SPORT-Opšta tema

Mislim da je ovo bila situacija kao sa košarkašima.Piksi je trebao da ode još posle svetskog prvenstva ali mislim da on ne može ništa jer igrači ne žele da igraju.Nije bilo zalaganja uopšte.

piksi je posle velikog uspeha na svetskom prvenstvu 21 mesto dobio bonus od 2000000 eura .koliko će sada dobiti uspeh je biti u tako jakoj grpi četrvti.nije podneo nego ponudio ostavku a ko li će odlučivati o tome videt ćemo

Tyason Carter izgleda zavrsio sezonu a mozda i kosarkasku karijeru

navodno plucna embolija

da li je realno da se ovo desava sa oivim povredama

kakav dule,on sam sebe jedva spasio da zivi

ovaj mogao da umre na utakmici izgleda,otkacio se neki tromb izgleda i zalutao u pluca

navodno takve vesti,nisu jos potvrdjene

kakav dule,on sam sebe jedva spasio da zivi

ovaj mogao da umre na utakmici izgleda,otkacio se neki tromb izgleda i zalutao u pluca

navodno takve vesti,nisu jos potvrdjene
Daj LULE 28 ti jedini znas i imas informaciju koliko je potrosila KKC Zvezda ovaj prelazni rok jesu zeznuli Dubaija ja mislim da jesu /mislim racionalne potrosnje /::namigivanje::

Ipak odigrao .

Blurovao sam bar i quar kod , jbga , listić je taze još ga nisam naplatio ?
Niko iz moje mesne zajednice ali niko nije nista pricao za mec Srbija Albanija niti je ko osecao da ce to biti keciga ali ne zbog kvaliteta Albanije to je jedna od najslabijih ekipa u Evropi nemaju blage veze vec svi su slutili da ce doci do ovoga jer se predpostavljalo da ce se zavrsiti kao u Letoniji . jEDNOSTAVNO ZVALAVI PSIHOPATA JE TAKAV NISTAK DA SVE CEGA SE LATI UNISTI SATRE I SVE SE OSUSI ::lose:: a najaci utisak katastrofe je konferencija za stampu i SNS AKADEMIJA ILI SNS SKOLA kada selektor govori novinaru NE LUPAJ ,ILI NE POSTAVLJAJ GLUPA PITANJA ILI STA JE SA TOBOM JESI LI NORMALAN .To je skola gangule ,jutke ,dzibutke , , i raznih Djuka bizona ,Krleta fekalije i cmara iz informera Mnogo ponizavanja ove napacene drzave najvise ponizavanja u istoriji a to ce se i nastaviti dolaskom novog CACI selektora Milojevica ::lose::::pomoc:;

Sigerno ne podrzavam cacije, ali ajde navedi jedanajstoricu koji po tebi ne bi bili caci.
Svi golobradi Zvezdini igraci bez ikakvog iskustva na medjunarodnoj sceni koji su nicim izazvani stupili na svetsku pozornicu su CACI JUNIORI a CACI SENIORI su Zvezdini treneri koji su nicim izazvani doleteli na najvecu svetsku smotru fudbala .Oni su tu dovedeni ne da propagiraju kvalitet ,talenat ,fudbalsko umece i najbolje moguce sto u tom trenutku imamo nego da ubacuju neiskusne ,mlade igrace iz fk Crvena Zvezda u reprezentaciju po nikakvom arsinu da bi se pojavljivanjem na medjunarodnoj sceni njima nekako podigla cena i privukli svetski skauti a krimi pojedinci napunili dzepove .Njih ne zanima uspeh nacionalne selekcije i havarije njih zanima samo licni interes .
I ovaj oprobani recept se upraznjava godinama nista se ne menja igraju neiskusni zeleni i poluamateri a reprezentacija dozivljava ponizavanja i katastrofe .Nazalost i u Partizanu ima dosta CACIJA samo je razlika sto ti CACIJI iz Partizana nemaju taj kredibilitet da guraju ni blizu ovoliki broj igraca kao Zvezda u nacionalnu selekciju
I SADA ONO NAJVAZNIJE JEDAN CACI SELEKTOR JE MORAO DA ZGLAJZNE PO PARTIJSKOM ZADATKU A DRUGI CACI SELEKTOR GA NASLEDJUJE KONCEPCIJA OSTAJE ISTA I OCEKIVANJA OSTAJU ISTA BLATO ,SEPTICKA JAMA IZLIVANJE KLONJARE I BAULJANJE .To je moje vidjenje a ti otvori dusu dali ocekujes da Miloje izvadi kestenje iz vatre .Isto sinoc rece jedan moj grobar SAMO DA NE DOVEDU NOVOG SELEKTORA IZ ZVEZDE 🚾 valjda naslutio covek ::lose::

Nazad
Vrh