Nemoj da budes sujetan nema razloga za tim nego pre nego sto ti odgovorim za kosarku ili za vaterpolo ili za bokserski klub odgovori mi da li sam ja nesto izmislio u ovom postu da li sam nesto izfantazirao ili sam rekao golu istinu .Znaci kada napisem u originalu sustinu kako sve funkcionise u nasoj reprezentaciji godinama da moze da razume i neko ko ne prati dovoljno sportska desavanja zasto na svaki post i ti i Zoki i Coci odgovarate A VI A KAKO KOD VAS

umesto toga za promenu klimni glavom i reci tako je mornar i nikako drugacije tako to funkcionise i nemoj nista da shvatas licno .Clan WUXSD koji je iz suprotnog tabora nema taj manir A VI A KAKO VI nego se covek trudi da bude izuzetno realan i samokritican
Sto se tice SD Partizana nama je drustvo blizu bankrota stadion pod hipotekom mnogo navijaca izmasakrirano i pobijeno stadion pretvoren u distributivni centar belog za Balkan mnogi ljudi iz uprave su bili reketirani jos uvek smo toliko iscrpljeni da nemamo nacina kako da amputiramo sa nasih ledja dejstvovanje pomahnitalog zvalavog dusevnog bolesnika .I sada lepiti etikete fudbalskom klubu ili vaterpolo klubu ili odbojkaskom ili bokserskom je veoma neumesno jer stanje u kome se nalaze ovi klubovi vec duze vremena je zivo blato .U kosarci je povratkom Zeljka klub uspeo da se znacajno podigne i da napravi fenomenalan imidz i umesto da se radujete da bude zdrava konkurencija stalno ovde citam A STO ZELJKO NE DA OSTAVKU A STO GA NE OTERATE A ON JE OVO A ON JE ONO VREME GA PREGAZILO .

A sta rade u reprezentaciji poslednja dva meca Erakovic ,Katai ,Stefan Mitrovic, Milosavljevic , Kostov , Ilic i Stankovic to mi objasni ali lepo mi objasni da bude razumljivo a posle tog objasnjenja mi reci koji su to CACIJI u Partizanu osim uprave koju je budzati postavio da nam pomogne u teskoj situaciji .ODGOVORI MI DALI JE OVO NORMALNO I DALI OVI GORE NABROJANI IGRACI OVAKVI KAKVI SU TRENUTNO ZASLUZUJU DA IGRAJU U A SELEKCIJI I DALI SE SA NJIMA MOZE OCEKIVATI NESTO KONKRETNO .Jel to toliko boli da mora da se napise na ovu katastrofu i dva trenerska amatera Piksija i Miloja uz ovu gomilu Zvezdinih igraca A STA VI A KAKO VI A JEL VI IMATE CACIJE AJDE NABROJ KOJI SU TO IGRACI CACIJI U PARTIZANU CACIJI JUNIORI BAS BIH VOLEO DA SAZNAM I TU INFORMACIJU ............CEKAM ODGOVOR