SPORT-Opšta tema

Мицић и вреди више од Пантера, плус је домаћи играч... да он хоће играо би у Партизану и добио би и више пара...
Само што мислим да је и он свестан у какву каљугу долази... да мора да се шлихта вођи и партији.... боље да оде у Дубаји и лади му*а са Алексом...

Ma ljudi nije li se nesto desilo izmedju Nese Ilica i Lazica pa da je to uticalo na slacionicu jer ovakav epski raspad ekipe da ona od tada ima negativan skor pobeda/poraza u svim takmicenjima je nestvaran.
Secam se da su se Lazic i Ilic nesto koskali u Nisu.

Meni prosto neobicno u ABI nema saopstenja, nema vredjanja, nema gostovanja, nekako normalna sportska situacija
Juce koliko sam video vredjanje standardno i neko u poluvremenu zvao i zalio se da sudija nije izbacio publiku i praznili tribine, cirkus...

Чекај... ја сам шалтао канале јер сам гледао Фенербахче - Бешикташ... и као да сам чуо да је било 2 хиљаде гледалаца... и онда су и то испразнили?

Ma ljudi nije li se nesto desilo izmedju Nese Ilica i Lazica pa da je to uticalo na slacionicu jer ovakav epski raspad ekipe da ona od tada ima negativan skor pobeda/poraza u svim takmicenjima je nestvaran.
Secam se da su se Lazic i Ilic nesto koskali u Nisu.

Meni prosto neobicno u ABI nema saopstenja, nema vredjanja, nema gostovanja, nekako normalna sportska situacija
Juce koliko sam video vredjanje standardno i neko u poluvremenu zvao i zalio se da sudija nije izbacio publiku i praznili tribine, cirkus...
Sto bi u abi bilo tenzija i saosptenja kad se znalo u pola sezobe abe da partizanzzvezda i dubai igraji evroligu a aba postojala i napravljena da osvajac igra evroligu

Takmicenje koje nema vise nikakvog smisla

Spartak je dobio garancije da igra fibu ligu sampiona,e sad videcemo da li mu za to treba trofej da bi imao opravdanje igranja

Losa atmosfera u svlacionici i odose kola nzibrdo, napisao sam u svim takmicenjima a to podrazumeva i EL.
zvezda protiv spartaka i bducnosti kao da nije ni igrala sto se i videlo

partizan namerno gubi od buducnosti i igra ocajno prva dva meca sa njima(prvu buducnost sama sebe pobedi pa partizan morao i drugu da odigra ocajno)
namestaju se utakmice

ponavaljam videcemo sad da li spartak mora imati trofej ili ne

nisam ispratio kad zeljko seda na klupu partizana? u drugom ili eventualnom 3 mecu finala?

Videh dnas neki naslov
evo, nema sanse da on sada sedne na klupu jer je rekao sta misli o takmicenju, takodje i Karaicic onako na finjaka profesorski na konferencijama im ga zavuce

Videh dnas neki naslov
evo, nema sanse da on sada sedne na klupu jer je rekao sta misli o takmicenju, takodje i Karaicic onako na finjaka profesorski na konferencijama im ga zavuce
po ovome onda spartak uzima titulu i dogovoreno je sve od samog pocetka

Жељко је кажњен четири утакмице.
Могуће је да ће пустити помоћниг тренера Каричића да заврши серију.
А зашто не би узели титулу кошаркашке лиге Србије? Можда седне на клупу у трећој утакмици финала.

Жељко је свашта причао па се на крају све то заборавило...

pa mnogi partizanovci sad nista ne kontaju
igraju za titulu koja im se ocigledno servirala na tacni

odjednom sada kao ni oni ne zele da je osvoje sa ne igranjem bitnih igraca u rosteru

sada se cude kakav je cirkus liga i da je covic privatna liga koja nije pod ingerencijom saveza

pudla izasla iz zvezde i otisla u savez,nema veze sa ligom koju su nipodostavali pune 3 godine i sad se iscudjavaju kako i sta deluje sve ovo

samo se setite sta sam pisao o konflitku covic(zvezda) VS vucic(ostoja-partizan) i sada od ove sezone kad je covic izasao iz zvezde to je toliko ocigledno da je sada nazalost i smesno

Ako nije nameštaljka sinoć su omladinci odigrali odlično utakmicu i sa pomoćnim trenerom.Iako sam Zvezdaš-skidam kapu.

Nazad
Vrh