SPORT-Opšta tema

Ali ovo je slika i prilika današnje Srbije,vlasti,fudbala,predsednika,lige,šampion.Verovatno će vaš predsednik i ovo opravdati i reći da je Zvezda to zaslužila. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:.
(kliknite na ovo ispod)

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока
Od muke svasta vam se prividja. Masta moze svasta, a zavist jos vise. Stvarno treba jedan veliki reset, ali krenite od sebe.

Jel ste videli lozu, ispod Terzica sinovi mu, to bejahu oni koji se skoro makljali u nekom klubu i da se dovode u vezi sa nekim mutnim radnjama ....

Neuspeh u cemu, u ligi gde samo jedan tim sme da uzme titulu, gde ostali statiraju, o kvalitetu necu ni da pricam, prazne tribine u celoj zemlji su dokaz kvaliteta

Батали Милане... сви знамо шта је и како је... и колико је трајала серија Партизана и докле ће да траје ова серија Звезде...

ahahaha e ovo je zanimljivo bar nije uvredljivo

Ljudi dzaba da se pise i objasnjava, za fudbal me zabole krivi slajfovani, pogotovo za nas fudbal, evo cak i selektor je iz Nisa, ljudi njegova majka dolazi na tri kuce od moje u goste , to ne menja cinjenicu da je on Ćaci i da je podrzao AVa.
Srecom nema toliko para u kosarci inace bi i nju razdrnadi odavno, prave stadione umesto porodilista i vrtica, toliko o tome

Vi nemate veze sa Oskarom.Pa da vi živite od dobrovoljnih priloga.Baš me interesuje čiji je Mutoglu.Za koliko sezona 1 trofej.Da mu nije Oskara leteo bi bez padobrana.

Evo jednog apsurda u nasem fudbalu. Neko mozda i zna. Klubovi u Srpskim ligama ako hoce da idu u visi rang moraju na polusezoni da se prijave za dobijanje licence za visi rang i da uplate taksu od 280 000 dinara. Naravno moze da se prijavi vise ekipa, ali samo naj bolje plasirana ide u visi rang, a ostalima se taksa ne vraca. E sad tu ima vise apsurda. Na primer u Srpskoj ligi Vojvodina taksu za licencu je uplatilo 4-5 ekipa, a do pre dva kola prvo i trece mesto zauzimali su Donji Tovarnik i Conoplja koji nisu ni uplatili za licencu pa da na kraju i budu prvi ne idu u visi rang. I gle cuda u zadnjih par kola zadnji na tabeli kao gost pobedi prvoplasiranog i slicno. U Srpskoj ligi Istok Dinamo Vranje je jedini od svih klubova uplatio licencu tako i da bude deseti on ide u visi rang. Ja ne znam od kada ovo pravilo vazi, cak sam i dosta upucen, ali mislim da ovo sluzi samo za mahinacije rezultatima i da savez uzima pare.

Слично и у супер ако могу да напишем лига... како се јуче навлачило да неки иду у европу... није ни чудо што напољу не цене ни лигу ни репрезентацију ни играче...

Juče bio na utakmici Radnički SM-Smederevo,za opstanak u ligi.Onaj fudbal je katastrofa,Smederevo dalo gol u drugom minutu i celu utakmicu Radnički nije mogao da da gol.Što je najgore ni igre,ni šansi,ni ideje.Radnički ispao u Srpsku ligu a odgovarala mu pobeda i čak i nerešeno s obzirom na ostale rezultate.Biće borba u Srpskoj ligi pošto su ispali i Inđija i Slovan iz Rume i Radnički.

Ја сам престао да гледам Смедерево кад је испало из уефа купа против Ипсвича... тачно се видело да је тешка муљажа била... било је и раније муљажа али мање очигледних... најлепше је било гледати те момке док су биле дрвене клупе на трибинама...

До те утакмице је река људи ишла на стадион... цео град је живео за фудбал... после тога је све замрло... иако је још било некаквих утакмица са иностраним клубовима...

Док су амери улагали у клуб имали су намеру да од клуба направе шампиона европе... да јуриша на највише циљеве.... као што су у Словачкој спонзорисали Кошице које је у хокеју био шампион. Али су врло брзо увидели да против оваквог фудбалског система не могу... У Смедереву су им само тражили паре... милом или силом... и не само у Смедереву... зато су и побегли главом без обзира...

Сад немам намеру да гледам јер је званично клуб кажњен да је намештао резултате... само бацање пара... док се мање гурало пара у клуб боље је било свим спортским клубовима у граду и околини (у свим спортовима)... сада су све паре гурнули у фудбал... али џаба...

Nazad
Vrh