SPORT-Opšta tema

Mislim da su rosteri otalih EL-igaških ekipa mnogo bolji od naših.Ne znaju ni Janis ni Rumenoglu da povežu ekipe i jedni su od glavnih krivaca današnjih poraza.Jebeš naše klubove kad su ti na terenu sami crnci.Partizan-Kamerun.Zvezda-Nigerija.Ja od danas navijam za naše-Dubai.Tu je više belaca sa naših prostora.

Mislim da su rosteri otalih EL-igaških ekipa mnogo bolji od naših.Ne znaju ni Janis ni Rumenoglu da povežu ekipe i jedni su od glavnih krivaca današnjih poraza.Jebeš naše klubove kad su ti na terenu sami crnci.Partizan-Kamerun.Zvezda-Nigerija.Ja od danas navijam za naše-Dubai.Tu je više belaca sa naših prostora.
partizanu osim klinca finca,niko nije nedostajao(mozda nakic)

nama posle povrede rivera,ostali smo i sa samo jednim centrom a to je izundu

fora je sto je graham danas nosio onu zastitnu cipelu pa pitanje kad ce i on zaigrati

tako da zvezda je vec bez njega,kenana,dobrica(to se mesec dana nece resit povreda,da bude fit skroz),plavsic izvrnuo zglob(ne zna se odsustvo),rivero tek cemo saznati ali ne deluje dobro

sad nam i mali brazilac Yago u timu bio premija al nema ga vise u timu

Ista priča,svake sezone.Sad ćemo žaliti za onima što su otišli.Janis ne vidi da Tajson i Kodi ne mogu zajedno.Vidi se da Tajson nije zadovoljan.Za nas se zna ali Partizan sa trofejnim trenerom...
I širi se vest da Arnautović hoće da ode.Ludi Miloje ga izvodi protiv Seltika i čovek nije zadovoljan jer se uprava i trener ne drže dogovora.

ne kazem da treba zaliti nego zbog ovih povreda koje imamo mi do novembra necemo biti kompletni kako bi trebalo(a kenan svakako ni tada jos nece igrati)

moguce da se vraca mitrovic sad zbog povrede rivera,cak se i jago spominje....citam nesto

arnautovic ne ide nigde sigurno

Nazad
Vrh