SPORT-Opšta tema

Bilo je barem 5 brutalnih gresaka na racun zvezde. Veliki glavati crnac je mlatio koga je god dohvatio ispod kosa, nista nisu svirali.
Mekintejer odgurnut ispod kosa sa dve ruke njemu sviran faul, smesno. Minimum jedno dva faula u napad zvezdi izmisljena skroz, onaj uhavti brunu ruku i padne, faul u napadu.
Cinjenica je i da mi nismo nase sanse iskoristili pre svega slobodna bacanja.

ljudi moramo da se naviknemo da će tako biti uvek.
eno ga Panter kakav tretman je imao u Partizanu od strane sudija a kakav sada
Znači na nasim trrnerima i strucnim stabovima je da igračima usade u glavu nema vi da pricate s asudijama mi čemo.
kao Dule sto ke radio, on je taj koji se svađa dobija tehnicke, igrač mora da ostane koncentrisan na igru.
pa sta se desilo Partizanu protiv Barse u drugoj cetvrtini igraci izgubili glavu i kraj, jbga nepravda boli ali mora da se ostane u utakmici, profesionalac si, primas lepu lovu da ubacujes loptu kroz obruc, radi ebeni poso za koji si plaćen.
Sudijskih gresaka i "gresaka" će uvek biti i to je tako i uglavnom na nasu stetu. mislim vidimo na i na Olimpijadi tako beše.
Eno Jokića ubiše coveka krvav zavrsi utalmicu i ne sude mi toliko faulova kao Embidu na primer.
Da nije Srbin il bar da je crn on bi imao 40poena po utakmici

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

Gledao sam prvo poluvreme man utd lion, i posle se zagledam nesto drugo i nisam gledao 2 pol. Sad vidim rezultat i pokajem se sto se nisam vratio da gledam....

Nazad
Vrh