SPORT-Opšta tema

Samo da dodam da su sudije svirali Monekeu faul i tehničku i to je bio ključni momenat koji je odlučio utakmicu.Sudijama na čast.Nastavlja se sudijska hajka na Zvezdu i to još onako prepolovljenu.Ja bih izašao iz EL jer ovo je več preterano.

@Lule28 ево има га нови Модрић... додуше није Србин али је зато Бразилац....

Мали Костов би могао да буде добар играч ако га Звезда не упропасти и пошаље тамо где највише плаћају а не где би највише могао да научи...

kad odigra u seniorima onda cemo videti kakav je

ove omladince ne racunam nikako,kakvih talenata je bilo pa u profesionali nestali skroz

Pocela je nova sezona lige sampiona krecemo ali samo ladne glave nikako drugacije
a9fec487ddbd7d77791b613f86039929.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

A bila i stativa u 91 minutu ali idemo samo opusteno nikako drugacije
79424dd827290013a73b069e0540da86.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Imas temu kladionica pa nas ovde postedi i tamo pokazuj svoje znanje kladjenja.
bata COCI64 OVO SAD KRECE AKO NISI U KINTI PRODAJ SLOBODNO KRUNJAC ZA KUKURUZ I ZAPRATI ME I SAMO PREPISUJ I NE BOJ SE ovo je sve prekaljeno vreme je ucinilo svoje a i dobar osecaj PS IGRAO SAM TABLIC GODINAMA U BURE NAFTE KOMUNIZAM I SOCIJALIZAM SU NAPRAVILI OD MENE VELIKOG IGRACA ::vino::

"...U BURE NAFTE KOMUNIZAM I SOCIJALIZAM SU NAPRAVILI OD MENE VELIKOG IGRACA..."
И опет ће и опет ће робовати неће... како је кренуло еуропски педери крешу нас да би наудили рујама...

Луле, наравно да неће успети?... том клинцу отац ради на градилишту у рвацкој... или ће предност као код нас да добије дете неког мафијаша и политичира... евентуално певача народне музике...

Луле, наравно да неће успети?... том клинцу отац ради на градилишту у рвацкој... или ће предност као код нас да добије дете неког мафијаша и политичира... евентуално певача народне музике...
niam mislio na to

imali su (mislim na upravo Dinamo) Halilovica pa njega sada nemas nigde
Gai Asulin iz barse nestao

bio klinac iz maroka u milanu pa nestao

evo na brzinu sam ti rekao 3 imena

ovaj mali je vec krenuo da se prodaje,gostuje po medijima,daje intervjue tako da masinerija je vec krenula a nije odigrao mec profesionalno

Šta je ovo bilo u Humskoj.Napadana Zvezda zbog Radničkog gde je glavni krivac bio Mustafa koji je celu utakmicu provocirao.Samo ne znam da li će i on biti sankcionisan.Ovo juče nije bio fudbal.Sa igračem više Partizan ne može da da gol.Sudija se izgubio,molio Tanjgu da izađu na teren.što su i uradili.A onomad u finalu KLS Partizanovci otišli kući po naređenju Turkoglua.Zar nije Tanjga to isto trebao da uradi.
Molim,cenjenog kolegu Mornara da iznese disertaciju.

Tanjga verovatno preuvelicava stvari. Koji bi bio motiv sudije da moli Vojvodinu da izadje na teren. Ako neko treba da ima kontakt onda je to delegat utakmice. Drugo nije bilo razloga da se utakmica prekine i zavrsi jer i u propisima pise da utakmica moze biti prekinuta i igraci budu privremeno povuceni sa terena usled nepostojanja uslova za igru. Tu se podrazumeva nevreme, magla i ovaj dim takodje spada u te neuslove. Igraci nisu bili ugrozeni da bi to bio razlog neizlaska. Na kraju Partizan ce sigurno biti kaznjen zbog lose organizacije.

Nazad
Vrh