graham i Dobric,litvanca je imao u Monaku

James,Loyd,Ekobo,Dialo,Montejunas

Graham,Carter,Nwora,Moneke,Montejunas
zvezda juce odigrala najbolji mec u godinu dana sigurno

kao sto sam rekao sale na ovu ekipu lekao ko kec na 11

jos da se ovaj vrati graham bice to paklen tim,sirok roster,kuci mozemo sve dobiti to je sad sigurno

partizan sa baskonijom,minut do kraja egal
na kraju odu na 12p razlike za 50sekundi meca...ko nije gledao i pogleda rezultata misli laka pobeda a ono raspadanje realno

mika murinen kao sto smo i predpostavili decko ce se unakazit ovde,juce loptu ne moze da uhvati,sam ko duh a lopta izgleda vatrena

sad zvezdi idu mecevi kuci protiv ovih na papiru slabih ekipa i tu cemo videti jacinu tima,ukoliko dobiju lagano neke meceve,ponavljam ovaj tim moze mnogo

moramo odigrati bas ocajno da od njih sad izgubimo kuci

mene vise plase asvel i makabi koji nam uvek uzimaju pobedu bezveze koja nam kasnije nedostaje

Prvo nemoj te sexsticke kvalifikacije. Naziv nase grupe navijaca je Delije i nemoj sad ti proizvoljno da nas krstis. Savica nazovi kako hoces jer je sam to trazio. Otkud sad ti znas da bi Janis pobedio obe utakmice?? Real je i vas razmintiro tri cetvrtine tako da ne treba potcenjivati nasu pobedu. Sto se tice Saletovih zasluga vidi se da je utegao odbranu i vratio samopouzdanje kod nekih igraca.
Možemo vas zvati kako god hoćemo.Koliko ja znam od svog rođenja smo vas zvali Cigani a vi nas Grobari.To što ste vi sami sebe nazvali delije to je druga priča.Mi vas nikad tako nismo zvali.E sad da li će biti varijacija na taj naziv ti će vreme pokazati.Desilo se to što se desilo sa vašim bivšim igračem a potom pomoćnikom trenera u vašem klubu tako da se mnogo i vas dotiče kao kluba.

Nazad
Vrh