SPORT-Opšta tema

Убедљива победа Звезде.

Да ли пада теорија да су потребни високи играчи на центру?
Видећемо против Реалових балвана.

Zvezda ponovo igra u dobroj formi, uspeli su izaći iz krize. Dali će i nama to poći za rukom videćemo već u Minhenu.

Poslednja izmena:
Nego jel ovo polako Cigani okreću leđa vođi?
Ne računam kop tu u oba tabora su kriminalci, ološ, poslušnici, ti ako im kaže sutra krenite noževima na studente oni će poći

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

Posto bas slabo pratim fudbal, bacio sam pogled na sastave Brazila i Argentine, vidim Brazil ima dobar napad ali ostatak po igracima tj. gde igraju ti igraci rekao bih nista specijalno.
Jel stvarno Brazil toliko tanak nazad i na sredini
I ja ne pratim kao nekad, ali sam morao da ispratim ovaj klasik. Argentinci sa jednim selektorom već sedam godina, Brazilci su tu u problemu, imo...

pevali su juce oni za vucka pa ih citava arena izvizdala i vikala vucicu pederu

pa kad su krenuli ovo(ostala arena) krenuo i kop sa njima

Pa i koji će Q u top ten
Msm, ja sam Partizanovac, al s ovakvom igrom...
A i ovo je Partizan ko što sam ja Eskim. Jebeм ti strance!
Znam. Ja kad sam onomad govorio o previse crnaca, to jest ne previse nego svi sto igraju su crni dobio sam larvu uvreda i pisanja.
Imamo i mi crne igrace, ne kazem ali moze par igraca ( jago, kenan, bolombaj i mekintajer) 4 od 12 nije tako strasno. Pogotovo sto ne igraju glavnu ulogu u ekipi.
Meni je srce puno kad vidim petruseva, davidovca, kalinica, dobrica, nedovica.... Pa makar bili i 18 ekipa kao alba.

Branković je sve vreme pomagao ali bez uspeha.Niste odigrali ni za vas ni za nas.Glavni krivac je,zna se.Da se ne ponavljamo.Treba vam luda sreća sada.

Nema nista od top 10, to je cinjenica.
Kako mogu onako glupo da igraju, svabe zategle odbranu umesto da idu na prodore imali 4.timske , skripi u napadu daces neki poen na slobodna.

Oni se gadjaju trojkama, pogodili 1/5.Svabe napravili 8-0 seriju.Ocajan sut za 3.

Nazad
Vrh