Samo da dodam da su sudije svirali Monekeu faul i tehničku i to je bio ključni momenat koji je odlučio utakmicu.Sudijama na čast.Nastavlja se sudijska hajka na Zvezdu i to još onako prepolovljenu.Ja bih izašao iz EL jer ovo je več preterano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bata COCI64 OVO SAD KRECE AKO NISI U KINTI PRODAJ SLOBODNO KRUNJAC ZA KUKURUZ I ZAPRATI ME I SAMO PREPISUJ I NE BOJ SE ovo je sve prekaljeno vreme je ucinilo svoje a i dobar osecaj PS IGRAO SAM TABLIC GODINAMA U BURE NAFTE KOMUNIZAM I SOCIJALIZAM SU NAPRAVILI OD MENE VELIKOG IGRACAImas temu kladionica pa nas ovde postedi i tamo pokazuj svoje znanje kladjenja.
И опет ће и опет ће робовати неће... како је кренуло еуропски педери крешу нас да би наудили рујама..."...U BURE NAFTE KOMUNIZAM I SOCIJALIZAM SU NAPRAVILI OD MENE VELIKOG IGRACA..."
niam mislio na toЛуле, наравно да неће успети?... том клинцу отац ради на градилишту у рвацкој... или ће предност као код нас да добије дете неког мафијаша и политичира... евентуално певача народне музике...
Pogledao, po meni je bio. Kolenom mu je usao u putanju i oba padaju s tim da igrac Partizana ne dotice loptu.Pogledaj ponovo da li je bio prekršaj.