SPORT-Opšta tema

ovo je KLS

onda dodju ABA ligasi i pregaze ih kao plitki potok, po kojoj logici ne znam.
Mozda bi bio bolje da i timovi iz ABE ucestvuju u KLS(sa trecim timom trecim timom, ali bar u manjim mestima mogu da kazu ej gostuju Partizan, Zvezda) tu igraci koji se povrede pa izlaze iz povrede mogu da igraju 5 kola 5, ali moze neko zvucno ime da igra pa se napuni hala.
Ovako, ovaj naci smejurija

Moneke 1.7 po sezoni, da li Plavsic osataje na pozajmici?Teo 700k da se kurci, Lazicu 500k za ukras. A l se bahatim kintom.

Ко ће сада сда има боље афричко племе? (Аба и КСЛ трофеји јел стрпите?)

''Doskorašnji krilni centar Baskonije, (Čima Moneke) rekao je da će Zvezda stvoriti "nigerijski tim", što bi trebalo da znači da će pored Moneke u crveno-belom dresu biti još jedan rođeni Nigerijac Ebuke Izundu i dvojica momaka rođenih u Sjedinjenim Američkim Državama, a nigerijskog porekla Džordan Nvora i Semi Odželej, sa kojima se povezuju srpski evroligaš.''

evroliga primarni cilj

abu igrati cisto radi zezancije sa xy igracima,biti 9-10 otprilike

kup pod obavezno

kls u kojem obliku ce se igrati to cemo tek videti posle ovogodisnjeg kriminala mafije

ovo je moj rezon kako bih vodio klub,bilo da sam u czv ili partizanu

e sad posto oba kluba drugu godinu zaredom vodi jedan covek,videcemo na sta ce to da lici ove sezone

Mislim da im Parker neće mnogo pomoći.Ali odoše Balša i Dejvisa verovatno i još po koji.Nama ko god da ode iz stare ekipe i nije neka šteta.Samo da nan dođu Hol i Lo.Kk Kameun -KK Nigerija.Sramota za Turkoglua ššto izbacuje sve belce a sad i Zvezda krenula njegovim stopama.

Nazad
Vrh