SPORT-Opšta tema

Ovi sinoc su nas pustili, dogovorena utakmica. Ovi veceras su vas razbili igracki, vi ne mozete vola da pogodite, u ocajnoj ste formi. Nema tu kladionice veceras kad je ovo direktan rival za prolaz ko je lud da igra za kladionicu.
Mislim da nije namesteno, bas se jebe grcima za nas.

evo vam samo 3 igraca pa malo razmislite kako i sta,minuti po utakmici i sve ostalo
Prosle i ove sezone
24/25 gde igraju sada
I 23/24 kad su kod svevisnjeg koji kao da je zvalavi Alek licno,na slicnu foru,maze oci grobarima
znNB3za.jpeg

NgGoHFX.jpeg

1TMJ0Aq.jpeg

Yl2ILAm.jpeg
jFVWHto.jpeg

xnSwCDT.jpeg

Priminuo Forman, klasa od boxsera. Vratio se star u ring, secam se kada je zveknuo Morisona ovom krenulo oko da izlazi iz lezista.

Ne igramo ništa ni večeras ali kao i do sada protivnike seru trojke iz mogućih i nemogućih pozicija.

Sa ovakvom igrom nema šta da tražimo u Minhenu, još ako budu igrala ona dva promašaja od igrača kako ga ja zovem Nikita i Danac kapitulacija je sigurna.

Noćas Argentina razbi Brazil 4:1, a naš Djoković lagano u četvrtfinale Majamija (gde je osvojio prvu masters titulu 2011). :love:

Posto bas slabo pratim fudbal, bacio sam pogled na sastave Brazila i Argentine, vidim Brazil ima dobar napad ali ostatak po igracima tj. gde igraju ti igraci rekao bih nista specijalno.
Jel stvarno Brazil toliko tanak nazad i na sredini

Nesto se ne secam da posle Sv. prvenstva 2002. su bili nesto drugo sem raspasane bande a i tada se secam prica da im je trener zabranio dovodjenje zena na prvenstvo

2006. i 2010 ispali u cetvrtfinale, 2014. ponizavanje od Nemaca, tada je bilo bitno ko ima u timu bolju frizuru nego da igraju fudbal,
2018. i 2022. opet cetvrfinale,

Убедљива победа Звезде.

Да ли пада теорија да су потребни високи играчи на центру?
Видећемо против Реалових балвана.

Zvezda ponovo igra u dobroj formi, uspeli su izaći iz krize. Dali će i nama to poći za rukom videćemo već u Minhenu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh