SPORT-Opšta tema

Juče bio na utakmici Radnički SM-Smederevo,za opstanak u ligi.Onaj fudbal je katastrofa,Smederevo dalo gol u drugom minutu i celu utakmicu Radnički nije mogao da da gol.Što je najgore ni igre,ni šansi,ni ideje.Radnički ispao u Srpsku ligu a odgovarala mu pobeda i čak i nerešeno s obzirom na ostale rezultate.Biće borba u Srpskoj ligi pošto su ispali i Inđija i Slovan iz Rume i Radnički.

Ја сам престао да гледам Смедерево кад је испало из уефа купа против Ипсвича... тачно се видело да је тешка муљажа била... било је и раније муљажа али мање очигледних... најлепше је било гледати те момке док су биле дрвене клупе на трибинама...

До те утакмице је река људи ишла на стадион... цео град је живео за фудбал... после тога је све замрло... иако је још било некаквих утакмица са иностраним клубовима...

Док су амери улагали у клуб имали су намеру да од клуба направе шампиона европе... да јуриша на највише циљеве.... као што су у Словачкој спонзорисали Кошице које је у хокеју био шампион. Али су врло брзо увидели да против оваквог фудбалског система не могу... У Смедереву су им само тражили паре... милом или силом... и не само у Смедереву... зато су и побегли главом без обзира...

Сад немам намеру да гледам јер је званично клуб кажњен да је намештао резултате... само бацање пара... док се мање гурало пара у клуб боље је било свим спортским клубовима у граду и околини (у свим спортовима)... сада су све паре гурнули у фудбал... али џаба...

aposlutno ne bitna aba liga

zvezda i partizan igraju evroligu bili oni i 10 na tabeli

evroliga je mafija

isto kao sto je i baskonija u evroligi sigurno a eno je 8 na tabeli u spanskoj(videcemo dokle ce dogurati kasnije)

dubai u evroligi a nece osvojiti nista,bitne su samo pare

aba je postajala i napravljena da bi dala jednog ucesnika evrolige

sve je palo u vodu kada je SNS usao u Partizan i platilo ucesce u evroligi partizanu u 2 sezoni zoca,predhodno urgirali i platili da u prvoj sezoni zoca igraju evrokup koji je partizan trebalo da osvoji i tako udje u evroligu

od tad je aba komedija

buducnost jedino igra za trofej ovde a pitanje da li ce igrati evroligu

Стварно је небитна више аба лига... и мислим да би требало да Србски клубови изађу из ње. Од свих осталих клубова само је Будућност јака а све остало је боранија... евентуално словенци....
Треба направити професионалну Србску лигу са стабилним финансирањем... чак и те паре што евролиги плаћају Звезда и Партизан требало би да се наплате кроз улазнице... па ако навијачи желе да гледају евролигу нека плате...

Направити Србску лигу поштену са добрим судијама и организацијом... изградити неколико хала по старим кошаркашким центрима где недостају и натерати ове тајкуне да финансирају спорт... да деца могу да виде Звезду и Партизан ућиво а не само на телевизији....

Иначе Звезда је очајно играла... скроз су испражњени као балон... нисам сигуран да могу и у Београду да победе... Треба нова реконструкција екипе... довести балвана и мислим да џабе држе ове наше играче ако слабо играју... ћао Тео... хвала ти али ћао...

Стварно је небитна више аба лига... и мислим да би требало да Србски клубови изађу из ње. Од свих осталих клубова само је Будућност јака а све остало је боранија... евентуално словенци....
Треба направити професионалну Србску лигу са стабилним финансирањем... чак и те паре што евролиги плаћају Звезда и Партизан требало би да се наплате кроз улазнице... па ако навијачи желе да гледају евролигу нека плате...

Направити Србску лигу поштену са добрим судијама и организацијом... изградити неколико хала по старим кошаркашким центрима где недостају и натерати ове тајкуне да финансирају спорт... да деца могу да виде Звезду и Партизан ућиво а не само на телевизији....

Иначе Звезда је очајно играла... скроз су испражњени као балон... нисам сигуран да могу и у Београду да победе... Треба нова реконструкција екипе... довести балвана и мислим да џабе држе ове наше играче ако слабо играју... ћао Тео... хвала ти али ћао...
Cao Teo je trebalo da bude odavno, i njega i lazica dzaba drzis u klubu. Bolje dva klinca da se kale nego njih matori nema vise snage nizasta....

Sad je losa aba liga, da ste dobili bila bi dobra. Mozete da pricate sta hocete ali da ima nase lige slabija bi bila od abe. Jos da Cibona nije u q bila bi zanimljivije. Zvezda je uvukla Partizan u abu sad kuknjava.

ko kuka kolega? :ROFLMAO:

prvak drzave i prvak kupa ce uvek postojati

ja nisam napisao da je losa vec da je potpuno ne bitna liga kao igranje za naprimer KK Crvenu Zvezdu jer ama bas nista ne donosi

shvatices kad je valjda osvoji KK Partizan
ako eventualno ne---tek ces onda shvatiti koliko je ne bitna i ko kuka

Opa, ovo od kada izasao Covic iz Zvezde pocela ABA komisija da radi nesto, Teo 3, Kalina 3, pola tribina prazno, 40k eura kazna, Majka jedna out.

Nazad
Vrh